زیست دونی
-
دریا دریایی واقعا چیزی نیس ک با قطعیت بگم
سطح اوریک اسید خون ک بالا باشه زمانی که بخواد از کلیه دفع بشه بصورت کریستال دفع میشه (چون انحلال پذیریش تو آب کمه) سر همین به کسایی که استعدادشون تو کریستال سازی زیاده میگن آب زیاد بخورید
حالا طرف وقتی دیابت بی مزه داشته باشه خود ب خود کلییی آب میخوره که این تو رسوب نکردنه اون کریستال ها تو کلیه و مجاری تا حدی میتونه جلوگیری کنه
ولی خب آب از رسوبشون تو مفاصل نمیتونه جلوگیری کنهبازم میگم من هیچی در این باره نخوندم ولی خب نظرم این بود
Virus
نظرتون چیه از راهنما بپرسیم شاید ایشون بتونن جواب صحیح و قطعی رو بهمون بدن ؟ -
@f-noori7979 خوب در عوض قبول دارید آب زیادی هم دفع میکنن؟
پس بنابراین آب بدنشون دوباره کم میشهدریا دریایی
خب همین دفع آب زیاد باعث تشنگیشون میشه و در نتیجه آب زیاد میخورن
این نظر من بود و طبق متنی که قبلا خونده بودم گفتم شاید درست نباشه ولی جز این علتی نمیتونه داشته باشه که -
Virus
نظرتون چیه از راهنما بپرسیم شاید ایشون بتونن جواب صحیح و قطعی رو بهمون بدن ؟دریا دریایی در زیست دونی گفته است:
Virus
نظرتون چیه از راهنما بپرسیم شاید ایشون بتونن جواب صحیح و قطعی رو بهمون بدن ؟بله اگر میخواید بپرسید
ولی خب من بازم فکر میکنم همون باشه ک گفتم
شما وقتی آب زیادی دفع کنی کریستال های اسید اوریک راحت تر دفع میشن و احتمال رسوبشون تو کلیه و مجاری کم میشه -
دوستان وقتی سبزینه به کاروتنوئید تبدیل میشه ، سر منیزیمی که داره چی میاد ؟ اون به چی تبدیل میشه؟
@تجربیا -
دوستان وقتی سبزینه به کاروتنوئید تبدیل میشه ، سر منیزیمی که داره چی میاد ؟ اون به چی تبدیل میشه؟
@تجربیاAmin-Mehraji حقیقتش تو کتاب ما نظام جدیدا تا پایه یازدهم اصلا صحبتی راجب منیزیم موجود در سبزینه نکرده برای همین نمیدونیم
-
یاخته های آوندچوبی حتی غشا هم ندارن؟
-
یاخته های آوندچوبی حتی غشا هم ندارن؟
Amin-Mehraji اگه مرده باشه نه دیگه غشا عضوی از پروتوپلاست یاخته است پس وقتی زنده نیست یعنی اینم نداره
-
میگم خداییش بعد 3 ماه به این تاپیک رونق دادم ها ! آخرین پستش مال 24 بهمن پارسال بود. الهی به حق این وقت عزیز خدا حفظم کنه
-
مگه شیره پرورده دو جهته حرکت نمیکنه؟ پس چرا بخش پایین متورم نشده؟ -
مگه شیره پرورده دو جهته حرکت نمیکنه؟ پس چرا بخش پایین متورم نشده؟Amin-Mehraji چون محل تولید شیره پرورده برگه و اینجا پایین تر از برگ بوده
-
Amin-Mehraji چون محل تولید شیره پرورده برگه و اینجا پایین تر از برگ بوده
Bio
این نکته تو کتاب نظام جدید هست؟ -
Bio
این نکته تو کتاب نظام جدید هست؟Amin-Mehraji نکته محل تولید بله
-
سلام دوستان. مورد «ب» چرا نادرسته؟ -
سلام دوستان. مورد «ب» چرا نادرسته؟Amin-Mehraji در زیست دونی گفته است:
سلام دوستان. مورد «ب» چرا نادرسته؟سلام
چون طبق متن کتاب بخشی از نیتروژن تثبیت شده در خاک حاصل عملکرد زیستی بعضی باکتری هاست. -
Amin-Mehraji در زیست دونی گفته است:
سلام دوستان. مورد «ب» چرا نادرسته؟سلام
چون طبق متن کتاب بخشی از نیتروژن تثبیت شده در خاک حاصل عملکرد زیستی بعضی باکتری هاست.@f-noori7979
اون بخش دیگه رو کتاب گفته که کی میسازه؟
یه سوال : این جمله درسته؟
بخشی از شیره پرورده گیاه توسط جزء قارچی مصرف میشود. -
@f-noori7979
بخشی از شیره پرورده گیاه توسط جزء قارچی مصرف میشود.Amin-Mehraji در زیست دونی گفته است:
@f-noori7979
بخشی از شیره پرورده گیاه توسط جزء قارچی مصرف میشود.به طور دقیق فکر نکنم گفته باشه ولی چند نوع تثبیت نیتروژن آورده بود که برای هر کدوم مثال هم زده بود
این جمله هم فکر کنم برای گیاهانی که قارچ ریشه ای دارن درسته(90% گیاهان دانه دار) -
دوستان وظیفه یاخته ترشحی چیه؟ من که هرچی کتابو میخونم پیدا نمیکنم، شایدم نمی فهمم!
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
تجربی -
دوستان وظیفه یاخته ترشحی چیه؟ من که هرچی کتابو میخونم پیدا نمیکنم، شایدم نمی فهمم!
@دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
تجربیAmin-Mehraji در زیست دونی گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
تجربیساخت و ترشح کوتین(برای کوتیکول )
-
@تجربیاAmin-Mehraji خود سبزینه به کاروتنوئید تبدیل نمیشه. اول سبزینه تجزیه میشه و بعد کاروتنوئید تولید میشه
-
Amin-Mehraji در زیست دونی گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
تجربیساخت و ترشح کوتین(برای کوتیکول )
Zaraa
کوتین رو مگه روپوست نمیسازه؟