زیست دونی
-
@Mahed وا مصیبتا
@rahbar-80 اره. هیچ امیدی ندارمممممم.
-
@Mahed حد اقل مبحث های مهم رو بخون.
@rahbar-80 به نظرت الان دراین وقت کم میشه؟
-
@Mahed آره. اگه بخوای و تلاش کنی میشه.
@rahbar-80 برای 98 کنکور... من میگم اینا خوبه به خونم. زیست 1:فصل 3 و4 .
زیست2؛ حواس- هورمون- -
در گونه زایی دگر میهنی میتونیم بگیم همه نیرو های موثر بر تغییر گونه ها فعال هستند؟؟
متن کتاب اصلا اسمی از امیزش غیرتصادفی نیاورده واسش فقط گفته شارش ژن متوقف یا کند میشود درحالی که نیروهای موثر بر تغییر گونه ها مانند جهش، رانش، انتخاب طبیعی فعال اند. -
pariaaa اگه جمعیت کوچیک باشه،فراوانی الل میتونه بطور کاملا تصادفی کم یا زیاد بشه..یعنی یه اتفاق میفته که شاید اصن باعث حذف برخی الل ها بشه..پس تو جمعیتای کوچیک شدیدتره و باعث کاهش تنوع میشه...تو کتابم ک دو نوعشو گفته:اثر بنیان گذار و اثر تنگنا
-
در گونه زایی دگر میهنی میتونیم بگیم همه نیرو های موثر بر تغییر گونه ها فعال هستند؟؟
متن کتاب اصلا اسمی از امیزش غیرتصادفی نیاورده واسش فقط گفته شارش ژن متوقف یا کند میشود درحالی که نیروهای موثر بر تغییر گونه ها مانند جهش، رانش، انتخاب طبیعی فعال اند.توی گونه زایی دگر میهنی همه ی نیروهای تغییردهنده گونه ها به جز شارش فعالن.
برای گونه زایی دگر میهنی باید شارش متوقف یا کند بشه، چون شارش جمعیتا رو شبیه هم میکنه و اثر منفی روی گونه زایی دگر میهنی داره
pariaaa -
Brilliant این جمله غلطه
تخمک جانوران دیواره داره
جانوران دیواره ی سلولی ندارن -
@rahbar-80 برای 98 کنکور... من میگم اینا خوبه به خونم. زیست 1:فصل 3 و4 .
زیست2؛ حواس- هورمون- -
سلام
حسته نباشید
من تازه شروع کردم ب خوندن زیست
بعد دوسال
ی مدت ک میخوندم ازمونای قلم چی رو تو خونه درحد شصت درصد میزدم
الان دوباره شروع کردم واسه سال آینده
الان منبع تست زیست نمیدونم ازچ کتابی شروع کنم
البته تست های جزوه اقای عمارلو رو دارم ک سوالات قلم چی هستن و تالیف خودشون
ممنون میشم راهنماییم کنید
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام
حسته نباشید
من تازه شروع کردم ب خوندن زیست
بعد دوسال
ی مدت ک میخوندم ازمونای قلم چی رو تو خونه درحد شصت درصد میزدم
الان دوباره شروع کردم واسه سال آینده
الان منبع تست زیست نمیدونم ازچ کتابی شروع کنم
البته تست های جزوه اقای عمارلو رو دارم ک سوالات قلم چی هستن و تالیف خودشون
ممنون میشم راهنماییم کنید
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
@alihoseini من تازه دارم شروع میکنم واسه تست
ای کیو سطح بالا نیس واسه تابستون؟ -
توی گونه زایی دگر میهنی همه ی نیروهای تغییردهنده گونه ها به جز شارش فعالن.
برای گونه زایی دگر میهنی باید شارش متوقف یا کند بشه، چون شارش جمعیتا رو شبیه هم میکنه و اثر منفی روی گونه زایی دگر میهنی داره
pariaaa -
pariaaa اگه جمعیت کوچیک باشه،فراوانی الل میتونه بطور کاملا تصادفی کم یا زیاد بشه..یعنی یه اتفاق میفته که شاید اصن باعث حذف برخی الل ها بشه..پس تو جمعیتای کوچیک شدیدتره و باعث کاهش تنوع میشه...تو کتابم ک دو نوعشو گفته:اثر بنیان گذار و اثر تنگنا
-
@alihoseini من تازه دارم شروع میکنم واسه تست
ای کیو سطح بالا نیس واسه تابستون؟@MaryaM-_-Sh منم مث شما بودم وقتی آی کیو رو خریدم..اول اومدم تستای هر فصلو جدا زدم..بعد اینکه کل زیستارو مسلط شدمو خوندم،اومدم تستای ترکیبی هر فصلو زدم...حالا مهم نیس هر کتابی ک تست میزنین...اول خود تستای کنکورارو بزنین..حتی اگه شده ۲ دور تستای کنکورو بزنین ک کامل مسلط شین..بعد برین سراغ تستای تالیفی.
-
@MaryaM-_-Sh منم مث شما بودم وقتی آی کیو رو خریدم..اول اومدم تستای هر فصلو جدا زدم..بعد اینکه کل زیستارو مسلط شدمو خوندم،اومدم تستای ترکیبی هر فصلو زدم...حالا مهم نیس هر کتابی ک تست میزنین...اول خود تستای کنکورارو بزنین..حتی اگه شده ۲ دور تستای کنکورو بزنین ک کامل مسلط شین..بعد برین سراغ تستای تالیفی.
@alihoseini ممنونم بابت راهنمایی