لطفا کمک کنید
-
سلام من امتحان شیمی دهم 4 روز براش وقت دارم از اول سال کتاب نداشتم حتی هنوزم کتاب ندارم برای امتحانات خرداد 4 روز وقت دارم برای شیمی میشه راهنمایی کنید چطور بخونم که بالای 13 بشم واقعا ممنون لطفا جواب بدید
-
سلام من امتحان شیمی دهم 4 روز براش وقت دارم از اول سال کتاب نداشتم حتی هنوزم کتاب ندارم برای امتحانات خرداد 4 روز وقت دارم برای شیمی میشه راهنمایی کنید چطور بخونم که بالای 13 بشم واقعا ممنون لطفا جواب بدید
Ziaxer
حتما حتما شب امتحان خیلی سبز رو بگیر حدود ۷۰ ۸۰ صفحه است میتونی نمره بالای ۱۶ بگیری -
Ziaxer
سلام
امیدوارم خوب باشید
اگر بخواید من یه سری نمونه سوال دارم که یه جورایی کل کتاب رو در بر گرفته
و برای خودم خیلی مفید بوده
من اکثر اوقات بدون اینکه برم سر کلاس یا فیلم ببینم میشستم خودم همونا رو حل میکردم و رابطه بین مسائل رو پیدا میکردم
و خیلی خوب توی ذهنم موندن چون خودم روابطشون رو به اصطلاح کشف کردم
اگر کل این نمونه سوالات رو به خوبی بخونید ١٨ به بالا میشید
اگر خواستید بگید که براتون بفرستمشون
و اگر سوالی داشتید درمورد شیمی کمکتون میکنم
ياعلي
شب بخیر -
Ziaxer سلام گلم بیشترقسمتایی روبخون که راحته اگروقت کافیی برای تمرین کردن فرمولجات نداری اما اگرخیلی سبزبگیری چون واقعاً عالیه خیلی خوب یادمیده امیداوارم بتونی موفق بشی ارزوی موفقیت برای شماخواستارم
-
-
Ziaxer
حتما حتما شب امتحان خیلی سبز رو بگیر حدود ۷۰ ۸۰ صفحه است میتونی نمره بالای ۱۶ بگیری3 تا درسه درس 1 ک گلابیه درس 2 مسئله است بیش تر درس 3 هم کمی وقت گیره خب
حجم زیادی سوال از درس 3 میاد و 4 روز وقت
تو کمترین فرصت درس یکو تومام کن خیلی تو بهرش نرو نمونه سوال های معلم رو حل کن
درس2 موازنشو بخون فرمول گازا ها رو بلد باش با چن تا مثال اسون خیلی سخت نمیارن حفظیاتش آسونه مفهومی نیست
درس 3 وقت بزار هر چی هست بخون
جزوه دهم نت پره پیدا نکردی بگو خودم برات پیداکنم کتاب نخون دو ساعت بری تمرینای کتاب حل کنی فق تمرینای آخر فصل حل کن