روبیسکو
-
Mahan Xodayi 2 خب یک و چهار هم من دلیل براتون میارم که درست هستن
Matin Mousavi 1 باریک من دلیل چهارو میارم یکم میارم ولی گفته یک غلطه:////
و من در عجبم -
@Alzahra-Daftar بله اینم گفته تک فسفات
Mahan Xodayi 2 بله
منظورم اینکه جدشم تک فسفاته بوده و این هم تک فسفاته هست نه اینکه شده -
Matin Mousavi 1 خب اون فسفات مال آ.ت.پ هست دراثر اون NADPH که تبدیل شده به NADP+ چه اتفاقی افتاده؟؟؟خب اکسایش پیدا کرده دیگه و قبلا هم فرمولشو نشون داده که هیدروژنم میده
Mahan Xodayi 2 بله اینو میدونم ولی خب کتاب نگفته که پروتون و الکترونی رو که آزاد میکنه رو اسید سه کربنی میگیره که بشه قند! گفته؟ توی شکل هم نشون نداده
-
Mahan Xodayi 2 بله
منظورم اینکه جدشم تک فسفاته بوده و این هم تک فسفاته هست نه اینکه شده@Alzahra-Daftar اهان ن اینجوری نمیشه گیر داد چون این تبدیل اسید به قند رو گفته بنظرم
-
@Alzahra-Daftar اهان ن اینجوری نمیشه گیر داد چون این تبدیل اسید به قند رو گفته بنظرم
Mahan Xodayi 2 نمیدونم
️
️
-
Mahan Xodayi 2 بله اینو میدونم ولی خب کتاب نگفته که پروتون و الکترونی رو که آزاد میکنه رو اسید سه کربنی میگیره که بشه قند! گفته؟ توی شکل هم نشون نداده
Matin Mousavi 1 چرا نشون داده همون فلش چسبیده به چرخه یعنی همین دادن الکترون در ثانی گفته بودن عدد اکسایش کربن تغییر پیدا میکنه
پس اینحوری در تخمیر هم نمیشه گفت الکترون به الکل و لاکتات میدن -
Mahan Xodayi 2 نمیدونم
️
️
@Alzahra-Daftar منم
-
همیار
@kosar-mortazavi
sarvin Piri -
Matin Mousavi 1 باریک من دلیل چهارو میارم یکم میارم ولی گفته یک غلطه:////
و من در عجبمMahan Xodayi 2 چرا؟؟ خدایا
میدونید شاید این باشه دلیلش که اون اسید هایی که میرن میشن قند و بعد ریبولوزبیسفسفات رو باز سازی میکنن، درسته در چرخه بعدی با ۶ تا CO2 ترکیب میشن، ولی این CO2 ها از چیزی آزاد نشدن، از هوا وارد یاخته شدن و آزاد هستن خودشون. تنها چیزی که به ذهنم میاد که درست گرفته باشه اینه
-
Mahan Xodayi 2 چرا؟؟ خدایا
میدونید شاید این باشه دلیلش که اون اسید هایی که میرن میشن قند و بعد ریبولوزبیسفسفات رو باز سازی میکنن، درسته در چرخه بعدی با ۶ تا CO2 ترکیب میشن، ولی این CO2 ها از چیزی آزاد نشدن، از هوا وارد یاخته شدن و آزاد هستن خودشون. تنها چیزی که به ذهنم میاد که درست گرفته باشه اینه
Matin Mousavi 1 نه این ک نمیشه
شما چرا فقط با کالوین سر و کله میزنید خب اون ترکیب پنج کربنی اکسیژنازی روبیسکو هم هست با این دیدگاهم نگا کنید ب تسته شاید به نتیجه رسیدین من که بازم بنظرم یک درسته -
Matin Mousavi 1 نه این ک نمیشه
شما چرا فقط با کالوین سر و کله میزنید خب اون ترکیب پنج کربنی اکسیژنازی روبیسکو هم هست با این دیدگاهم نگا کنید ب تسته شاید به نتیجه رسیدین من که بازم بنظرم یک درستهMahan Xodayi 2 خب آخه گفته در محل ساخت خود. اون ترکیب دو کربنی و سه کربنی، دو کربنیش که اصلا از کلروپلاست خارج میشه و سه کربنی هم کاری به CO2 نداره و اون هم میره تا ریبولوزبیسفسفات رو باز سازی کنه
-
Mahan Xodayi 2 خب آخه گفته در محل ساخت خود. اون ترکیب دو کربنی و سه کربنی، دو کربنیش که اصلا از کلروپلاست خارج میشه و سه کربنی هم کاری به CO2 نداره و اون هم میره تا ریبولوزبیسفسفات رو باز سازی کنه
Matin Mousavi 1 اینم گفته امکان...یعنی هم اکسیژنازی هم کربوکسیلاژی رو باید در نظر گرفت قطعی حکم نکرده ک
-
Matin Mousavi 1 اینم گفته امکان...یعنی هم اکسیژنازی هم کربوکسیلاژی رو باید در نظر گرفت قطعی حکم نکرده ک
Mahan Xodayi 2 بله من خود گزینه رو میگم. گفته در محل ساخت خود باعث آزاد شدن CO2 بشه خب ترکیب ۲ کربنی کلا از کلروپلاست خارج میشه
-
Mahan Xodayi 2 بله من خود گزینه رو میگم. گفته در محل ساخت خود باعث آزاد شدن CO2 بشه خب ترکیب ۲ کربنی کلا از کلروپلاست خارج میشه
Matin Mousavi 1 سایر گزینه اگر این امکان بود قطعا همشون درست بود؟؟
-
Matin Mousavi 1 سایر گزینه اگر این امکان بود قطعا همشون درست بود؟؟
Mahan Xodayi 2 کدوم امکان؟
-
Mahan Xodayi 2 کدوم امکان؟
Matin Mousavi 1 امکان ندارد تگر میشد قطعا امکان ندارد
-
Matin Mousavi 1 امکان ندارد تگر میشد قطعا امکان ندارد
Mahan Xodayi 2 این امکان ندارد اگر قطعا هم داشت زیاد فرقی به حالش نمیکرد
-
Mahan Xodayi 2 این امکان ندارد اگر قطعا هم داشت زیاد فرقی به حالش نمیکرد
Matin Mousavi 1 ن اگر قطعا بود گزینه یک غلط میشد
-
سلام
لطفا فقط گزینه مورد نظرتون رو تحلیل کنید،چون بنظر خودم همه گزینه ها درستن تله گزینه صحیح رو میخوام در واقع
تجربیا
@سمیه-صادقلو
Matin Mousavi 1
@Alzahra-DaftarMahan Xodayi 2 سلام
باتوجه به صورت سوال که گفته مولکول حاصل از تجزیه این ترکیب ناپایدار اگه روبیسکو فعالیت اکسیژنازی داشته باشه مولکول حاصل ناپایداره و تجزیه میشه به یه مولکول 3 کربنی و یه مولکول 2 کربنه( که این میتونه از کلروپلاست خارج بشه و وارد میتوکندری بشه پس گزینه 4 غلطه)
و روبیسکو اگه فعالیت کربوکسیلازی داشته باشه بازهم مولکول حاصل ناپایداره و تجزیه میشه به دو مولکول3 کرینه که هم این مولکول ها هم به منظور بازسازی ریبولوزبیس فسفات مصرف میشه (پس گزینه 3 هم غلطه) و این مولکول های(اسید) سه کربنه الکترون و پروتون های NADPH رو میگیرن و به قند سه کربنه تک فسفاته تبدیل میشن و صورت سوال هم که گفته امکان نداره پس گزینه 2 هم غلطه.
و در آخر گزینه 1 ؛ ما برای روبیسکو اگه فعالیت کربوکسیلازی در نظر بگیریم مولکول های 3 کربنه در چرخه کالوین که CO2 آزاد نمیکنه و اگر فعالیت اکسیژنازی هم داشته باشه مولکول 2 کربنه باید وارد میتوکندری بشه بعد CO2 آزاد میکنه نه در همون محل تولیدش که کلروپلاست هست و صورت سوال هم گفته امکان نداره که درسته.پس جواب گزینه 1 میشه.
-
Mahan Xodayi 2 سلام
باتوجه به صورت سوال که گفته مولکول حاصل از تجزیه این ترکیب ناپایدار اگه روبیسکو فعالیت اکسیژنازی داشته باشه مولکول حاصل ناپایداره و تجزیه میشه به یه مولکول 3 کربنی و یه مولکول 2 کربنه( که این میتونه از کلروپلاست خارج بشه و وارد میتوکندری بشه پس گزینه 4 غلطه)
و روبیسکو اگه فعالیت کربوکسیلازی داشته باشه بازهم مولکول حاصل ناپایداره و تجزیه میشه به دو مولکول3 کرینه که هم این مولکول ها هم به منظور بازسازی ریبولوزبیس فسفات مصرف میشه (پس گزینه 3 هم غلطه) و این مولکول های(اسید) سه کربنه الکترون و پروتون های NADPH رو میگیرن و به قند سه کربنه تک فسفاته تبدیل میشن و صورت سوال هم که گفته امکان نداره پس گزینه 2 هم غلطه.
و در آخر گزینه 1 ؛ ما برای روبیسکو اگه فعالیت کربوکسیلازی در نظر بگیریم مولکول های 3 کربنه در چرخه کالوین که CO2 آزاد نمیکنه و اگر فعالیت اکسیژنازی هم داشته باشه مولکول 2 کربنه باید وارد میتوکندری بشه بعد CO2 آزاد میکنه نه در همون محل تولیدش که کلروپلاست هست و صورت سوال هم گفته امکان نداره که درسته.پس جواب گزینه 1 میشه.
@nazanin-mirzai بله ازاد شدن درسته
لطف کردید
کاش فقط گزینه غلط رو تحلیل میکردین که زحمت نشه ...ممنون -
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on