سلام
صورت تست طبق چیزی که زیر مینویسم بیان شده، میخوام لطفا بهم بگین به نظر شما منظور از ساختار ها چیه؟"کامل عنوان کنید لطفا"
با توجه به زنجیره ی انتقال الکترون و تشکیل ATP در میتوکندری در نتیجه ی فعالیت این زنجیره، در ارتباط با ساختار هایی که توانایی انتقال پروتون ها را دارند،کدام موارد درست اند؟
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-درس-خون
سلام.
چند تا سوال داشتم.
۱. یک گزینه اینطوری بود: یاخته های دارینه ای همانند لنفوسیت ها دارای گیرند های آنتی ژنی هستند. پاسخنامه این رو غلط گرفته بود. دلیلش هم این بود که داشتن گیرنده های آنتی ژنی مربوط به سومین خط دفاعی هست در حالی که یاخته های دارینه ای برای دومین خط دفاعی هستن. من منظورش رو متوجه نمیشم. داشتن گیرنده آنتی ژنی چه ارتباطی به سومین خط دفاعی داره.
۲. 1000026861.jpg
پاسخنامه اینجوری گفته بود: در پی مصرف طولانی مدت کوکائین کاهش مصرف گلوکز در بخش قشری بیشتر از بخش میانی مغز است. ولی به نظرم طبق شکلی که فرستادم دقیقا عکس این موضوع رو نشون میده. هرکاری کردم نتونستم متن رو با تصویر مطابقت بدم.
1000026864.jpg
صورت سوال داره میگه بخش درونی بعد پاسخنامه با بخش زیرین لایه عنکبوتیه این گزینه رو تحلیل کرده.😐
میدونم زیاده. شما به بزرگی خودتون ببخشید😁🌸
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
زیست دونی
-
-
A.K در زیست خوانی!! گفته است:
امشب این سوالا رو تحلیل میکنم
سنتز آب میده و در عوض انرژی میگیره
هیدرولیز آب میگیره و به جاش انرژی میدهشکل (الف) سنتز آبدهی هست و شکل (ب) هیدرولیز
-سنتز انرژی خواه و هیدرولیز انرژی زا هست
-توی هیدرولیز آب مصرف میشه ولی هر واکنشی که توش آب مصرف شد رو نمیشه هیدرولیز در نظر گرفت. مثلا ترکیب آب با کربن دی اکسید توسط انیدراز کربنیک توی غشای گلبول های قرمز
-تیتر واکنش های زیستی اینه : هیدرولیز و سنتز دو واکنش مهم زیستی هستند.
پس نمیشه گفت این دوتا واکنش تنها واکنشای زیستی محسوب میشن-این هم مثل مورد سوم هست. مثلا تجزیه ی پراکسید هیدروژن جز هیچکدوم از این دو واکنش نیست.
پس هر 4 مورد غلط هستند
-
این پست پاک شده!
-
1)توی کتاب ذکر شده که گلوکز سوخت "اصلی" سلول ها است. پس نمیشه گفت هر کربوهیدراتی که سوخت سلول باشه، گلوکز هست.
2)گلوکز و فروکتوز توی بسیاری از میوه ها وجود دارند که هردو مونوساکارید هستند. اما مثلا نشاسته ی سیب زمینی هم یه کربوهیدرات هست.
3)طبق شکل کتاب دی ساکاریدها از دو هگزوز ساخته میشوند. پس پنتوزها نقشی در ساختار اونا ندارن.
4)مونوساکاریدهای 5 کربنه توی ساختار اسیدنوکلئیک ها هستن. ریبوز توی RNA و دئوکسی ریبوز توی DNA. برخی سلولا مثل گلبول قرمز فاقد اسیدنوکلئیک ها هستند.
پس گزینه 3 صحیح هست
-
1)توی دهان آنزیم پتیالین وجود داره و نشاسته رو مالتوز تبدیل میکنه. توی فعالیت کتاب درسی اومده وقتی که مقداری نشاسته رو توی دهان میذاریم، پس از مدتی احساس شیرینی میکنیم که در نتیجه ی تبدیل نشاسته به مالتوزه که مزه ی شیرینی داره.
برای تبدیل این نشاسته به مالتوز، 9 مولکول آب مصرف میشه. به این صورت که هر یه مالتوز یه آب مصرف میکنه. پس برای 10 مالتوز(هر مالتوز 2 گلوکز هست) 9 مولکول آب مصرف میشه. هر مولکول آب 18 مول هست و چون 9 تا مصرف شده، پس 162 مول آب مصرف میشه از نشاسته.
گزینه دو کلمه ی (تجزیه) باید به (ساخت) تبدیل بشه. = )
2)برای تولید دو مولکول گلوکز به یه مالتوز، یه مولکول آب هم تولید میشه یه ماده ی معدنی هست و حلقه ی آلی نداره.3)با حل کردن شکر نوی اب، فقط یه واکنش فیزیک شکل میگیره که مولکول های شکر در آب حل میشوند. برای تجزیه ی یه مولکول شکر به انزیم نیاز داریم.
4)مالتوز از دو مولکول گلوکز تشکیل شده پس 360 مول هست.
-
بیشترین ترکیب آلی طبیعت سلولز هست.
-هیچ جانوری سلولاز یا انزیم تجزیه کننده ی سلولز رو نداره. اما الیاف سلولزی مواد غذایی باعث بهبود کارکرد روده ها میشه و جلوی برخی بیماری های گوارشی رو میگیره. پس برای انسان منعت داره.
-سلولز با پروتئین و یه سری پلی ساکارید(پلی ساکاریدهای بستری) ترکیب میشن و دیواره محکم سلول های گیاهی رو تشکیل میدهند.
-برای ساخته شدن یه پلی ساکارید حداقل 100 تا و برای ساخته شدن یه پروتئین حداقل چنتا مونومر نیاز هست.
-سلولز خطی هست در صورتی که گلیکوژن منشعب هست. نشاسته هم خطی و هم منشعب هست.
با این حساب مورد دوم فقط درست هست
-
سوالای امروز
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
elhame.H
Dr.Lila
@Dr-Bernosi
alireza.jet