ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
mrz منم همیشه اولش ساعت دوازده پامیشدم بعد تصمیم گرقتم تو یه هفته برسونمش به 8 صبح، هر روز نیم ساعت زودتر بیدار میشدم، الان هر روز اتوماتیک ساعت 8 پامیشم.
-
mrz منم همیشه اولش ساعت دوازده پامیشدم بعد تصمیم گرقتم تو یه هفته برسونمش به 8 صبح، هر روز نیم ساعت زودتر بیدار میشدم، الان هر روز اتوماتیک ساعت 8 پامیشم.
aaalizadeh79 اره دقیقن ولی من صبح بعد نماز کلن بیدارم
-
aaalizadeh79 من برا نماز کوک میکنم برا همین نمیتونم 8پاشم! (چون باز باید بخوابم تا 10! )
-
@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
خوبه که! تازه میگفتید زود بیدار نمیشید!
-
@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
خوبه که! تازه میگفتید زود بیدار نمیشید!
-
سلام کسایی که با خواب مشکل دارین عجله نکنین من خودم هر روز 9 بیدار میشدم الان یه ماهه هروز نیم ساعته میکشمش جلو رسوندمش به سه شب کار راحتیه والان خوندننمم درست شده راهحت 11 ساعترو میخونم
-
سلام کسایی که با خواب مشکل دارین عجله نکنین من خودم هر روز 9 بیدار میشدم الان یه ماهه هروز نیم ساعته میکشمش جلو رسوندمش به سه شب کار راحتیه والان خوندننمم درست شده راهحت 11 ساعترو میخونم
-
22ستاره ۳شب؟؟
-
22ستاره ساعت 3 بیدار میشی درس میخونی؟
-
امروز حال درس ندارم کمکم کنید
-
فقط یک ساعت تونستم بخونم
-
فقط یک ساعت تونستم بخونم
aaalizadeh79 چرا
-
امروز حال درس ندارم کمکم کنید
aaalizadeh79 خودم یکروزونصف اینطوریم راهی پیداکردی ب ماهم بگو
-
aaalizadeh79 چرا
reza213 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
aaalizadeh79 چرا
امروز آلارم واسه ساعت 8 بود بیدار که شدم خیلی خسته بودم دوباره خوابیدم، از وقتی بیدار شدم گیجم.
-
-
راستی دوستان من روزی 4صفحه از زیست میخونم ولی همون 4صفحه وعالی با تست میخونم واینطور که برنامه ریختم تا اردیبهشت ماه تمام می کنم خرداد هم که دوره البته درسهای دیگه تا عید ان شاء الله تمامن گفتم شاید برا زیست که درست سختیه خیلیها تو خوندن مشکل دارن روشم به درد بخوره براتون