زیست دونی
-
سلام پاسخ سوال زیر چیه؟
@reza_11tajrobi علتش هم اینه که سراسر بینی مخاط دیده نمیشه. انتهای بینی دارای مخاط هستش _ در کل هر جا مخاط هست، انزیم لیزوزیم هم هست. اشک، مخاط، و بزاق و حتی عرق دارای لیزوزیم هستند
-
سلام پاسخ سوال زیر چیه؟
@reza_11tajrobi البته هیدروکلریک اسید هم باکتری رو نابود میکنه
-
@reza_11tajrobi علتش هم اینه که سراسر بینی مخاط دیده نمیشه. انتهای بینی دارای مخاط هستش _ در کل هر جا مخاط هست، انزیم لیزوزیم هم هست. اشک، مخاط، و بزاق و حتی عرق دارای لیزوزیم هستند
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۸، ۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه سان خورشید ممنون
-
به سان خورشید ممنون
@reza_11tajrobi قابلی نداشت
-
najmeh dadkhah در زیست دونی گفته است:
سلام برای اینکه دویاخته جدید ایجاد شود باید حتما پس از تقسیم هسته باشد
فکر کنم نه! چون سلول های اوند ابکشی هسته ندارند
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۸، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
چرا؟؟
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۸، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
چرا؟؟
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۸، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
من آخرش ازینا سردر نیاوردم که نیاوردم، یکی توضیح بده
-
@reza_11tajrobi در زیست دونی گفته است:
هر چند گزینه دو هم رد میشه چون در مرحله g1کروماتین تک کروماتیدی داریم و تعداد مولکول دی ان ای با تعداد کروماتین برابره
-
پسر خوب کی تاحالا کروماتین از کروموزوم کوچیک تر بوده اخه
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سوال کنکور 98 خارج، جواب چی میشه؟
-
سوال کنکور 98 خارج، جواب چی میشه؟
-
به سان خورشید در زیست دونی گفته است:
مورد الف و ج که غلط اند
علتش هم اینکه که ای دی پی کلا جدا میشه تا لغزش انجام بشه.... پس اتصال فسفات به ای دی پی چیز مسخره ایه_ ثانیا اینکه ای تی پی با اتصال به سر میوزین اونو از اکتین جدا میکنه
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینجا نظام قدیمه یا جدید؟
-
اینجا نظام قدیمه یا جدید؟
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۸، ۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام میشه بگید چرا این جمله درسته هر انقباض عضله اسکلتی با تحریک اعصاب پیکری صورت می گیرد
-
سلام میشه بگید چرا این جمله درسته هر انقباض عضله اسکلتی با تحریک اعصاب پیکری صورت می گیرد
به این خاطر که اعصاب خود مختار فقط ماهیچه های صاف و قلبی و غده ها و .... رو تنظیم میکنند. اساسا ماهیچه های اسکلتی حرکت ارادی دارند و ما میدونیم که عصب دهی این ماهیچه های گاها ارادی، از طریق اعصاب خود مختار ( که کار های غیر ارادی رو تنظیم میکنن) امکان پذیر نیست. پس عصب دهی ماهیچه های اسکلتی در هر شرایط( چه انقباض ارادی چه غیر ارادی) فقط توسط اعصاب پیکری تنظیم میشن
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۸، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnajmeh dadkhah خب درسته دیگه یادش بگیر، به هر ماهیچه اسکلتی فقط اعصاب پیکری عصب دهی میکنه
-
به جان خودم این تست گزینه ۱ میشه____ اخه تا جایی که من میدونم لنفوسیت تی کشنده و کشنده طبیعی به یاخته خودی آلوده به ویروس حمله میکنن نه انگل که جزو میکروب ها محسوب میشه...... الان اقای موقاری منو گیج کرده چرا گفت درسته اون مورد اخر؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء -
به این خاطر که اعصاب خود مختار فقط ماهیچه های صاف و قلبی و غده ها و .... رو تنظیم میکنند. اساسا ماهیچه های اسکلتی حرکت ارادی دارند و ما میدونیم که عصب دهی این ماهیچه های گاها ارادی، از طریق اعصاب خود مختار ( که کار های غیر ارادی رو تنظیم میکنن) امکان پذیر نیست. پس عصب دهی ماهیچه های اسکلتی در هر شرایط( چه انقباض ارادی چه غیر ارادی) فقط توسط اعصاب پیکری تنظیم میشن
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@به-سان-خورشیدیعنی حتی اگر غیر ارادی هم باشد بازم توسط اعصاب پیکری است یا اعصاب نخاعی