زیست دونی
-
نیست؟؟؟؟
-
اها بازجذب تو کلیه اس
-
دقت کنین :| همه چی هم درسته !
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
یکی دیگه! اسونه البته!
بیشترین قسمت بیکربنات باز جذب می شود.
بیشترین قسمت بیکربنات بازجذب می شود.وات
-
@dr-bernosi
دوباره...
بازجذب...
بازجذب میشه
ایا؟ -
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@اسمان-ابی خط 3صفحه 23 هم عین جملش هس
-
یکی دیگه! اسونه البته!
بیشترین قسمت بیکربنات باز جذب می شود.
بیشترین قسمت بیکربنات بازجذب می شود. -
به نظرم انگار هر دوشون درست میشن
اما ریز تر که نگاه میکنم
جمله ی دومی مناسب تر هست
چون بالاخره هر اندامکی یک طوری امرار معاش میکنه...
و به همین دلیل
اولی غلط میشه چون کلی گفته و اون محیطی که فراهم میکنه شاید مناسب یک اندامک نباشه... -
@اسمان-ابی خط 3صفحه 23 هم عین جملش هس
-
@dr-bernosi اهان...باید درسته رو بگیم!
-
@dr-bernosi دومی درسته
-
@f_ssu در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi فضای سلول شامل همه ی اجزا ی سلول و اندامکها میشه که دست به دست هم میدن و فعالیتِ به نوعی گروهی انجام میدن تا سلول رو سرپا نگه میدارن.
دومین جمله هم منظور کار مشخص و شخصی هر اندامک هستش.کدومش درسته الان؟!
-
@dr-bernosi فضای سلول شامل همه ی اجزا ی سلول و اندامکها میشه که دست به دست هم میدن و فعالیتِ به نوعی گروهی انجام میدن تا سلول رو سرپا نگه میدارن.
دومین جمله هم منظور کار مشخص و شخصی هر اندامک هستش. -
یه نمونه دیگه میگم!
در فضای درون هر سلول، وضعیت خاصی که برای انجام واکنش های شیمیایی ویژه مورد نیاز است، ایجاد می شود.
در فضای درون هر اندامک، وضعیت خاصی که برای انجام واکنش های شیمیایی ویژه مورد نیاز است، ایجاد می شود. -
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
برای شروع به این دوتا جمله نگا کنین و سعی کنین اولا تمایزشو بگین بعد هم بگین کدوم درسته!
قسمتی از دستگاه گوارش که شامل 3 بخش کاملا مستقیم است، تحرک زیادی ندارد.
قسمتی از دستگاه گوارش که شامل 3 بخش تقریبا مستقیم است، تحرک ندارد.خب تقریبا درست گفتین!
طبق متن کتاب روده بزرگ تحرک %(#ff0000)[زیادی] نداره! ینی تحرک داره!
درمورد مستقیم یا غیرمستقیم بودن هم خود متن کتاب گفته روده بزرگ از 3 بخش %(#0dff00)[تقریبا] غیر مستقیم تشکیل شده! ینی کولونا مستقیم نیستن! -
alimmm221 یعنی چی؟؟؟
اخه وقتی لاکتوز نباشه که الو لاکتوزی هم نیس که بره و مهارکننده رو از اپراتور جدا کنه تا راه انزیم پلیمراز باز بشه واسه رونویسی
اخه چجوری وقتی راهش باز نیس میخواد رو نویسی کنه؟؟ -
@dr-bernosi
دکتر جون شرمنده تایپک بهم میزنم یه کمکی به من میکنی
اخرین پست منو تو ...تودلی بخون لطفا -
alimmm221 در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi
عزیزم این سوالت که راحت بود بیا من نکته میگم شما دلیل بیار
استاد پازوکی گفته بود که وقتی لاکتوز تو محیط نباشه باز از روی اپران لک رونویسی میشه ولی مقدارش خیلی کمه حالا شما دلیلشو بگو یه کمک به ص ۲۱ و ص ۲۳ زیست پیش مراجعه کن
ممنون که پست درسی گذاشتی و مثل بعضی ها جک نمی نویسیدوست عزیز تو تاپیک قراره متن خوانی رو یکم بحث کنیم روش نه اینکه نکته بگیم! اگه دنبال سوال سخت میگردین تو تاپیکای دیگه تستای سختی و چالشی قرار دادم!
-
من تو خیلی سبز دیدم گفته تحرک زیادی نداره ولی بالاخره تحرک داره..الان تو خود کتابو نگاه کردم دیدم عیناا جمله تحرک زیادی ندارد توش هست..اون مستقیمو اینام ک شکل واضحه
-
@dr-bernosi
عزیزم این سوالت که راحت بود بیا من نکته میگم شما دلیل بیار
استاد پازوکی گفته بود که وقتی لاکتوز تو محیط نباشه باز از روی اپران لک رونویسی میشه ولی مقدارش خیلی کمه حالا شما دلیلشو بگو یه کمک به ص ۲۱ و ص ۲۳ زیست پیش مراجعه کن
ممنون که پست درسی گذاشتی و مثل بعضی ها جک نمی نویسی
پست 10201 از 10223