هورمون
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
به نظرتون این عبارت درسته یا غلط؟در انسان کاهش شدید هورمون های تیروئیدی سبب میشود که ورود گلوکز به یاخته های جگر کاهش یافته و بر میزان قند خون افزوده شود
Sara_R
درست -
Sara_R
درستHaj Arian Kabir غلط گرفته
-
Haj Arian Kabir غلط گرفته
Sara_R آخه هورمون های تیروئدی کاری به ورود ندارن!!
-
سلام دوستان
به نظرتون این عبارت درسته یا غلط؟در انسان کاهش شدید هورمون های تیروئیدی سبب میشود که ورود گلوکز به یاخته های جگر کاهش یافته و بر میزان قند خون افزوده شود
Sara_R سلام غلطه همورمون های تیروئیدی تی سه تی چهار رو میگه که قسمت دوم جمله براشون صادق نیس
-
Sara_R آخه هورمون های تیروئدی کاری به ورود ندارن!!
Matin Mousavi 1 وقتی گلوکز درون سلول رو کمتر تجزیه کنه
یعنی گلوکز سلول زیاده
در نتیجه ورود گلوکز از خون به سلول کم میشه
اینجور نمیشه گفت؟ -
Sara_R سلام غلطه همورمون های تیروئیدی تی سه تی چهار رو میگه که قسمت دوم جمله براشون صادق نیس
Mahan Xodayi 2 چرا؟
اگه ورود گلوکز از خون به سلول کم شه در نتیجه قند خون نمیره بالا؟ -
Mahan Xodayi 2 چرا؟
اگه ورود گلوکز از خون به سلول کم شه در نتیجه قند خون نمیره بالا؟این پست پاک شده! -
Matin Mousavi 1 وقتی گلوکز درون سلول رو کمتر تجزیه کنه
یعنی گلوکز سلول زیاده
در نتیجه ورود گلوکز از خون به سلول کم میشه
اینجور نمیشه گفت؟Sara_R آخه اونا مثل انسولین که سبب ورود نمیشن که اونا فقط سوخت و ساز رو زیاد میکنن
-
Mahan Xodayi 2 چرا؟
اگه ورود گلوکز از خون به سلول کم شه در نتیجه قند خون نمیره بالا؟Sara_R قند خون رو کم نمیکنن دیگه براشون قند هم نمیخرن که افزایش بیابد
-
Mahan Xodayi 2 چرا دیگه خب قند خون کمتر وارد بشه، قند خون زیاد میشه. من میگم ورود که گفته غلطه
-
Mahan Xodayi 2 چرا دیگه خب قند خون کمتر وارد بشه، قند خون زیاد میشه. من میگم ورود که گفته غلطه
Matin Mousavi 1 میزان قند خون رو کم نمیکنه یعنی دست بهش نمیزنه ولی افزایش هم نمیده که
-
Matin Mousavi 1 میزان قند خون رو کم نمیکنه یعنی دست بهش نمیزنه ولی افزایش هم نمیده که
Mahan Xodayi 2 نه مستقیم که افزایش نمیده. اگه یاخته ها مصرفشون کم بشه خب این گلوکز ها تو خون میمونن و قند خون زیاد میشه! جایی رو اشتباه میکنم؟
-
Mahan Xodayi 2 الان میخواد گلوکز وارد سلول شه درسته؟
ولی در اثر کاهش تیروییدی گلوگز یاخته زیاده
پس سلول نمیزاره گلوگز از خون بهش وارد شه
خب گلوکز های توی خون جمع میشن
قند خون میره بالا
کجای این حرفم غلطه؟ -
Mahan Xodayi 2 نه مستقیم که افزایش نمیده. اگه یاخته ها مصرفشون کم بشه خب این گلوکز ها تو خون میمونن و قند خون زیاد میشه! جایی رو اشتباه میکنم؟
Matin Mousavi 1 بله اشتباهه اقا شما ی سبد سیب دارین یا اینو میخورین کم میشه یا دست نمیزنید اما اگر برین چنتا سیب بیارین بزارین روش میشه افزایش تی سه چهار قند خون رو اگر کم بشن اولا کم شدن و توقف نشده مه بگیم کلا دست نمیزنه به قند خون ثانیا متوقف هم بشه مقدار قند خون ثابت میمونه افزایش میابد غلطه
-
Sara_R آخه اونا مثل انسولین که سبب ورود نمیشن که اونا فقط سوخت و ساز رو زیاد میکنن
Matin Mousavi 1 در هورمون گفته است:
Sara_R آخه اونا مثل انسولین که سبب ورود نمیشن که اونا فقط سوخت و ساز رو زیاد میکنن
متوجه نمیشم:(
-
Mahan Xodayi 2 الان میخواد گلوکز وارد سلول شه درسته؟
ولی در اثر کاهش تیروییدی گلوگز یاخته زیاده
پس سلول نمیزاره گلوگز از خون بهش وارد شه
خب گلوکز های توی خون جمع میشن
قند خون میره بالا
کجای این حرفم غلطه؟Sara_R گلکوز ها از قبل بودن تو خون این هورمون میخواسته قندارو بندازه تو سلول اگر هورمون نباشه قند میمونه سرجاش
شایدم من دارم لشتباه میگم پاسخنامه نداره؟ -
Sara_R گلکوز ها از قبل بودن تو خون این هورمون میخواسته قندارو بندازه تو سلول اگر هورمون نباشه قند میمونه سرجاش
شایدم من دارم لشتباه میگم پاسخنامه نداره؟Mahan Xodayi 2 بعد T3 یا T4 قند زو نمیندازه تو سلول!!
-
Mahan Xodayi 2 بعد T3 یا T4 قند زو نمیندازه تو سلول!!
Matin Mousavi 1 خب کاهش گفته کمتر میندازه
-
Matin Mousavi 1 خب کاهش گفته کمتر میندازه
Mahan Xodayi 2
من میگم کلا این نمیندازه