دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
زیست دونی
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
@f_ssu در زیست خوانی!! گفته است:
زیست خوانی به روش خودم آنزیم ها
چه اطلاعات دسته بندی شده ی جالبی هست.
خیلی متشکرم بابت این اطلاعات طبقه بندی شده ی مهم.قررار بود کتاب بشه دیگه نشد :|
یعنی شما کتاب نوشتید؟
بلن زیست پایه آلفازیست! ولی خب دیگه وقت نتونسم بذارم روش
احسنت....پس همون هست که اینقدر دید باز دارید نسبت به زیست....
موفق تر باشید.http://s9.picofile.com/file/8300378442/آلــــــــفـــــازیــســــــت.pdf.html
کامل نیست این البته!یه سوال
-
@dr-yassi در زیست خوانی!! گفته است:
یعنی شما کتاب نوشتید؟
موفق تر باشید.http://s9.picofile.com/file/8300378442/آلــــــــفـــــازیــســــــت.pdf.html
بله؟
-
@dr-yassi در زیست خوانی!! گفته است:
یعنی شما کتاب نوشتید؟
بله؟
میشه این جمله رو توضیح بدین.. گیج شدم
همه ی وکتور های مورد استفاده درمهندسی ژنتیک از آنزیم های همانندسازی کننده ی میزبان استفاده میکنند....
مگه پلازمید همانندسازی مستقل نداشت؟ -
بلد نیستم این فصلو ولی فک کنم گفته از آنزیمای میزبان استفاده میکنن برای همانند سازی!
-
بلد نیستم این فصلو ولی فک کنم گفته از آنزیمای میزبان استفاده میکنن برای همانند سازی!
آره دیگه اینو گفته....یکی از گزینه های تست سراسری خارج 94هست
-
@dr-bernosi کجای کتاب نوشته ؟
-
دکی جون شما کار تون خیلی درسته
-
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi کجای کتاب نوشته ؟
نمیخوام بگم اینا میاد تو کنکور میخوام با اینا نشون بدم که دقتتون تو خوندن کتاب باید خیلی بالا باشه! -
تحلیل تستای کنکور!
اضافه کنم به مطالب از سال 94 تا 96! سلولز مورد سوال قرار گرفته! خیلی حواستون بهش باشه!
گزینه چهارم تست تالیفی هم که توی 96 اومد -
زیست خوانی به روش خودم غشای سلول!
فک کنم اگه به شکل غشای سلول و تحلیلی که از ریز لوله ها داشتم یه نگا بندازین، پاسخ صحیح تست 163 کنکور 96 رو ببینین! -
@dr-bernosi
میگم دکتر میشه فیزیولوری رو هم این طوری خلاصه کنی من حس ندارم گایتون بخونم ....به درد کنکورم میخوره هااااا -
مهی جون در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi
میگم دکتر میشه فیزیولوری رو هم این طوری خلاصه کنی من حس ندارم گایتون بخونم ....به درد کنکورم میخوره هااااا:| گایتون! فیزیولوژی گوارشش فک کنم خودش 20 30 صفحه بشه! لامصب 1000 صفس!
-
@dr-bernosi
میگم دکتر میشه فیزیولوری رو هم این طوری خلاصه کنی من حس ندارم گایتون بخونم ....به درد کنکورم میخوره هااااا:| گایتون! فیزیولوژی گوارشش فک کنم خودش 20 30 صفحه بشه! لامصب 1000 صفس!
سه شنبه امتحان دارم ....عضله و غشا روووووووووو... دارن دانشگاه زدمون میکنن
-
درودی دیگر به دوستان خودم
تا الان چنتا چیز یاد گرفتیم، دقیق خوندن، توی تستا از استثناها کمک گرفتن، تست زدن هم که با تاپیکای دیگه دارم یاد میدم بهتون! تو زیست خیلی چیز هست برای یاد گرفتن! چیزی که به ذهنم رسید الان، توی تستا خوندن ذهن طراحه که اگه بتونین به این مرحله برسین، کارتون تو زیست تقریبا تمومه! خوندن ذهن طراح واقعا کار هرکسی نیستش و باید با انواع تستا اشنا شد!
من یه تست پیدا کردم که طراحش خودمم! ببینم میتونین اولا پاسخ درست رو پیدا کنین و بعدش تحلیلی که دارین رو بهم بگین! بعد این تست هم یه نکته دیگه میگم که پیرو همین مطلبه! -
-
@dr-bernosi
خدایی میشه مگه کتابای پزشکیو خلاصه کرد :| ابچیم یه کتاب داشت حدودا 1500 صفحه! اسمای داروها بودش! :|
-
@dr-bernosi
خدایی میشه مگه کتابای پزشکیو خلاصه کرد :| ابچیم یه کتاب داشت حدودا 1500 صفحه! اسمای داروها بودش! :|
بدبختی اینه پرستاریم مث پزشکیه.....قشنگ دارن پوستمون میکنن ...الان تو گروه دارم با بچه ها برنامه میریزم یه جوری بپیچونیم امتحان
-
@dr-bernosi الف سلولهای موکوزی که موکوز ترشح میکنن
ب سلولهای اصلی که تحت تاثیر گاسترین معده قرار میگیرن
ج سلول حاشیه ای بافت پوششی استوانه ای
د ترشحات سلول اصلی یعنی همون انزیم پپسین که دز تبدیل پروتیین به پپتید کوچیک نقش داره و ترشحات حاشیه ای یعنی hcl که در فعال کردن انزیم تجزیه کننده نقش داره
پس غلطش کجاس؟؟ -
البته از تمایز حاشیه ای ها چیزی نمیدونم