دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
زیست دونی
-
به سان خورشید میشه از پاسخنامه عکس بگیری؟
-
Hesam Mohammadi خب غلطه 3 نمیشه ی بخش زیادی از تنفس قورباغه بالغ از طریق پوسته نمیشه گف _فقط _
-
Hesam Mohammadi پشت کنکور نظام جدید
-
Hesam Mohammadi ن ببین اصل سوال چی خواسته
میگه برای _ انجام تبادلات گازی _ آیا فقط تنفس ششی موثره(ک اونم ب واسطه ی پمپ فشار مثبت انجام میشه)؟
ک اینطوری نیست
چون میدونیم تبادلات _بیشتر _از طریق پوسته اتفاقا (خود کتاب هم قیدش رو گفته حتی) -
به سان خورشید جواب 3 میشه؟
-
Hesam Mohammadi ن همون 2ئه
-
Hesam Mohammadi در زیست دونی گفته است:
به سان خورشید در زیست دونی گفته است:
ببخشید اشتباه فرستا م
این تست رو میگم
تست ۱۳ رو مشکل دارم
@تجربیامیشه 2
به نظر من میشه گزینه دو
چرا نمیشه گزینه ۳
نگاه کنید اگه این جوری بپرسیم که آیا در قورباغه بالغ فقط پمپ فشار مثبت در تنفس ششی برای انجام تبادلات گازی موثر است ؟
خب جواب منفی نیست؟؟ -
Hesam Mohammadi تجربی دوازدهمreplied to Nazanin Shahsavan on آخرین ویرایش توسط Hesam Mohammadi انجام شده
Nazanin Shahsavan والا منم اینو گفتم اول ولی سعادت میگه 3
پاسخنامه دست اونه -
-
جواب تست گزینه ۳ هستش
-
قورباغه فقط با قورت دادن هوا رو وارد ریه میکنه
-
به سان خورشید در زیست دونی گفته است:
قورباغه فقط با قورت دادن هوا رو وارد ریه میکنه
خب مسئله اینه که فقط با این کار تنفس نمیکنه
تنفس پوستی چی پس؟؟ -
ببخشید که اسپم میدم