ریاضی تجربی
-
سلام، از بین کتاب های جامع ریاضی مهر و ماه بهتره یا آیکیو گاج برای یه دانش آموز متوسط رو به بالا؟
-
سلام، از بین کتاب های جامع ریاضی مهر و ماه بهتره یا آیکیو گاج برای یه دانش آموز متوسط رو به بالا؟
-
آی کیو خیلی عالیه خیلی هم زیباست رنگیه
-
am Am ایکیو درسنامش توپه
ولی تعریف تست های مهروماه هم زیاد شنیدمMohammad Lotfi 0 من بیشتر دنبال تست های سطح متوسط رو به بالام (البته نه سخت غیراستاندارد که هیچ کنکوری بجز ۱۴۰۰ اینجوری نبوده واسه همین یکم رو انتخاب آیکیو مطمئن نیستم چون از اطرافیان شنیدم زیادی سخته تستاش) چون راه ابریشم استاد ثابتی رو دارم و از نظر آموزش مطالب کارو راه میندازه
-
Mohammad Lotfi 0 من بیشتر دنبال تست های سطح متوسط رو به بالام (البته نه سخت غیراستاندارد که هیچ کنکوری بجز ۱۴۰۰ اینجوری نبوده واسه همین یکم رو انتخاب آیکیو مطمئن نیستم چون از اطرافیان شنیدم زیادی سخته تستاش) چون راه ابریشم استاد ثابتی رو دارم و از نظر آموزش مطالب کارو راه میندازه
am Am
سلام خسته نباشید
کتاب پرگار آقای عباسپور هم میتونه کمک تون کنه -
سلام مهروماه خب سطحش متوسطه اما اگ سطح بالاتر میخاین ایکیو گاج خوبه
یا هم تکمیلی خیلی سبز دیگ خیلی سطح خوبی داره واقعا -
Mohammad Lotfi 0 من بیشتر دنبال تست های سطح متوسط رو به بالام (البته نه سخت غیراستاندارد که هیچ کنکوری بجز ۱۴۰۰ اینجوری نبوده واسه همین یکم رو انتخاب آیکیو مطمئن نیستم چون از اطرافیان شنیدم زیادی سخته تستاش) چون راه ابریشم استاد ثابتی رو دارم و از نظر آموزش مطالب کارو راه میندازه
am Am پس تکمیلی خیلی سبز
تستای شبیه ب کنکور داره و اگ کنکوری هسین برا این دوران پیشنهاد میکنم
بازم میتونید از هر کدوم یه پیدی اف دان کنید و تستاشو ببینید
مهروماه تستاش خوبه هم اسون داره هم متوسط هم سخت
ازمونم ک داره و من خودم مهروماه دارم و راضیم
تککمیلی خیلی سبز با استادی ک پیش میرم تست ازش میزنه و تیپ تستای کنکوره و یکم تغیرش میده یکم سختر میکنه و یا هم ک شبیهشه -
am Am پس تکمیلی خیلی سبز
تستای شبیه ب کنکور داره و اگ کنکوری هسین برا این دوران پیشنهاد میکنم
بازم میتونید از هر کدوم یه پیدی اف دان کنید و تستاشو ببینید
مهروماه تستاش خوبه هم اسون داره هم متوسط هم سخت
ازمونم ک داره و من خودم مهروماه دارم و راضیم
تککمیلی خیلی سبز با استادی ک پیش میرم تست ازش میزنه و تیپ تستای کنکوره و یکم تغیرش میده یکم سختر میکنه و یا هم ک شبیهشهTragic Girl سلام منظورتون کتاب نردبامه خیلی سبزه؟ و نه من یازدهم هستم و میخوام از تیر یه کتاب جامع رو کار کنم
-
Tragic Girl سلام منظورتون کتاب نردبامه خیلی سبزه؟ و نه من یازدهم هستم و میخوام از تیر یه کتاب جامع رو کار کنم
am Am ن نردبام نیس
تکمیلی خیلی سبزه روش نوشته تکمیلی
خب ا شما یازدهم هستید پس وقت دارید هنوز
میتونید برا تابستون مهروماه کار کنید
برا سال دوازدهم یه سطح بالاتر
مثلا همین تکمیلی -
am Am ن نردبام نیس
تکمیلی خیلی سبزه روش نوشته تکمیلی
خب ا شما یازدهم هستید پس وقت دارید هنوز
میتونید برا تابستون مهروماه کار کنید
برا سال دوازدهم یه سطح بالاتر
مثلا همین تکمیلیTragic Girl آها ممنون از راهنماییتون