چی بخونیم
-
سلااااااام بچه ها دوباره اومدم 🥲
ی سوااااااال به نظرتون چه پکیجی یا اینکه چه چیزی توی این پک های یا پکیج های آلا یا پکیج های که افرادی مثل رتبه دو رقمی یا تک رقمی ازش نتیجه گرفتن ؟؟؟؟ اسمشو بگید
میخوام کمکم کنید 🥹
روزی چقدر میخونید و کیفیت خوب به نظر شما چطوره .)
به نظرتون مشاور خوبه ؟؟؟
اصلااااا چطور میخونید و کسی کمکتون میکنه ؟؟؟؟ -
آرش آلاء خوبه ولی لازمه رتبه سازی ۱۴ ساعت روزانه و تست روزانه حداقل ۳۰۰ تا
-
آرش آلاء خوبه ولی لازمه رتبه سازی ۱۴ ساعت روزانه و تست روزانه حداقل ۳۰۰ تا
Haj Arian Kabir میشه در مورد آرش آلا یکم برام بگید شما هم تجربی هستید ؟!
-
Haj Arian Kabir میشه در مورد آرش آلا یکم برام بگید شما هم تجربی هستید ؟!
Sam Samsam
فقط جمع بندی آرش فیزیک رتبه سازه چون بقیشون قدیمین -
سلااااااام بچه ها دوباره اومدم 🥲
ی سوااااااال به نظرتون چه پکیجی یا اینکه چه چیزی توی این پک های یا پکیج های آلا یا پکیج های که افرادی مثل رتبه دو رقمی یا تک رقمی ازش نتیجه گرفتن ؟؟؟؟ اسمشو بگید
میخوام کمکم کنید 🥹
روزی چقدر میخونید و کیفیت خوب به نظر شما چطوره .)
به نظرتون مشاور خوبه ؟؟؟
اصلااااا چطور میخونید و کسی کمکتون میکنه ؟؟؟؟Sam Samsam سلام من والا مشاورداشتم اما خوب نیست به نظرم چون مشاور هرکاری کنه نمیتونه جای خودت که خودتو میشناسی برات برنامه ریزی کنه باید خودت یادبگیری برنامه ریزی کنی من الان کتاب تست گاج وخیلی سبزدارم فوق العاده ن خیلی یادمیگیرم ازشون تستاشونم خداروشکراستانداردخیلی کم مشکل دارن ببین همه کتابایه منبعن اگر دینیه همه شون دینین چیزی نداره که عوض بشه فقط مارک عوض میکنن کتابا ازنظرمن بشین برنامه ریزی اصولی برای خودت بریزبابرنامه ریزی پیش بروشک ندارم به موقع همه رو جمعبندی میکنی کنکورم قبول میشی امتحاناتو هم خوب میدی تابرنامه ریزی نکنی شلخته درس بخونی هیچ چیزی عوض نمیشه فقط خودتو خسته میکنی اگر برنامه ریزی اصولیم بلدنیستی میخوای تاخودم برات برنامه بریزم
-
Sam Samsam سلام من والا مشاورداشتم اما خوب نیست به نظرم چون مشاور هرکاری کنه نمیتونه جای خودت که خودتو میشناسی برات برنامه ریزی کنه باید خودت یادبگیری برنامه ریزی کنی من الان کتاب تست گاج وخیلی سبزدارم فوق العاده ن خیلی یادمیگیرم ازشون تستاشونم خداروشکراستانداردخیلی کم مشکل دارن ببین همه کتابایه منبعن اگر دینیه همه شون دینین چیزی نداره که عوض بشه فقط مارک عوض میکنن کتابا ازنظرمن بشین برنامه ریزی اصولی برای خودت بریزبابرنامه ریزی پیش بروشک ندارم به موقع همه رو جمعبندی میکنی کنکورم قبول میشی امتحاناتو هم خوب میدی تابرنامه ریزی نکنی شلخته درس بخونی هیچ چیزی عوض نمیشه فقط خودتو خسته میکنی اگر برنامه ریزی اصولیم بلدنیستی میخوای تاخودم برات برنامه بریزم
Haniyeh Ahmadi ممنونم هانیه جان از راهنماییت چطوری میتونم با خودت در ارتباط باشم و اینکه ازت برنامه بخوام شما خودت چه رشته و پایه ای هستی ؟
-
Haniyeh Ahmadi ممنونم هانیه جان از راهنماییت چطوری میتونم با خودت در ارتباط باشم و اینکه ازت برنامه بخوام شما خودت چه رشته و پایه ای هستی ؟
Sam Samsam خواهش میکنم گلم من رشتم انسانیه اما برنامه ریزی برای کل رشته ها انجام میدم باتوجه به شرایط هردانش آموز گلم من والا به خاطره اینکه کارمیکنم ودقیق جای خاصیو ندارم که بگم بیای درارتباط باهام باشی اما میتونی تو چت رومم پیام بدی حتماً برنامه ریزی ومشکلاتتو برطرف میکنم ببین اگر کس دیگه رو هم داری همین مشکلو داره بگو بیاد تو چت رومم تابهش بگم چیکارکنه
🥰
-
Sam Samsam خواهش میکنم گلم من رشتم انسانیه اما برنامه ریزی برای کل رشته ها انجام میدم باتوجه به شرایط هردانش آموز گلم من والا به خاطره اینکه کارمیکنم ودقیق جای خاصیو ندارم که بگم بیای درارتباط باهام باشی اما میتونی تو چت رومم پیام بدی حتماً برنامه ریزی ومشکلاتتو برطرف میکنم ببین اگر کس دیگه رو هم داری همین مشکلو داره بگو بیاد تو چت رومم تابهش بگم چیکارکنه
🥰
Haniyeh Ahmadi خب چت روم کجاست من تازه با این بخش آشنا شدم ؟؟؟
🥹
-
Haniyeh Ahmadi خب چت روم کجاست من تازه با این بخش آشنا شدم ؟؟؟
🥹
Sam Samsam اه الان خودم میام تو چت رومت تامتوجه بشی کجاست
-
Sam Samsam اه الان خودم میام تو چت رومت تامتوجه بشی کجاست
سلام هانیه خانوم
میشه لطفا به منم کمک کنید که چطوری برنامه ریزی کنم بر این مدت باقی مونده خیلی منتظر آرش بودم الانم که آماده شده میگن برنامه نداره -
سلام هانیه خانوم
میشه لطفا به منم کمک کنید که چطوری برنامه ریزی کنم بر این مدت باقی مونده خیلی منتظر آرش بودم الانم که آماده شده میگن برنامه ندارهفاطمه حسینی 3 نمیشه که برنامه نداشته باشه اینجوری خیلی اونوفت
-
فاطمه حسینی 3 نمیشه که برنامه نداشته باشه اینجوری خیلی اونوفت
چی بگم والا ب من که گفتن نداره ، کلی خواهش کردم امروزم که قسمت پشتیبانی باز نمیشه از صبح نمیدونم دیگه چی گفتن
-
چی بگم والا ب من که گفتن نداره ، کلی خواهش کردم امروزم که قسمت پشتیبانی باز نمیشه از صبح نمیدونم دیگه چی گفتن
فاطمه حسینی 3 از سال ۹۹ داشته
-
سلام هانیه خانوم
میشه لطفا به منم کمک کنید که چطوری برنامه ریزی کنم بر این مدت باقی مونده خیلی منتظر آرش بودم الانم که آماده شده میگن برنامه ندارهفاطمه حسینی 3 سلام گلم باشه عزیزم میتونم کمکت کنم بیاچت روم تابرات برنامه ریزی کنم