زیست دونی
-
در مورد این شکل -شماره 1 ما دو صفت ناخالص داریم و در مورد شماره 2 -3 صفت ناخالص داریم. من اصلا متوجه نشدم
اصلا منظور دقیقترش در مورد "صفت ناخالص " چیه؟ :|
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @shining-waydan-l
صفات خالص AA aa
صفات ناخالص Aa -
dan-l
صفات خالص AA aa
صفات ناخالص Aa@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
dan-l
صفات خالص AA aa
صفات ناخالص Aaداداش اینو میدونستم
شما میتونی بگی چطور شد تو مثلا مورد 1 ما 2 صفت ناخالص داریم و تو شماره 2 -3 صفت ناخالص؟ اون صفات ناخالص رو میتونی نشون بدی؟من با بحث محاسبه انواع گامت هایی که دارای پیوستگی هستن قاطی کردم
-
با بحث نوع گامتا فرق داره، هر کدوم یه صفتن ولی باهم پیوستن -
اینم نوع گامتا -
با بحث نوع گامتا فرق داره، هر کدوم یه صفتن ولی باهم پیوستن@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
با بحث نوع گامتا فرق داره، هر کدوم یه صفتن ولی باهم پیوستنAbAb رو چون A و B هموزیگوس ان دورشون خط نکشیدی همیار جان؟
-
@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
با بحث نوع گامتا فرق داره، هر کدوم یه صفتن ولی باهم پیوستنAbAb رو چون A و B هموزیگوس ان دورشون خط نکشیدی همیار جان؟
dan-l در زیست خوانی!! گفته است:
اره اونا صفات خالصن
-
اره اونا صفات خالصن
اره اونا صفات خالصن
مرسی فهمیدم
-
لاک در لاک پشت جز اسکلت داخلی است که در تکوین قسمتی از ان به محافظ تبدیل شده است
منبع : کانال دکتر عمارلو
-
درست یا غلط با ذکر دلیل
-همه ی کربوهیدرات های ساده که درون سلول ساخته میشوند مونوساکارید هستند
nsrin79 در زیست خوانی!! گفته است:
درست یا غلط با ذکر دلیل
-همه ی کربوهیدرات های ساده که درون سلول ساخته میشوند مونوساکارید هستند
کتاب گفته ساده ترین کربوهیدراتا مونوساکاریدا هستن ولی کربوهیدراتای ساده میشه مثل مالتوز یا آلولاکتوز
-
درست نادرستا رو مشخص کنین!(با توجه به مثال نقصا)
1)همه ی ماهیچه هایی که به فعالیت معده کمک میکنن، قطعا به کندی منقبض میشن.
2)همه ی لیپازهای پانکراس تو ساختار خودشون قند دارن.
3)هرجانداری که موم ترشح میکنه قطعا Co2 تولید میکنه.
4)هر ماده ی سمی جایگاه فعال انزیمای کبد رو اشغال میکنه.
5)هر محل تغلیظ صفرا مثل اپاندیس سمت راست بدنه.
6)هرسلولی که توی شروع هضم پروتئینا اثر میذاره، با ترشح پروتئینی این کارو انجام میده.
7)پتاسیم فقط از طریق لوله های ادراری دفع میشه.
8)سلولای درون ریز پانکراس فقط بروی استخوونای پهن اثر میذارن.
9)اعمالی که بازوفیل انجام میده، فقط به ترشح هپارین و هیستامین محدود میشه.
10)فقط گلوکز و اکسیژن و CO2 و بعضی از میکروبا از مویرگای مغزی عبور میکنن.
@Amir-Bernousi
یادش به خیر ..... -
سلام دوستان.
ببخشید مایع میان بافتی چی هست؟ منظور همون ماده ی زمینه ایه؟
-
سلام دوستان.
Amin-Mehraji در زیست خوانی!! گفته است:
سلام دوستان.
فک کنم همون باشه
-
سلام دوستان.
فک کنم همون باشه
سلام دوستان.
فک کنم همون باشه
داداش من اون سیتوسل سیتوپلاسم و هپاتیت و تله پاتی و هیپوکلریت و پلاسمودسم و پروتوپلاسم و پروتوپلاست و و پلاسمولیز و بلاستوسیت و پلاسموسیت و ... قاطی میکنم :|
شما فقط این پروتوپلاسم و پروتوپلاست و بلاستوسیت رو توضیح بدی ممنونت میشم
اون سوال بالا منم مشکل دارم. من استدلالم اینه که مایع میان بافتی با مایع زمینه ای فرق میکنه. مایع میان بافتی از رو اسمش هم پیداست بین بافت ها رو پر میکنه و لزوما مشابه مایع زمینه ای ( باید پرسید مایع زمینه ای از چه نوع؟ مثلا مایع زمینه ای سیتوپلاسم میشه سیتوسل) و .... مایع زمینه ای داخل سلول رو پر میکنه ولی مایع میان بافتی بین سلول ها و بافت ها) درست گفتم؟
-
لاک در لاک پشت جز اسکلت داخلی است که در تکوین قسمتی از ان به محافظ تبدیل شده است
این خیلی جالب بود -یه ایده ای به ذهنم رسید در این مورد
شکل رو فرض کنین مثلا روی زمین دراز کشیدین دارین به اسمون نگاه میکنین. من از پایین به بالا دیدم لاکپشت رو توی شکل.
اول یه اسکلت بود بعد برای حفاظت یه عامل حفاظتی از اسکلت منشعب شد که به صورت میله بود شکل 1. و بعد این ساختار های میله شکل محکم تر وصل شدن به اسکلت و مواد محکم کننده به این ساختار ها اضافه شد شکل 2. و بعد این ساختار ها قطور تر و قطور تر شد و بزرگتر شد شکل 3 و 4 و به همدیگه ملحق شدن و در اخر این ساختار ها به کاملا به همدیگه ملحق شدن و به نوعی یه ساختار چتر گونه برای این موجود به وجود اوردن شکل 5.
بد نیست این طور فکر کردنه-ذهن رو بازتر میکنه برای استدلال :))
-
سلام دوستان.
Amin-Mehraji مایع میان بافتی حاصل ترشح مویرگ های خونی ناشی از فشار تراوشیه و کاملا هم مایعه ولی در ماده زمینه ای بافت پیوندی ک حالت جامد یا نیمه جامد دارد تعدادی رشته از جمله کلاژن و الاستیک وجود داره ک این رشته ها حاصل ترشح از سلول های خود بافتن! در ماده زمینه ای مایع میان بافتی وجود داره اما برعکسش نمیشه
-
درود به دوستان گل آلایی
امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!@Amir-Bernousi@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء کسی هست ک قبلا ژنتیک یاد نگیره ولی الان ی روشی کتابی یا استادیو....پیدا کرده باش ک بتونه سوالات ژنتیک رحت ج بده؟؟
-
@Amir-Bernousi@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء کسی هست ک قبلا ژنتیک یاد نگیره ولی الان ی روشی کتابی یا استادیو....پیدا کرده باش ک بتونه سوالات ژنتیک رحت ج بده؟؟
@Dr-Lila در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء کسی هست ک قبلا ژنتیک یاد نگیره ولی الان ی روشی کتابی یا استادیو....پیدا کرده باش ک بتونه سوالات ژنتیک رحت ج بده؟؟
کتاب ژنتیک تخته سیاه رو بخرید و فیلمای ژنتیک اقای رحیمی فصل 5 تا 7 سوم رو ببینید بعد فیلمای ژنتیک و خاستگاه ان یعنی فصل 8 سوم رو ببنید و همراه باهاش ژنتیک تخته سیاه هم بخونید و از اون تست بزنید. ژنتیک به تمرین و مرور زیادی نیاز داره -با یه بار خوندن و تست زدن اصلا نمیشه رو درصد این فصل حساب باز کرد
-
@Dr-Lila در زیست خوانی!! گفته است:
کتاب ژنتیک تخته سیاه رو بخرید و فیلمای ژنتیک اقای رحیمی فصل 5 تا 7 سوم رو ببینید بعد فیلمای ژنتیک و خاستگاه ان یعنی فصل 8 سوم رو ببنید و همراه باهاش ژنتیک تخته سیاه هم بخونید و از اون تست بزنید. ژنتیک به تمرین و مرور زیادی نیاز داره -با یه بار خوندن و تست زدن اصلا نمیشه رو درصد این فصل حساب باز کرد
-
یکی از راهایی که باعث میشه ذهنم یکمی اروم بگیره این کاره