ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
22ستاره اره واقعاخیلی خوبه
fatemeh201678 اره واقعا باهم که باشیم همه چی عالی میشه
-
fatemeh201678 اره واقعا باهم که باشیم همه چی عالی میشه
22ستاره اوهوم
-
هر روز نمیتونم بیام گزارش بزارم
شنبه 3 ساعت گسستهدخوندم
میخوام روزایی که مدرسم 8 ساعت یا بیشتر و روزایی که تعطیلم و 13 ساعت بخونم
انشالله -
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
lale منظورتونو متوجه نشدم
تاپیک ساعت مطالعه داریم !
lale در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
lale منظورتونو متوجه نشدم
تاپیک ساعت مطالعه داریم !
پس چرا خودت نمیویسی ساعت مطالعه تو
-
خیلی عالی منم هستم
-
خیلی عالی منم هستم
@saraa-bash خوش اومدی
-
بچه های عزیزی که فارغ التحصیل هستن چون از فردا وارد ابان ماه میشیم و داره دیگه واقعا جدی تر میشه درس خوندنمون از فردا برسونینش به ده ساعت خوندنتونو تا ده روز بزورم شده از ده ساعت پایین نیاد دوتا اختصاصی بخونین یدونه عمومی بیشترم شد وقتتون اشکال نداره فقط از ده ساعت کمترش نکنین تا ده روز این روندو تکرار کنین تا عادت کنین به ده ساعت در روز تا اروم اروم تا 21 روزمون برسونیمش به 12 ساعت
-
بچه های عزیزی که فارغ التحصیل هستن چون از فردا وارد ابان ماه میشیم و داره دیگه واقعا جدی تر میشه درس خوندنمون از فردا برسونینش به ده ساعت خوندنتونو تا ده روز بزورم شده از ده ساعت پایین نیاد دوتا اختصاصی بخونین یدونه عمومی بیشترم شد وقتتون اشکال نداره فقط از ده ساعت کمترش نکنین تا ده روز این روندو تکرار کنین تا عادت کنین به ده ساعت در روز تا اروم اروم تا 21 روزمون برسونیمش به 12 ساعت
-
برنامه مطالعاتی براتون گذاشتم واسه تجربیا اگه مشکل دارن تو برنامه نوشتن میتونین خودتونم براساس ساعت مطالعتون تغیرات توش انجام بدین
-
-
شنبه 29/7
زیست پیش 1:45 تست با نوشتن نکته
ادبیات 0/5 ساعت لغت
2 ساعت فیزیک شکست نور تست
0/5 ساعت زبان متن
1/5 ساعت ریاضی احتمال و ترکیبیات تست
0/5 ساعت شیمی محلول ها فقط مطالعه
1 ساعت عربی با نوشتن نکات فقط مطالعه
البته با کرنومتر نبود نوشتن خیلی وقت میبره! -
نمیدونم چرا این عکس احساس خیلی خوبی بهم میده
-
شنبه 29/7
زیست پیش 1:45 تست با نوشتن نکته
ادبیات 0/5 ساعت لغت
2 ساعت فیزیک شکست نور تست
0/5 ساعت زبان متن
1/5 ساعت ریاضی احتمال و ترکیبیات تست
0/5 ساعت شیمی محلول ها فقط مطالعه
1 ساعت عربی با نوشتن نکات فقط مطالعه
البته با کرنومتر نبود نوشتن خیلی وقت میبره!@romisa1234 عالیه خیلی خوب پیش رفتی با کرونومترم نباشه اگه نوشتنم اذیتت میکنه تو ذهنت تخمینیم بگی خوبه افریییییین دوست خوب من
-
@romisa1234 عالیه خیلی خوب پیش رفتی با کرونومترم نباشه اگه نوشتنم اذیتت میکنه تو ذهنت تخمینیم بگی خوبه افریییییین دوست خوب من
@romisa1234 عالیه خیلی خوب پیش رفتی با کرونومترم نباشه اگه نوشتنم اذیتت میکنه تو ذهنت تخمینیم بگی خوبه افریییییین دوست خوب من
آخه من پشت کنکوریم بالاخره سال قبلم خیلی طول کشید تا عادت کنم -
آخه من پشت کنکوریم بالاخره سال قبلم خیلی طول کشید تا عادت کنم@romisa1234 منم پشت کنکوریم چند شد رتبت پارسال ارزوت و هدفت چیه و دوس داری کدوم دانشگاه قبول بشی
-
آخه من پشت کنکوریم بالاخره سال قبلم خیلی طول کشید تا عادت کنم@romisa1234 اللبته اگه دوست نداشتی بگی هم میتونی نگی
-
همه ی پیراپزشکی ها رو می آوردم ولی فقط به پزشکی علاقه داشتم توو انتخاب رشته هم فقط پزشکی زدم
3 نفر توو کانون رتبشون عین من شده بود 2 تاشون رفته بودن پزشکی آزاد و پردیس یکیشون هم تعهدی@romisa1234 منم اینجور بودم
-
همه ی پیراپزشکی ها رو می آوردم ولی فقط به پزشکی علاقه داشتم توو انتخاب رشته هم فقط پزشکی زدم
3 نفر توو کانون رتبشون عین من شده بود 2 تاشون رفته بودن پزشکی آزاد و پردیس یکیشون هم تعهدی@romisa1234 ایشالله که سال بعد موفق میشیم