زیست دونی
-
pariaaa تا جایی که من میدونم سیناپس بین یاخته عصبی با یاخته عصبی دیگر ، غده ها(برون ریز و فکر کنم درون ریز هم باشه) و ماهیچه ها(من جمله اسکلتی و صاف دیواره رگ ها) برقرار میشه
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saadat-shojaei تشکر دوست عزیز
-
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pariaaa کی گفته از بین نمیره .در واپسین چهر یا تلوفاز رشته های دوک تخریب شده و کروموزوم ها شروع به باز شدن میکند تا به صورت کروماتین درآیند پوشش هسته نیز مجدداً تشکیل میشود اگه به شکل هم نگاه کنی میبینی در مرحله ی تلوفاز رشته ی دوکی باقی نمونده
-
pariaaa کی گفته از بین نمیره .در واپسین چهر یا تلوفاز رشته های دوک تخریب شده و کروموزوم ها شروع به باز شدن میکند تا به صورت کروماتین درآیند پوشش هسته نیز مجدداً تشکیل میشود اگه به شکل هم نگاه کنی میبینی در مرحله ی تلوفاز رشته ی دوکی باقی نمونده
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDoctorRaha میتوزی که تو کتاب یازدهم هست هم مال گیاهانه هم جانوران یا انسان
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط SOLINA انجام شدهDoctorRaha نظام قدیم هستن pariaaa
-
DoctorRaha نظام قدیم هستن pariaaa
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-FY در زیست خوانی!! گفته است:
DoctorRaha نظام قدیم هستن pariaaa
چرا اگه به شکل نگا کنی متوجه میشی باقی
مونده -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDoctorRaha
سلول گیاهی در حال سیتوکینزه رشته های دوک کاملا مشخص هستن (نظام قدیم) -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استروئیدها از کلسترول ساخته می شوند
کلسترول یک استروئید است
چرا من اینو متوجه نمیشم؟ -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای امینی:لیپیدها همگی درشت مولکول اند
فاگو:بعضی از لیپیدها درشت مولکول اند
حاشیه نویس:لیپیدها نه درشت مولکول اند و نه پلی مر
کدومش درسته؟ -
آقای امینی:لیپیدها همگی درشت مولکول اند
فاگو:بعضی از لیپیدها درشت مولکول اند
حاشیه نویس:لیپیدها نه درشت مولکول اند و نه پلی مر
کدومش درسته؟@copy همه ی لیپیدها درشت مولکول نیستند
**بله بعضی ازلیپیدها درشت مولکول اند.. اون لیپیدی هم که درشت مولکول هستش::**موم هست -
@copy همه ی لیپیدها درشت مولکول نیستند
**بله بعضی ازلیپیدها درشت مولکول اند.. اون لیپیدی هم که درشت مولکول هستش::**موم هستنوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahed در زیست خوانی!! گفته است:
**بله بعضی ازلیپیدها درشت مولکول اند.. اون لیپیدی هم که درشت مولکول هستش::**موم هستمن این نکته رو واسه پلی مر بودن یجا خوندم..
سوال قبلیش رو میتونید برام توضیح بدید؟ -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لیپیدها درشت مولکول هستن
موها هم پلی مرن -
@Mahed در زیست خوانی!! گفته است:
**بله بعضی ازلیپیدها درشت مولکول اند.. اون لیپیدی هم که درشت مولکول هستش::**موم هستمن این نکته رو واسه پلی مر بودن یجا خوندم..
سوال قبلیش رو میتونید برام توضیح بدید؟@copy من زیادیادم نیست؛اقای برنوسی کمکشون کنید. ممنون@Amir-Bernousi
-
@Mahed در زیست خوانی!! گفته است:
@copy من زیادیادم نیست؛اقای برنوسی کمکشون کنید. ممنون@Amir-Bernousi
@Amir-Bernousi
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi
سلول های ایمنی لوزه ها فقط شامل ماکروفاژ و لنفوسیت میشه؟ -
DoctorRaha تا یک جایی میمونه یعنی حتی وقتی هسته ها تشکیل میشن باز تعدادی از رشته های کینتکوری هستن
-
@Dr-Mahbube یاخته های دندریتی یادت نره که اونجا میتونن باشن
-
DoctorRaha
سلول گیاهی در حال سیتوکینزه رشته های دوک کاملا مشخص هستن (نظام قدیم)pariaaa اگه رشته های کینتکوری نباشن اونوقت وزیکول های سازنده صفحه چطوری در مرکز سلول در حال تقسیم قرار بگیرن
-
بچه های ریاضی تجربی ( تست های جالب توجه فیزیک) رو فراموش نکنین برید و مطالبشو ببینین به تازگی تست مهمی گذاشتم با یه نکته توپ
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۸، ۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این جمله درسته؟؟؟
تهویه هوابین خون ومحیط بیرون درکیسه
هوایی صورت میگیرد