سراسری۹۶
-
سلام
بنظرتون این سوال جواب داره؟!!!بنظر خودم همشون غلطن برای صرفه جویی در زمان:/لطفا فقط گزینه مورد نظر رو تحلیل کنید
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سلام
بنظرتون این سوال جواب داره؟!!!بنظر خودم همشون غلطن برای صرفه جویی در زمان:/لطفا فقط گزینه مورد نظر رو تحلیل کنید
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیستMahan Xodayi 2 گفته آب رو مصرف میکنه و آب رو که مصرف کنه اکسیژن تولید میشه حالا با استفاده از اکسیژن میشه تنفس هوازی (این تحلیل خودمه)بنظرم این جوری درسته!. بقیه گزینه که راحتن اگه بارد گزینه حلش کنید به جواب هم میشه رسید
-
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیستMahan Xodayi 2 درود. به نظرم دو باشه. به O2 یا نیاز داره که غیرآلی هست
-
Mahan Xodayi 2 گفته آب رو مصرف میکنه و آب رو که مصرف کنه اکسیژن تولید میشه حالا با استفاده از اکسیژن میشه تنفس هوازی (این تحلیل خودمه)بنظرم این جوری درسته!. بقیه گزینه که راحتن اگه بارد گزینه حلش کنید به جواب هم میشه رسید
Man Naffass منظورتون گزینه یکه؟
-
Mahan Xodayi 2 درود. به نظرم دو باشه. به O2 یا نیاز داره که غیرآلی هست
Matin Mousavi 1 نه دیگه در تخمیر که اونی که الکترون میگیره پیروات و اتانال و ...هست که آلی هستن
-
Matin Mousavi 1 نه دیگه در تخمیر که اونی که الکترون میگیره پیروات و اتانال و ...هست که آلی هستن
Mahan Xodayi 2 خب یک و چهار هم غلطه.
-
Mahan Xodayi 2 خب یک و چهار هم غلطه.
Matin Mousavi 1 بله بنظر منم هر چهارتاش غلطن....
-
سلام
گزینه 3 رو برای چی غلط در نظر گرفتین؟ -
سلام
گزینه 3 رو برای چی غلط در نظر گرفتین؟@Amir-Bernousi بخاطر بطور مداوم که گفته حبدر ی سری مراحل تخمیر یا هوازی تولید نمیشه که چرا باید بگه مدوام؟؟؟
-
@Amir-Bernousi بخاطر بطور مداوم که گفته حبدر ی سری مراحل تخمیر یا هوازی تولید نمیشه که چرا باید بگه مدوام؟؟؟
Mahan Xodayi 2
ربطی به نحوه تولیدش نداره
منظورش اینه مادامی که NAD هست، ATP تولید میکنه که تو هر نوع تنفسی این اتجام میشه -
Mahan Xodayi 2
ربطی به نحوه تولیدش نداره
منظورش اینه مادامی که NAD هست، ATP تولید میکنه که تو هر نوع تنفسی این اتجام میشه@Amir-Bernousi اهان درسته،ممنونم
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on