زیست ژنتیک و یازدهم
-
MahdiNOVE درود. در مورد سوال اول، نه تنها در سلول تولید کننده هیستامین، بلکه در تمام سلول های زنده هسته دار یافت میشه چون همگی از زیگوت حاصل شدن
-
MahdiNOVE در مورد سوال دوم هم طبق این شکل کاملا مشخصه:
-
MahdiNOVE درود. در مورد سوال اول، نه تنها در سلول تولید کننده هیستامین، بلکه در تمام سلول های زنده هسته دار یافت میشه چون همگی از زیگوت حاصل شدن
بله گزینه 2 درسته ولی به نظر من گزینه 3 هم درسته یادم اقای موقاری یا امینی راد گفته بودن تا وقتی محصول مورد نظر اثر خودشو نزاره هنوز اون ژن بیان نشده یادمه مثال زدن که تا پپسینوژن به پپسین تبدیل نشده فایده نداره و ژن بیان نشده حالا باز نمیدونم کجارو اشتباه میکنم
-
MahdiNOVE در مورد سوال دوم هم طبق این شکل کاملا مشخصه:
پاسخنامه زده اغاز تقسیم سیتوپلاسم انافازه ولی من فک کنم شروع تقسیم سیتوپلاسم تلوفاز هست و اونموقع گزینه 1 و 2 درسته
-
بله گزینه 2 درسته ولی به نظر من گزینه 3 هم درسته یادم اقای موقاری یا امینی راد گفته بودن تا وقتی محصول مورد نظر اثر خودشو نزاره هنوز اون ژن بیان نشده یادمه مثال زدن که تا پپسینوژن به پپسین تبدیل نشده فایده نداره و ژن بیان نشده حالا باز نمیدونم کجارو اشتباه میکنم
MahdiNOVE نه به نظرم اشتباه میکنید. به نظرم وقتی هم که میکروب نیست این توانایی عمل کردن رو داره ولی شرایط براش مهیا نیست میدونید چی میگم. با پپسینوژن کاملا فرق داره. پپسینوژن خودش توانایی عملکرد رو نداره اگر در کنار پروتئین های غذا هم قرار بگیره. ولی پروتئین های مکمل اگه در کنار میکروب قرار بگیره توانایی عملکرد داره
-
پاسخنامه زده اغاز تقسیم سیتوپلاسم انافازه ولی من فک کنم شروع تقسیم سیتوپلاسم تلوفاز هست و اونموقع گزینه 1 و 2 درسته
-
Matin Mousavi 1
در گیاهی از انافاز ویزیکول ها دیده میشه
و اینکه پروتئین های مکمل الزاما در طی میکروب نیست مثلا سم هم میتونه فعالشون کنه -
Matin Mousavi 1
در گیاهی از انافاز ویزیکول ها دیده میشه
و اینکه پروتئین های مکمل الزاما در طی میکروب نیست مثلا سم هم میتونه فعالشون کنهMahan Xodayi 2 بله. به قول خودتون باریک
-
Mahan Xodayi 2 بله. به قول خودتون باریک