IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیست دونی
-
آسمان ِ آبی
اینجا رو من خودم برام سواله. توی یه کلیپ اقای رحیمی بهش اشاره کردن و تست حل کردن ازش که دو نسل تقسیم میتوز کرده. نمیدونم شاید اگه کتاب تغییرات داشته باشه الان درست شده من کتابم قدیمیه نوشته دو بار میتوز شاید الان درست شده ولی به هر حال دو بار میتوز غلطه به گفته اقای رحیمی -
آسمان ِ آبی
پس با این حساب مسایل رو 2 نسل در نظر بگیریم و توی سوالای غیر محاسباتی دو بار میتوز -
آسمان ِ آبی
سوالش دقیق یادم نیست .... ببینم....سوالش یادم نیست پرسیده بود که یه سلولی هست با فلان عدد کروموزومی مساوی فلان عدد بعد گفته برای تولید دانه گرده رسیده چند بار از نقاط وارسی عبور میکند؟
سواله یادم نیست اصلا توی کلیپای اقای رحیمی بود . اونجا باید از طریق فرمول دو به توان ان و کل عبارت منهای 1 میومدیم تعداد نسل تقسیم میتوز رو بدست میاوردیم بعد ادامه قضیه....
اون کلیپ رو ببینین . فکر کنم قسمت دوم بازدنگان بود یعنی فکر جلسه 5 تولید مثل گیاهی. -
dan-l الان این سوالو بخوایم با درنظر گرفتن همون 3 میتوز حساب کنیم واسه هر گرده میشه 3بار میتوز ضربدر 3نقطه وارسی میشه 9تا ولی با در نظر گرفتن دو میتوز کلا جواب اشتب میشه :/نمیدونم
بیخیال کتاب یوقتایی خودشم نمیفهمه چی میگه
ممنون : ) -
نه این بحث منم قاطی کردم راستش من محاسباتش رو با اقای رحیمی نمیرم
اقای رحیمی گفته که دو به توان ان کنیم و بعدش کل عبارت رو منهای یک کنیم تعداد دفعات میتوز به دست میاد.یعنی مثل تو تبدیل دانه نارس به رسیده میگه چند نقطه وارسی وجود دارد وقتی تو فرمول جا گذاری کنیم یعنی عدد 2 رو جاگذاری کنیم چون میدونیم 2 نسل میتوز انجام داده پس 2 به توان 2 منهای 1 در نتیجه 3 بار میتوز انجام داده و توی هر سیکل تا اخر میتوز ما سه تا نقطه وارسی داریم پس وقتی 3 بار میتوز میکنه یعنی 3 ضرب در 3 یعنی 9 نقطه وارسی داریم.
از حدود دقیقه فکر کنم 17 و اینا به بعد کلیپ اقای رحیمی رو ببینین متوجه میشین. -
سلام بچه هاااااا
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار
سوال کنکور 90خارج میگه:
در هر گیاه نهان دانه ای که غلاف محافظت کننده از ساقه ی جوان به وجود نمی اورد.........1)محافظت از راس ساقه ی جوان،توسط قلاب انجام می شود.
2)ساختار های ذخیره ای دانه ی گیاه(لپه)،پس از خروج از خاک باز میشوند.
3)ایجاد برگ های جوان گیاه از درون لپه اغاز میشود.
4)دو برگ رویانی(لپه) در تغذیه ی بافت های ریشه چه نقش اساسی دارند.خب منظور صورت سوال که میدونم چیه دو لپه ای ها و برخی از تک لپه ای ها بودن که غلاف تشکیل نمیدادن
خب گزینه اول که مشخصه غلطه بسیاری از دو لپه ای ها قلاب تشکیل میدن نه همشون
گزینه ی دو هم ک بازم مشخصه غلطه چون مثلا نخود دو لپه هست و غلافم تشکیل نمیده ولی لپه هاش زیر خاک میمونه
گزینه سوم و چهارم
گزینه چهارمم که گفته دو برگ رویانی ینی همون لپه در تغذیه نقش داره خب این درمورد دو لپه ای ها صدق میکنه ولی در مورد تک لپه ای ها نه چون توی تک لپه ها فقط یه برگ رویانی نقش داره
میمونه گزینه سوم طبق شکل صفحه 204ایجاد برگ های جوان توی دو لپه از درون لپه شروع میشه ولی توی تک لپه نه
الان جواب چیهههه؟؟؟
بچه ها با توجه به این که سوال کنکور بودههه خیلیییی مهمه که جواب بدین مرسییی -
@Amir-Bernousi @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء این جمله درسته ؟
درشت مولکول های ک در سراسر عرض غشا وجود دارن پروتیین های سراسری میباشند ک لازم است برای پایداری و قرار گرفتن در مجاورت بخش آبگریز فسفولیپید ها بخش آبگریز در ساختار خود داشته باشن؟؟ -
-
سلام منظور از پیک ثانویه ثانویه چیه؟ دقیقا کارش چیه؟ منظور از پیک اولیه چیه؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
Dr.Lila ها دیدمش ببینم ...
فکر کنم درست باید در نظر گرفتش.. اتصال بخش اب گریز لیپید به بخش اب دوست فسفولیپید.... برای حل این سوال باید ساختار پروتیین رو دقیقا بدونیم... پروتیین تا جایی که یادمه : نیتروژن -گوگرد -کربن-اکسیژن-هیدروژن
سوال خیلی ریز شده در حد فارماکولوژی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
بخش اب گریز لیپید فسفاتشه که منفیه پس بخش اب گریز پروتیین هم باید منفی باشه -یعنی از بین اون عناصر که برای پروتیین گفتم کاندیده یا نیتروژن هست یا گوگرد که هر هر دو منفی ان ولی فکر کنم گوگرد باید باشه که با اتم های اکسیژن مولکول اب رابطه دافعه داشته باشه. -
Dr.Lila در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi dan-l من دیگ کم کم دارم قاطی میکنم آنقدر ک ی کتاب تایید میکنه ی کتاب نقض اه کتاب درسیم ک کامل نیس
آنزیم ها درشت مولکول هستن مگ؟؟وقتی میگن تک منبعی باشیم واسه همینه...
نزیم ها نوعی پروتین اند و پروتین ها هم درشت مولکول اند هم پلیمر چون از واحد های کاملا یکسان امینو اسید هستن