نا امیدی از ریاضی ....
-
همونجور که میدونید من از ابریشم ثابتی و ارش استفاده کردم ولی لامصب خیلیییی زیاده این اریان حیدری ها رو هم میبینم افسوس میخورم نکنه اونا با قلق تستی حل کنن ماهم فقط نگاه کنیم
خلاصه من یه مباحثی انتخاب کردم اما حدود 1200 تا تست داره بگید چیکار کنم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-همخوانی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
-
همونجور که میدونید من از ابریشم ثابتی و ارش استفاده کردم ولی لامصب خیلیییی زیاده این اریان حیدری ها رو هم میبینم افسوس میخورم نکنه اونا با قلق تستی حل کنن ماهم فقط نگاه کنیم
@بچه-های-همخوانی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضیعلی طهماسبی درود. ریاضی رو همه مثل هم هستن زیاد تو فکرش نرو. ریاضی رو اگه بتونی توی کنکور ۲۵ تا ۳۰ درصد بزنی یعنی کولاک کردی. ریاضی رو حواست باشه منفی نزنی فقط چون خطرش واقعا زیاده. به نظرم توی این زمانی که مونده روی بقیه درسا سرمایه گذاری کن
-
علی طهماسبی درود. ریاضی رو همه مثل هم هستن زیاد تو فکرش نرو. ریاضی رو اگه بتونی توی کنکور ۲۵ تا ۳۰ درصد بزنی یعنی کولاک کردی. ریاضی رو حواست باشه منفی نزنی فقط چون خطرش واقعا زیاده. به نظرم توی این زمانی که مونده روی بقیه درسا سرمایه گذاری کن
Matin Mousavi 1
یعنی ریاضی رو تو این 45 روز نخونم په چیکار کنم -
Matin Mousavi 1
یعنی ریاضی رو تو این 45 روز نخونم په چیکار کنمعلی طهماسبی نه نمیگم نخون. ولی به نظر من زیاد درگیر ریاضی نشو. چون هر چی هر چی هم بخونی خیلی زیاد هم باشه شاید بتونی ۴۰ تا ۴۵ درصد بزنی تازه من دست بالا گرفتم. ریاضی رو در حدی که بتونی ۳۰ درصد بزنی عالیه. ۳۰ درصد ریاضی خیلی خوبه. فقط گفتم که سوالی رو که نمیدونی شانسی نزن چون منفی بزنی خیلی بده
-
علی طهماسبی نه نمیگم نخون. ولی به نظر من زیاد درگیر ریاضی نشو. چون هر چی هر چی هم بخونی خیلی زیاد هم باشه شاید بتونی ۴۰ تا ۴۵ درصد بزنی تازه من دست بالا گرفتم. ریاضی رو در حدی که بتونی ۳۰ درصد بزنی عالیه. ۳۰ درصد ریاضی خیلی خوبه. فقط گفتم که سوالی رو که نمیدونی شانسی نزن چون منفی بزنی خیلی بده
Matin Mousavi 1 حال سوال اینه کدوم اموزشا بخونم
-
Matin Mousavi 1 حال سوال اینه کدوم اموزشا بخونم
علی طهماسبی اونم باید ببینید خودتون با کدوم استاد میتونید ارتباط بهتری بگیرید و با کدام استاد راحت ترید. میدونید هر کی یه جوره. مثلا همه با یه استاد ارتباط نمیگیرن. اصلا برای اینه که آلا از اساتید مختلف هم استفاده میکنه. مثلا من خودم آقا ثابتی رو خوب میفهمم و با ایشون ارتباط خوبی میگیرم.
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
علی طهماسبی اونم باید ببینید خودتون با کدوم استاد میتونید ارتباط بهتری بگیرید و با کدام استاد راحت ترید. میدونید هر کی یه جوره. مثلا همه با یه استاد ارتباط نمیگیرن. اصلا برای اینه که آلا از اساتید مختلف هم استفاده میکنه. مثلا من خودم آقا ثابتی رو خوب میفهمم و با ایشون ارتباط خوبی میگیرم.
Matin Mousavi 1 من از نظر گفتن نکات میگم
-
راضیو بچای تجربی اکثرا مشکل دارن://
-
Matin Mousavi 1 من از نظر گفتن نکات میگم
علی طهماسبی استاد ثابتی خوب هستن. نکات تستی رو هم اگه باشه میگن. من اساتید دیگه رو ندیدم زیاد
-
برای ریاضی آقای معین کرمی فوق العاده هستن
-
@بچه-های-همخوانی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضیعلی طهماسبی درسنامه آرش رو ببین بعد برو تست های ستاره دار راه ابریشم تجربی نمیدونم از آمار چقدر سوال میاد ولی بنظرم آمارو حد و مشتق بزار اول پدر اینارو در بیار وقت کردی تابع و مثلثات
-
علی طهماسبی درسنامه آرش رو ببین بعد برو تست های ستاره دار راه ابریشم تجربی نمیدونم از آمار چقدر سوال میاد ولی بنظرم آمارو حد و مشتق بزار اول پدر اینارو در بیار وقت کردی تابع و مثلثات
dani danii سلام
تست های ریاضی ستاره دار نداره -
دوستان که از آرش ریاضی استفاده کردت
درصد بالا برد؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء -
@بچه-های-همخوانی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضیعلی طهماسبی ببین کنکور به ما ثابت کرد ک باید تشریحی کار های خوبی باشیم....تفتان امسال کامل رو نکته تستی گذشت متاسفانه....!،،