Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. زیست دونی
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک امیدوارم موثر باشه این تاپیک @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
پروترومبیناز
Nila YSN
سلام آیا پروترومبیناز همیشه در خون وجود داره یا موقع انعقاد ایجاد میشه؟ این سوالو ببینید: کدام عوامل انعقادی همیشه در خون وجود دارد؟ ۱)پروترومبین و فیبرینوژن ۲)پروترومبیناز و پروترومبین مشکل از اینجا شروع میشه که مگه کتاب نگفته دانه های پلاکت پر از ترکیبات فعاله؟مگه اون ترکیب فعالی که باعث شروع لخته میشه پروترومبیناز نیست؟نمیشه گفت پروترومبینازم همیشه در خون وجود داره؟ @z-Gheibi @دریا-دریایی @تجربیا
زیست شناسی
کنکور تیر
_
سلام به همگی بعد از دو هفته دوری از درس بخاطر اتفاقات جنگ دیگه از امروز قصد دارم بخونم برای کنکور و فرض میکنم ۲۷ ام برگزار میشه اگه دیر تر افتاد که هیچی ولی ۲۷ ام نزدیک ترین تایمیه که ممکنه برگزار بشه پس برنامه مو واسه همین تایم مینویسم . اینجا قراره مثل نهایی برنامه رو تکمیل کنم خوشحال میشم اگه دوست داشتید همراهی کنید و همخوانی کنیم . @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
زیست شناسی
رفیق ادبیات ❤️
_
رفیق ادبیات رو میشناسید ؟ ... درسته زیست ادبیات دوممون همینه به همون اندازه که خودشو جدی گرفتیم اینم باید جدی بگیریم بریم که داشته باشیم
زیست شناسی
زیست دوازدهم گفتار ۱ فصل ۴
7
سلام وقت به‌خیر ممکنه توی انواع جهش های ساختاری فقط یک نقطه شکست داشته باشیم؟ توی هر ۴ نوع جهش؟ دو نقطه شکست رو مطمئنم هرکدوم می‌تونن داشته باشن
زیست شناسی
زیست
E
سلام. کتاب میگه گربه ها از فرومون ها برای تعیین قلمرو استفاده میکنن. تعیین قلمرو هم شامل مشخص کردن محدوده خودشون با جانوران دیگه هست (حالا یا گربه‌های هم‌نوع یا گونه های مختلف جانوران). حالا یه سوال... مگه طبق گفته کتاب فرومون ها برای ایجاد پاسخ رفتاری در جانوران یک گونه استفاده نمیشه؟ پس چجوری گربه ها میتونن با استفاده از این ماده جانوران گونه‌های دیگه هم از محدودشون دور کنن؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
زیست دهم گفتار ۳ فصل ۲
Romeisa ShamsiR
در کدام گروه از پستانداران گیاهخوار دفع ببشتری از مواد غذایی صورت میگیرد ؟
زیست شناسی
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
چرا هر کی هر چی میخواد میگه؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
تنظیم رونویسی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
فصل8 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۲ فصل ۷ زیست ۱٠
7
سلام این جمله به نظرتون درسته؟ "سیانوباکتری‌ها برخلاف ریزوبیوم‌ها می‌توانند به صورت آزاد نیز زندگی کنند."
زیست شناسی
یک گزاره
آیلینآ
Topic thumbnail image
زیست شناسی
سم نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی

زیست دونی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
10.2k دیدگاه‌ها 253 کاربران 101.9k بازدیدها 184 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • آسِمان آبیآ آسِمان آبی

jjj.png
    چرا کتاب میگه هر گرده نارس دوبار میتوز انجام میده برای تبدیل به رسیده 😕
    هر چی حساب میکنم 3 بار میتوز میشه که 😕
    @Amir-Bernousi
    دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا

dan-lD آفلاین
    dan-lD آفلاین
    dan-l
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

آسمان ِ آبی در زیست خوانی!! گفته است:

jjj.png
    @Amir-Bernousi

نه اصل قضیه اینه که %(#07ed7e)[دو نسل] میتوز کرده نه دو بار ! اگه دو نسل حساب کنین درست درمیاد.

آسِمان آبیآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • dan-lD dan-l

آسمان ِ آبی در زیست خوانی!! گفته است:

jjj.png
      @Amir-Bernousi

نه اصل قضیه اینه که %(#07ed7e)[دو نسل] میتوز کرده نه دو بار ! اگه دو نسل حساب کنین درست درمیاد.

آسِمان آبیآ آفلاین
      آسِمان آبیآ آفلاین
      آسِمان آبی

dan-l خب چرا کتاب میگه دو بار؟

dan-lD 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • آسِمان آبیآ آسِمان آبی

dan-l خب چرا کتاب میگه دو بار؟

dan-lD آفلاین
        dan-lD آفلاین
        dan-l

آسمان ِ آبی
        اینجا رو من خودم برام سواله. توی یه کلیپ اقای رحیمی بهش اشاره کردن و تست حل کردن ازش که دو نسل تقسیم میتوز کرده. نمیدونم شاید اگه کتاب تغییرات داشته باشه الان درست شده من کتابم قدیمیه نوشته دو بار میتوز شاید الان درست شده ولی به هر حال دو بار میتوز غلطه به گفته اقای رحیمی

0
        • dan-lD dan-l

آسمان ِ آبی
          اینجا رو من خودم برام سواله. توی یه کلیپ اقای رحیمی بهش اشاره کردن و تست حل کردن ازش که دو نسل تقسیم میتوز کرده. نمیدونم شاید اگه کتاب تغییرات داشته باشه الان درست شده من کتابم قدیمیه نوشته دو بار میتوز شاید الان درست شده ولی به هر حال دو بار میتوز غلطه به گفته اقای رحیمی

آسِمان آبیآ آفلاین
          آسِمان آبیآ آفلاین
          آسِمان آبی

dan-l من فیلمای اقای رحیمی رو ندیدم...
          ولی خب کنکور از جملات کتابه دیگه...
          هر چی کتاب بگه چه غلط چه درست 😕

dan-lD 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • آسِمان آبیآ آسِمان آبی

dan-l من فیلمای اقای رحیمی رو ندیدم...
            ولی خب کنکور از جملات کتابه دیگه...
            هر چی کتاب بگه چه غلط چه درست 😕

dan-lD آفلاین
            dan-lD آفلاین
            dan-l

آسمان ِ آبی
            پس با این حساب مسایل رو 2 نسل در نظر بگیریم و توی سوالای غیر محاسباتی دو بار میتوز 😕

0
            • dan-lD dan-l

آسمان ِ آبی
              پس با این حساب مسایل رو 2 نسل در نظر بگیریم و توی سوالای غیر محاسباتی دو بار میتوز 😕

آسِمان آبیآ آفلاین
              آسِمان آبیآ آفلاین
              آسِمان آبی

dan-l نمیدونم گیج شدم 😕
              اونجوری خیلی غلط میشه که 😕

dan-lD 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • آسِمان آبیآ آسِمان آبی

dan-l نمیدونم گیج شدم 😕
                اونجوری خیلی غلط میشه که 😕

dan-lD آفلاین
                dan-lD آفلاین
                dan-l

آسمان ِ آبی
                سوالش دقیق یادم نیست .... ببینم.... 🤔

سوالش یادم نیست پرسیده بود که یه سلولی هست با فلان عدد کروموزومی مساوی فلان عدد بعد گفته برای تولید دانه گرده رسیده چند بار از نقاط وارسی عبور میکند؟

سواله یادم نیست اصلا توی کلیپای اقای رحیمی بود . اونجا باید از طریق فرمول دو به توان ان و کل عبارت منهای 1 میومدیم تعداد نسل تقسیم میتوز رو بدست میاوردیم بعد ادامه قضیه....
                اون کلیپ رو ببینین . فکر کنم قسمت دوم بازدنگان بود یعنی فکر جلسه 5 تولید مثل گیاهی.

0
                • dan-lD dan-l

آسمان ِ آبی
                  سوالش دقیق یادم نیست .... ببینم.... 🤔

سوالش یادم نیست پرسیده بود که یه سلولی هست با فلان عدد کروموزومی مساوی فلان عدد بعد گفته برای تولید دانه گرده رسیده چند بار از نقاط وارسی عبور میکند؟

سواله یادم نیست اصلا توی کلیپای اقای رحیمی بود . اونجا باید از طریق فرمول دو به توان ان و کل عبارت منهای 1 میومدیم تعداد نسل تقسیم میتوز رو بدست میاوردیم بعد ادامه قضیه....
                  اون کلیپ رو ببینین . فکر کنم قسمت دوم بازدنگان بود یعنی فکر جلسه 5 تولید مثل گیاهی.

آسِمان آبیآ آفلاین
                  آسِمان آبیآ آفلاین
                  آسِمان آبی
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شده

dan-l الان این سوالو بخوایم با درنظر گرفتن همون 3 میتوز حساب کنیم واسه هر گرده میشه 3بار میتوز ضربدر 3نقطه وارسی میشه 9تا ولی با در نظر گرفتن دو میتوز کلا جواب اشتب میشه :/نمیدونم 😕
                  بیخیال کتاب یوقتایی خودشم نمیفهمه چی میگه 😕
                  ممنون : )

dan-lD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • آسِمان آبیآ آسِمان آبی

dan-l الان این سوالو بخوایم با درنظر گرفتن همون 3 میتوز حساب کنیم واسه هر گرده میشه 3بار میتوز ضربدر 3نقطه وارسی میشه 9تا ولی با در نظر گرفتن دو میتوز کلا جواب اشتب میشه :/نمیدونم 😕
                    بیخیال کتاب یوقتایی خودشم نمیفهمه چی میگه 😕
                    ممنون : )

dan-lD آفلاین
                    dan-lD آفلاین
                    dan-l

آسمان ِ آبی

نه این بحث منم قاطی کردم 😕 راستش من محاسباتش رو با اقای رحیمی نمیرم
                    اقای رحیمی گفته که دو به توان ان کنیم و بعدش کل عبارت رو منهای یک کنیم تعداد دفعات میتوز به دست میاد.

یعنی مثل تو تبدیل دانه نارس به رسیده میگه چند نقطه وارسی وجود دارد وقتی تو فرمول جا گذاری کنیم یعنی عدد 2 رو جاگذاری کنیم چون میدونیم 2 نسل میتوز انجام داده پس 2 به توان 2 منهای 1 در نتیجه 3 بار میتوز انجام داده و توی هر سیکل تا اخر میتوز ما سه تا نقطه وارسی داریم پس وقتی 3 بار میتوز میکنه یعنی 3 ضرب در 3 یعنی 9 نقطه وارسی داریم.
                    از حدود دقیقه فکر کنم 17 و اینا به بعد کلیپ اقای رحیمی رو ببینین متوجه میشین.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • pariaaaP آفلاین
                      pariaaaP آفلاین
                      pariaaa

سلام بچه هاااااا😻
                      دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار
                      سوال کنکور 90خارج میگه:
                      در هر گیاه نهان دانه ای که غلاف محافظت کننده از ساقه ی جوان به وجود نمی اورد.........

1)محافظت از راس ساقه ی جوان،توسط قلاب انجام می شود.
                      2)ساختار های ذخیره ای دانه ی گیاه(لپه)،پس از خروج از خاک باز میشوند.
                      3)ایجاد برگ های جوان گیاه از درون لپه اغاز میشود.
                      4)دو برگ رویانی(لپه) در تغذیه ی بافت های ریشه چه نقش اساسی دارند.

خب منظور صورت سوال که میدونم چیه دو لپه ای ها و برخی از تک لپه ای ها بودن که غلاف تشکیل نمیدادن

خب گزینه اول که مشخصه غلطه بسیاری از دو لپه ای ها قلاب تشکیل میدن نه همشون

گزینه ی دو هم ک بازم مشخصه غلطه چون مثلا نخود دو لپه هست و غلافم تشکیل نمیده ولی لپه هاش زیر خاک میمونه

گزینه سوم و چهارم 😭
                      گزینه چهارمم که گفته دو برگ رویانی ینی همون لپه در تغذیه نقش داره خب این درمورد دو لپه ای ها صدق میکنه ولی در مورد تک لپه ای ها نه چون توی تک لپه ها فقط یه برگ رویانی نقش داره
                      میمونه گزینه سوم طبق شکل صفحه 204ایجاد برگ های جوان توی دو لپه از درون لپه شروع میشه ولی توی تک لپه نه
                      الان جواب چیهههه؟؟؟😵😡
                      بچه ها با توجه به این که سوال کنکور بودههه خیلیییی مهمه که جواب بدین مرسییی

dan-lD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • pariaaaP pariaaa

سلام بچه هاااااا😻
                        دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار
                        سوال کنکور 90خارج میگه:
                        در هر گیاه نهان دانه ای که غلاف محافظت کننده از ساقه ی جوان به وجود نمی اورد.........

1)محافظت از راس ساقه ی جوان،توسط قلاب انجام می شود.
                        2)ساختار های ذخیره ای دانه ی گیاه(لپه)،پس از خروج از خاک باز میشوند.
                        3)ایجاد برگ های جوان گیاه از درون لپه اغاز میشود.
                        4)دو برگ رویانی(لپه) در تغذیه ی بافت های ریشه چه نقش اساسی دارند.

خب منظور صورت سوال که میدونم چیه دو لپه ای ها و برخی از تک لپه ای ها بودن که غلاف تشکیل نمیدادن

خب گزینه اول که مشخصه غلطه بسیاری از دو لپه ای ها قلاب تشکیل میدن نه همشون

گزینه ی دو هم ک بازم مشخصه غلطه چون مثلا نخود دو لپه هست و غلافم تشکیل نمیده ولی لپه هاش زیر خاک میمونه

گزینه سوم و چهارم 😭
                        گزینه چهارمم که گفته دو برگ رویانی ینی همون لپه در تغذیه نقش داره خب این درمورد دو لپه ای ها صدق میکنه ولی در مورد تک لپه ای ها نه چون توی تک لپه ها فقط یه برگ رویانی نقش داره
                        میمونه گزینه سوم طبق شکل صفحه 204ایجاد برگ های جوان توی دو لپه از درون لپه شروع میشه ولی توی تک لپه نه
                        الان جواب چیهههه؟؟؟😵😡
                        بچه ها با توجه به این که سوال کنکور بودههه خیلیییی مهمه که جواب بدین مرسییی

dan-lD آفلاین
                        dan-lD آفلاین
                        dan-l

pariaaa
                        سلام من هنوز این بخش نرسیدم و تولید مثل انسان هم هنوز نخوندم. بقیه دوستان جواب میدن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • AmirbernosiA Amirbernosi

درود به دوستان گل آلایی 🙂 امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین 🙂
                          میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی 🙂 ؟ چیکار کرده و ....
                          با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!

دانش-آموزان-آلاء
                          خیرین-کوچک-دریا-دل
                          همیار

Dr.LilaD آفلاین
                          Dr.LilaD آفلاین
                          Dr.Lila

@Amir-Bernousi دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء این جمله درسته ؟
                          درشت مولکول های ک در سراسر عرض غشا وجود دارن پروتیین های سراسری می‌باشند ک لازم است برای پایداری و قرار گرفتن در مجاورت بخش آبگریز فسفولیپید ها بخش آبگریز در ساختار خود داشته باشن؟؟

این دیوانگیست …
                          که همه شانس ها را لگدمال کنیم بخاطر اینکه
                          در یکی از تلاشهایمان ناکام مانده ایم . .

AmirbernosiA dan-lD 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Dr.LilaD Dr.Lila

درشت مولکول های ک در سراسر عرض غشا وجود دارن پروتیین های سراسری می‌باشند ک لازم است برای پایداری و قرار گرفتن در مجاورت بخش آبگریز فسفولیپید ها بخش آبگریز در ساختار خود داشته باشن؟؟

AmirbernosiA آفلاین
                            AmirbernosiA آفلاین
                            Amirbernosi

@Dr-Lila
                            نمیدونم شرمنده

Dr.LilaD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0

درود به دوستان گل آلایی 🙂 امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین 🙂
                              میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی 🙂 ؟ چیکار کرده و ....
                              با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!

دانش-آموزان-آلاء
                              خیرین-کوچک-دریا-دل
                              همیار

Dr.LilaD آفلاین
                              Dr.LilaD آفلاین
                              Dr.Lila

@Amir-Bernousi dan-l من دیگ کم کم دارم قاطی میکنم آنقدر ک ی کتاب تایید می‌کنه ی کتاب نقض اه کتاب درسیم ک کامل نیس
                              آنزیم ها درشت مولکول هستن مگ؟؟

این دیوانگیست …

AmirbernosiA پ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Dr.LilaD Dr.Lila

@Amir-Bernousi dan-l من دیگ کم کم دارم قاطی میکنم آنقدر ک ی کتاب تایید می‌کنه ی کتاب نقض اه کتاب درسیم ک کامل نیس

AmirbernosiA آفلاین
                                AmirbernosiA آفلاین
                                Amirbernosi

@Dr-Lila
                                انزیم های پروتئینی و rRNA هم درشت مولکولن هم پلیمر

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3

@Dr-Lila
                                  نمیدونم شرمنده

Dr.LilaD آفلاین
                                  Dr.LilaD آفلاین
                                  Dr.Lila

@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:

@Dr-Lila
                                  نمیدونم شرمنده

ممنون

این دیوانگیست …

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • dan-lD آفلاین
                                    dan-lD آفلاین
                                    dan-l

سلام منظور از پیک ثانویه ثانویه چیه؟ دقیقا کارش چیه؟ منظور از پیک اولیه چیه؟

AmirbernosiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • Dr.LilaD Dr.Lila

dan-lD آفلاین
                                      dan-lD آفلاین
                                      dan-l
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط dan-l انجام شده

@Dr-Lila ها دیدمش ببینم ...

فکر کنم درست باید در نظر گرفتش.. اتصال بخش اب گریز لیپید به بخش اب دوست فسفولیپید.... برای حل این سوال باید ساختار پروتیین رو دقیقا بدونیم... پروتیین تا جایی که یادمه : نیتروژن -گوگرد -کربن-اکسیژن-هیدروژن
                                      سوال خیلی ریز شده در حد فارماکولوژی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
                                      بخش اب گریز لیپید فسفاتشه که منفیه پس بخش اب گریز پروتیین هم باید منفی باشه -یعنی از بین اون عناصر که برای پروتیین گفتم کاندیده یا نیتروژن هست یا گوگرد که هر هر دو منفی ان ولی فکر کنم گوگرد باید باشه که با اتم های اکسیژن مولکول اب رابطه دافعه داشته باشه.

پ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • dan-lD آفلاین
                                        dan-lD آفلاین
                                        dan-l
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط dan-l انجام شده

یعنی اتصال این پروتیینه و فسفولیپید که از سر اب گریز لیپید هست یا سر اب دوست پروتیین. یعنی بار عناصری که به هم وصل میشن باید مخالف هم باشه که تا مجکم کنار هم باشن. بقیه استدلالش با شما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • Dr.LilaD Dr.Lila

پ آفلاین
                                          پ آفلاین
                                          پشمک

@Dr-Lila در زیست خوانی!! گفته است:

وقتی میگن تک منبعی باشیم واسه همینه...
                                          نزیم ها نوعی پروتین اند و پروتین ها هم درشت مولکول اند هم پلیمر چون از واحد های کاملا یکسان امینو اسید هستن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 443
                                          • 444
                                          • 445
                                          • 446
                                          • 447
                                          • 511
                                          • 512
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه