7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
زیست دونی
-
@dr-bernosi همه پروتیین ها الزاما نباید نشانه گذاری شن که
-
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
جوابش میشه پادتن
-
@dr-bernosi همه پروتیین ها الزاما نباید نشانه گذاری شن که
چرا! باید بشن اتفاقا!
-
البته خیلی کم نمیشن!
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
جوابش میشه پادتن
:|
ولی ننوشته که نشانه گزاری نمیشه
-
من قشنگ تو کتابم یادداشت کردم معلم گفته بود احتتمالی 96
-
@dr-bernosi خب اگه اینجوری یک گروه مخصوص اونها نمیشد که (پروتیین های نشانه ای)
-
معلم شما اشتباه برداشت کرده، -
اینم مراحل ترشح یه پروتئین ترشحی -
من قشنگ تو کتابم یادداشت کردم معلم گفته بود احتتمالی 96
هرچی دبیر بگه صد در صد که درست نیست..ترشحیا یکی اززززز معروف تریناشششش پادتنه
-
@dr-bernosi پادتن نشانه ایه؟
-
اخه یادمه تو یکی از دی وی دی های ارامفرم این نکته رو گف
-
حالا اگه فردا پیداش کردم یه تکیشو میفرستم تلگرامتون
-
حالا شایدم اشتباه گفته باشن من این نکترو از زبون دبیرا میگم
-
حالا شایدم اشتباه گفته باشن من این نکترو از زبون دبیرا میگم
داداش سعی کن همیشه بر اساس کتاب بری چلو!
-
اخه حرفشون میتونه درست باشه
-
درود دوستان! درمورد نکته ای که دیشب باهاش برخورد کردیم بگم که ....
ما تنها منبعمون برای کنکور همین کتاب درسیه و به طراح هم همین کتابو میدن! حالا ما میام از منابع کمک درسی و دبیرایی که بیشتر دانشجو,یا دبیر و دکتر و ... هستن استفاده میکنیم!
این مولفا مطمئنا تو دانشگاشون اطلاعات بیشتری کسب کردن نسبت به کتاب درسی و اطلاعاتشون فرای کتابه!
ممکنه تو تستا از نکته هایی استفاده کنن که توی کتاب درسی نیست و شما رو به اشتباه بندازن! و شما هم فک میکنی که من اطلاعاتم غلطه! درصورتی که اینطوری نیست!
مقصر اصلی کیه؟!
نه ما مقصریم نه اون مولفا! اصلی ترین کوتاهی تو کتاب شده که هیچ چیزی کامل و علمی گفته نشده!
بنابراین چون منبع ما کنکوره سعی کنین همیشه از اصلی ترین منبعتون همین کتاب باشه و بس!
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار -
@dr-bernosi کدام نکته؟
-
@dr-bernosi کدام نکته؟
همین که شما گفتین پادتن به گلژی نمیره طبق حرف دبیرتون