فیزیک
-
@سمیه-صادقلو امتحان نکردم تا حالا همش مفهومی متن خوندم امتحان الیم اگر شد میفرسم
Mahan Xodayi 2 در فیزیک گفته است:
@سمیه-صادقلو امتحان نکردم تا حالا همش مفهومی متن خوندم امتحان الیم اگر شد میفرسم
ریاضیش باید اینجوری باشه البته من اِن رو دو پروتون گرفتم که جمع و تفریقم معلوم بشع
در خط دوم جلوی Z منهای دوعه -
سلام وقت بخیر
واپاشی ذره مثبت بتا چطوریه ؟ کسی میتونه کامل با اثباتش توضیح بده؟
Mr Unknown XD
بچه-های-تجربی-کنکور-1401@سمیه-صادقلو
-
سلام وقت بخیر
Mr Unknown XD
بچه-های-تجربی-کنکور-1401@سمیه-صادقلو بتا مثبت رو گفتم.
بتا منفی :
نوترون از هسته میاد بیرون، میشه بتامنفی و پروتون. بتا منفی آزاد میشه و پروتون به هسته برمیگرده. یعنی از جرم هسته کم و بر بار اون افزوده میشه.
بتامثبت( پوزیترون) که اولش پ داره رو میشه با کلک بگیم پروتون میاد بیرون و تجزیه میشه که اینم پ داره. پس بتا منفی هم نوترون میاد بیرون و تجزیه میشه
-
ریاضیش باید اینجوری باشه البته من اِن رو دو پروتون گرفتم که جمع و تفریقم معلوم بشع
در خط دوم جلوی Z منهای دوعهMahan Xodayi 2 در فیزیک گفته است:
در خط دوم جلوی Z منهای دوعهالان نگا کردم ب برگه چجوری پروتون دوعه عدد جرمی یکه؟؟
مثال زدم دیگه موضوع دستتون بیاد به این نکته خیلی ریزتوجه نفرمایید...
-
@سمیه-صادقلو خودم با این جدول یاد گرفتم ببیتید بدردتون میخوره
@سمیه-صادقلو خودم با این جدول یاد گرفتم ببیتید بدردتون میخوره
تو واپاشی آلفا ۲تا از پروتون و ۲ تا از نوترون کم میشه و عدد جرمی ثابت نیست و ۴ تا کم میشه
اون قسمت مشکل داره -
Mahan Xodayi 2
@حامد-صباحی @حمید-صباحی
Matin Mousavi 1
حسین نعمتی Matin Mousavi 1
@Ali-Valicheki
مرسی از همگی خیلی لطف کردین ببخشید زحمت شد :)* -
اما من مشکلم فهم مطلبه اینکه چجوری میشه بار الکترون مثبت باشه طی چ مراحلی هسته واپاشیده میشه و اون بتای منفی ازاد میشه اصن الکترون مثبت ینی چی؟
-
Mahan Xodayi 2
@حامد-صباحی @حمید-صباحی
Matin Mousavi 1
حسین نعمتی Matin Mousavi 1
@Ali-Valicheki
مرسی از همگی خیلی لطف کردین ببخشید زحمت شد :)*@سمیه-صادقلو این همه تو جواب سوالای ما رو (من) دادی یه بارم ما جواب بدیم
-
@سمیه-صادقلو این همه تو جواب سوالای ما رو (من) دادی یه بارم ما جواب بدیم
حسین نعمتی
چوخ چوخ تشکر الیرم سوزدن:)
نمیدونم شمام ترک بودی؟ -
حسین نعمتی
چوخ چوخ تشکر الیرم سوزدن:)
نمیدونم شمام ترک بودی؟@سمیه-صادقلو نه من کردم ولی میدونم چوخ یعنی زیاد
ما شهرستان سنقریم کرمانشاه اینجام ترک داره -
@سمیه-صادقلو نه من کردم ولی میدونم چوخ یعنی زیاد
ما شهرستان سنقریم کرمانشاه اینجام ترک دارهحسین نعمتی البته ترکی بلد نیستم خودم
-
@سمیه-صادقلو نه من کردم ولی میدونم چوخ یعنی زیاد
ما شهرستان سنقریم کرمانشاه اینجام ترک دارهحسین نعمتی
اها خیلیم عالی خوشوقتم از هم صحبتی با شما *(باسیتمم ایموجی ندارم اینجاا یدونه گل تصور کنید)
میگفتم از شما خیلی ممنونم -
حسین نعمتی
اها خیلیم عالی خوشوقتم از هم صحبتی با شما *(باسیتمم ایموجی ندارم اینجاا یدونه گل تصور کنید)
میگفتم از شما خیلی ممنونم@سمیه-صادقلو خواهش میکنم
-
حسین نعمتی
میگفتم از شما خیلی ممنونم@سمیه-صادقلو ممنون
-
سلام وقت بخیر
Mr Unknown XD
بچه-های-تجربی-کنکور-1401@سمیه-صادقلو
تو واپاشی بتا منفی نوترون تبدیل میشه به پروتون و طی این واکنش الکترون منفی یعنی بار نسبی الکترون منفی است به وجود میاد
تو واپاشی بتا مثبت پروتون به نوترون تبدیل میشه و طی واکنش الکترون مثبت یعنی بار نسبی الکترون مثبت هست به وجود میاد
به شکل زیر دقت کنین
حالا یه جمع بندی برای چگونگی تغییر عدد جرمی که همون مجموع پروتون و نوترون هست و همچنین عدد اتمی که تعداد پروتون هست و الکترون و نوترون می فرستم امیدوارم متوجه شین
-
@سمیه-صادقلو
تو واپاشی بتا منفی نوترون تبدیل میشه به پروتون و طی این واکنش الکترون منفی یعنی بار نسبی الکترون منفی است به وجود میاد
تو واپاشی بتا مثبت پروتون به نوترون تبدیل میشه و طی واکنش الکترون مثبت یعنی بار نسبی الکترون مثبت هست به وجود میاد
به شکل زیر دقت کنین
حالا یه جمع بندی برای چگونگی تغییر عدد جرمی که همون مجموع پروتون و نوترون هست و همچنین عدد اتمی که تعداد پروتون هست و الکترون و نوترون می فرستم امیدوارم متوجه شین
@حامد-صباحی
عاا مرسی من ب ی چیز دقت نمیکردم -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
@سمیه-صادقلو
به چی -
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
@حامد-صباحی
ب اینکه اون بار نسبیه -
@سمیه-صادقلو
توضیح داده بودم البته خودم نه قارداشیم