سوال زیست DNA
-
سلام .مگه توی یک DNAخطی توی یک انتهاست گروه هیدروکسیل و اون یکی انتهاش گروه فسفات نیست؟؟
پس چرا این گزینه غلطه؟
توی گزینه ۴ نوشته هر مولکول DNA دو رشته پلی...... مگه DNAها معمولا دو رشته ای نبودن؟؟

تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دنا ها دو رشته ای هستند همشون در حد کتاب فراتر رو اطلاعی ندارم و اینکه چون دپ رشته هستند در هر رشته یک سر هیدروکسیله و یک سرش فسفات هست حالا چون دو تا رشته هستند در یک سر دنا ما دو تا سر داریم یکی برای یه رشته یکی هم برای رشته بعدی که یکی از لینا دارای فسفات و دیگری دارای هیدروکسیله در سر دیگر دنا هم همینطوره
منظور اینکه در یک رشته دو تا سر متفاوته اما چون دنا دو رشته ای هست در یک سر دوتا رشته هست و هر دو فسفات و هیدروکسیل دیده میشع -
سلام دنا ها دو رشته ای هستند همشون در حد کتاب فراتر رو اطلاعی ندارم و اینکه چون دپ رشته هستند در هر رشته یک سر هیدروکسیله و یک سرش فسفات هست حالا چون دو تا رشته هستند در یک سر دنا ما دو تا سر داریم یکی برای یه رشته یکی هم برای رشته بعدی که یکی از لینا دارای فسفات و دیگری دارای هیدروکسیله در سر دیگر دنا هم همینطوره
منظور اینکه در یک رشته دو تا سر متفاوته اما چون دنا دو رشته ای هست در یک سر دوتا رشته هست و هر دو فسفات و هیدروکسیل دیده میشعMahan Xodayi 2 اخه تو همین جزوه نوشته بود معمولا دو رشته ای؟!
تو فصل 7 توی یه شکل نشون داده بود بعضی دناها تک رشته ای هستن!!! -
Mahan Xodayi 2 اخه تو همین جزوه نوشته بود معمولا دو رشته ای؟!
تو فصل 7 توی یه شکل نشون داده بود بعضی دناها تک رشته ای هستن!!!arman jafari 2 نه اونا رنا هستند تک رشته اند توی کتاب بگرد ببین نوشته معمولا؟؟؟من ک ندیدم اگر کتاب بگه درسته،که بنظرم نگفته
جزوه که منبع ما نیست،اصولا هم غلط زیاد دارن -
Mahan Xodayi 2 اخه تو همین جزوه نوشته بود معمولا دو رشته ای؟!
تو فصل 7 توی یه شکل نشون داده بود بعضی دناها تک رشته ای هستن!!!arman jafari 2
تاجایی که من میدونم و کتاب گفته است
ما DNAتک رشته ای نداریم.
حالا اگه بحث فراتراز کتابه من خبر ندارم. -
سلام .مگه توی یک DNAخطی توی یک انتهاست گروه هیدروکسیل و اون یکی انتهاش گروه فسفات نیست؟؟
پس چرا این گزینه غلطه؟
توی گزینه ۴ نوشته هر مولکول DNA دو رشته پلی...... مگه DNAها معمولا دو رشته ای نبودن؟؟

تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاDNA چه یوکاریوتی چه پروکاریوتی دو رشته ای هستن. تکی نداریم.