زیست دونی
-
@alihoseini کلا طول نوار تیره چه توی انقباض ماهیچه باشه چه تو استراحت ماهیچه، ثابته
-
-
@alihoseini در زیست خوانی!! گفته است:
@Saadat-shojaei پس کلا تو انقباض هر ماهیچه ای، رشته اکتین و میوزین طولشون تغییر نمیکنه و فقط طول نوار روشن کوتاه میشه؟؟؟!
نههههه
فقط تو انقباض ایزوتونیک طول ماهیچه تغیر میکنه
توی انقباض ایزومتریک طول نوارروشن تغییری نمیکنه@صنم78 اونو دیگه نمیدونم
-
ازونجایی که در بیشتر باکتری ها دیواره وجود داره؛تقسیم دوتایی همراه با تشکیل دیواره بین دو باکتری جدید هم در بیشترشون وجود داره؟؟؟منظورم فرایند تقسیم دوتاییه ک کتاب تو صفحه ۱۱۹ سوم نوشته که همزمان ب فرورفتگی غشا دیواره سلول در محل این دو سلول جدید تشکیل میشود...
-
-
ازونجایی که در بیشتر باکتری ها دیواره وجود داره؛تقسیم دوتایی همراه با تشکیل دیواره بین دو باکتری جدید هم در بیشترشون وجود داره؟؟؟منظورم فرایند تقسیم دوتاییه ک کتاب تو صفحه ۱۱۹ سوم نوشته که همزمان ب فرورفتگی غشا دیواره سلول در محل این دو سلول جدید تشکیل میشود...
-
pariaaa خوش به حالتون زیست ما هیچی نداره
-
pariaaa خوش به حالتون زیست ما هیچی نداره
-
pariaaa ای کاش زیست ما کامل بود حد اقل میفهمیدیم که چرا x شده y
-
pariaaa ای کاش زیست ما کامل بود حد اقل میفهمیدیم که چرا x شده y
-
@Sa-adat-shojaei کتاب ما هم واضح همه چیو نگفته ک باید ی کتاب کمک درسی چیزی داشتی باشی من خودم از رو عمارلو خوندم پیش رو وگرنه اینا به صورت واضح نیس تو.کتاب
pariaaa کتاب درسی نظام جدید افتضاحه
-
@Sa-adat-shojaei کتاب ما هم واضح همه چیو نگفته ک باید ی کتاب کمک درسی چیزی داشتی باشی من خودم از رو عمارلو خوندم پیش رو وگرنه اینا به صورت واضح نیس تو.کتاب
pariaaa ب نظرتون عمارلو بهتره یا خیلی سبز
من همه کتاب های عمارلو دارم -
البته نشر دریافت ن
جزوه های خودشون -
pariaaa ب نظرتون عمارلو بهتره یا خیلی سبز
من همه کتاب های عمارلو دارم -
pariaaa ممنون
-
بچه ها اون مطلبی که درباره گیرنده های نوری بود رو یادتونه؟ این عکس ها مطالب همون بحث در کتاب فاگو زیست سال سومه
توی تصویر سوم تحت عنوان یه نکته گفته نورون های بافت عصبی شبکیه فقط گیرنده ها نیستند بلکه نورون های دیگری هم وجود دارد. این جمله یعنی اینکه مولف گیرنده های نوری رو هم نورون محسوب کرده...... بخدا من سر در نمیارم چرا این سوال انقدر پیچیده شده.....@صنم78
* -
اخ اخ پستمو اشتباهی اینجا گذاشتم ببخشید
-
بچه ها اون مطلبی که درباره گیرنده های نوری بود رو یادتونه؟ این عکس ها مطالب همون بحث در کتاب فاگو زیست سال سومه
توی تصویر سوم تحت عنوان یه نکته گفته نورون های بافت عصبی شبکیه فقط گیرنده ها نیستند بلکه نورون های دیگری هم وجود دارد. این جمله یعنی اینکه مولف گیرنده های نوری رو هم نورون محسوب کرده...... بخدا من سر در نمیارم چرا این سوال انقدر پیچیده شده.....@صنم78
*@Sa-adat-shojaei شبکه شامل نورون و گیرنده های نوریه
البته نظام قدیم گفته اینو -
چند تا نکته فنی درمورد سوالای زیست توی کنکور(الان داشتم تست میزدم خودم افتادم تو دامشون)
1)حتما حتما، قیدایی که میبینین توی صورت سوالو زیرش خط بکشین یا دایره ای چیزی که متوجهش بشین وقتی دارین گزینه ها رو بررسی میکنین
2)حتما فعلای هر گزینه یا صورت سوالو بولد کنین برای خودتون. جدیدا خیلی فعلا برای طراحا مهم شده
3)بعضی از گزینه ها که مقایسه ایه و اولش با یه چیزی شروع میشه و درموردش اطلاعی ندارین، با بخش دومش میتونین ردش کنین
4)توی درسای 1 تا 7 پیش، دوبار سوال رو بررسی کنین. این فصلا معمولا جوری سوال داده میشن که ذهن راحت فریب میخوره، توی پاسخ دادن این فصلا زیاد عجله نکنین.
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء