دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست دونی
-
@Mr-Dr-En در زیست خوانی!! گفته است:
A.K متن کتاب گفته نیاز به ثابت کردن نداره
بعضی انزیماش فسفولیپید میسازنخب این آنزیما کجا هستن؟
-
A.K درون زبر !!!!!!! متن کتابو ببینید
-
من خودم جواب سوالیو که پرسیدم میدونم فقط میخوام ببینم شما چجوری به این نتیجه رسیدید که نقش داره
-
@Mr-Dr-En خوب شبکه صاف و زبر با هم تماس فیزیکی دارن/مثلا منو شما داخل یه کارخونه عروسک سازی هستیم کنار همیم خب تو مراحل اخر ساخت من دستوپای عروسکو میزارم میدمش به شما شما هم "سر عروسک رو میزاری و ساختش کامل میشه و خودتون هم بسته بندیش میکنین میفرستین برا مراحل بعدی امیدوارم مثالم خوب بوده باشه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
A.K درون زبر !!!!!!! متن کتابو ببینید
کتاب نگفته درون شبکه.
گفته انزیمای شبکه فسفولیپید میسازن -
alireza.jet افرین . منم همین استنتاجو دارم فقط بعضی از بچه ها ندونسته میپذیرن و حفظ میکنن بعد از یادشونم میره چوت دلیل نکترو نمیدونن
-
A.K صفحه ی 27 و قشنگ مطالعه کنید
-
A.K صفحه ی 27 و قشنگ مطالعه کنید
من کتابو چند بار خوندم
این آنزیما میتونن توی شبکه صاف فعالیت کنن
و هر جای دیگه -
-
داداش گلم وقتی گفته انزیم های شبکه اندوپلاسمی زبر منظورش کل شبکس ؟
اگه اینطوره چرا کلمه زبر و ذکر کرده؟ -
داداش گلم وقتی گفته انزیم های شبکه اندوپلاسمی زبر منظورش کل شبکس ؟
اگه اینطوره چرا کلمه زبر و ذکر کرده؟این ابهام کتاب درسیه
شما اگه قبول نداری میتونی بری بازم بپرسی
من از چنتا دبیرم پرسیدم
هرکسی یه نظری داری -
A.K :| عججب
-
ایا ویزیکول میتواند در غشایش دارای پروتیین باشد؟
-
@Mr-Dr-En اول از همه یادم نمیاد دقیقا ولی احتمال زیاد میدم همین باشه دستگاه غشاء درونی دوتا سود داره یکی فراهم اوردن جایی برای انجام واکنش های گوناگون با شرایط مختلف در یه سلول دوم فراهم کردن محل مناسبی برای فعالیت انزیم ها درون غشاء توجه کنید به اینجا میتونیم بگیم که انزیم ها درون غشاء وجود دارن اما نمیتونیم بگیم همشون یا نصفشون مثلا انزیم dna پلی مراز داخل شیره هسته هست بعد این که شما میگید داخل شبکه زبر انزیم وجود داره کتاب نگفته اما از اونجایی که هنگام ساختن پادتن رشته های پلی پپتیدیش داخل شبکه ساخته میشه و ما برای این کار نیاز به انزیم داریم میتونیم برداشت کنیم که داخل شبکه زبر هم انزیم هست
-
alireza.jet کاری که شما گفتید برای اندامک ها در نظر گرفته شده
-
@Mr-Dr-En خوب غشاء به وسیله اندامک ها ساخته میشه ساختار بدون غشاء تا جایی که من میدونم نقشی در تولید غشاء نداره
-
alireza.jet در زیست خوانی!! گفته است:
@Mr-Dr-En خوب غشاء به وسیله اندامک ها ساخته میشه ساختار بدون غشاء تا جایی که من میدونم نقشی در تولید غشاء نداره
ریبوزوم چی
-
alireza.jet ولش کن منصرف شدم از بحث کردن راجبش
تحلیل من اینه که ب دلیل پیوستگی ساختاری زبر و صاف , شبکه ی صاف هم تو غشا سازی میتونه نقش داشته باشه -
@Mr-Dr-En اره ولی یه چیزیم هستا اگه دوباره سوتی ندم تنها اندامکی که لیپید(فسفولیپید) میسازه شبکه صافه بیشترین بخش غشاء هم فسفولیپیده پس اگه نسازه غشاء بی غشاء :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: پس تاثیر زیادی داره فک کنم دلیل خوبی باشه برای پذیرش نقش شبکه صاف اگه سوتی نداده باشم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: شب همگی خوش