ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
فک کنم منم بایدهمینکاروکنم چون جدیدا شب نمیتونم خوب بخونم
fatemeh201678 اخه ادما باهم فرق دارن به من مامانم میگه صبا ساعت 7 بیدار شو بخون ضریب هوشی من میرسه ساعت 7 و 8 به صفر نمی دونم چرا
-
fatemeh201678 ایشون شب میخونن!
-
reza213 نه هنوز دقیق نیس فعلا ساعت مطالعه تقریبی گفتم چون اخرشب حساب میکنم چند ساعت خوندم ولی 12 ساعت رسیده راحت
-
fatemeh201678 ایشون شب میخونن!
reza213 ن منظورمن این مثلا ازساعتای۶و۷ب بعدنمیتونم بخونم
-
reza213 ن منظورمن این مثلا ازساعتای۶و۷ب بعدنمیتونم بخونم
fatemeh201678 هرکی ی مشکلی داره!
-
fatemeh201678 اخه ادما باهم فرق دارن به من مامانم میگه صبا ساعت 7 بیدار شو بخون ضریب هوشی من میرسه ساعت 7 و 8 به صفر نمی دونم چرا
22ستاره من همیشه شبافقط درس میخوندم ازبس گفتن بده دیگه شب نمیخونم ازصبح شروع میکنم خوبه امابازدیگه بعضی روزاازبعداذون شب اینا دیگه حوصله خوندن ندارم
-
22ستاره اوه من اینقدبین خوندنم ساعت تلف شده دارم اینجوری پشت سرهم نمیکشم خسته میشم
-
fatemeh201678 هرکی ی مشکلی داره!
reza213 مثلااومدم امسال روش خوندنموعوض کنم کلا دیگه همه چ بهم ریخت
-
reza213 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
22ستاره من خییییلی خسته میشم!! نمیدونم چرا
میدونی برا خستگیت چیکار کن تو بادام بخور خیلی خوبه برا خستگی موقع مطالعه
-
22ستاره من خییییلی خسته میشم!! نمیدونم چرا
میدونی برا خستگیت چیکار کن تو بادام بخور خیلی خوبه برا خستگی موقع مطالعه
-
22ستاره من همیشه شبافقط درس میخوندم ازبس گفتن بده دیگه شب نمیخونم ازصبح شروع میکنم خوبه امابازدیگه بعضی روزاازبعداذون شب اینا دیگه حوصله خوندن ندارم
fatemeh201678 میدونی مشکل ما ادما چیه اینه که شرایط خودمونو در نظر نمیگیریم تا هر کی یه چیزی میگه بده ماهم فک میکنیم رو ماهم بده شاید برا ماها خوبه ببین شرایط خودتو در نظر بگیر خوب ببین با چی راحتی با چی اذیتی اینارو بسنج حتی شده بنویس اشتباهاتتو تو مطالعت
-
22ستاره بادام با طعم... ? );
خام روزی 14 تا سرد مزاجی مغزو از بین میبره و تو رو هشیار تر میکنه
-
fatemeh201678 میدونی مشکل ما ادما چیه اینه که شرایط خودمونو در نظر نمیگیریم تا هر کی یه چیزی میگه بده ماهم فک میکنیم رو ماهم بده شاید برا ماها خوبه ببین شرایط خودتو در نظر بگیر خوب ببین با چی راحتی با چی اذیتی اینارو بسنج حتی شده بنویس اشتباهاتتو تو مطالعت
22ستاره من کلامعروفم ب شب بیداربودن بعدهمیشه هم بعدازمدرسه میخوابیدم شب ازبعداذون تاصبح درس میخوندم یاتادو و سه بعدگفتن ک خیلی بده شب نخوابیاوخوندن توشب فایده نداره واینا واس همین دیگه اومدم امسال ازصبح شروع کردم اماخب خیلی زودخسته میشم واس همین خیلی وقت تلف شده دارم بین مطالعم وقتی هم میبینم مثلااز۷تا۱۲کلادوسه ساعت خوندم اعصابم داغون میشه
-
22ستاره بادام با طعم... ? );
خام روزی 14 تا سرد مزاجی مغزو از بین میبره و تو رو هشیار تر میکنه
22ستاره بغیربادوم چیزدیه ای خوب نیس؟
-
reza213 ببین درس تا یه حدی زوریه باید بشینی بزورم شده پای کتاب ساعت که مثلا گرفتی دوساعت بخونی مثلا شیمی زیست حسابان هر چی رشتت نمیدونم چیه این دوساعتو مجبور کن خودتو حتی اگروم خسته بودیا بشین پای کتاب حتی اگه دیدی نمیره تو ذهنت هم باز بشین تا ساعته تموم شه اروم اروم بعد میفته به روال دیگه از زور بودن درمیاد میشه عادت و همه چی عادی میشه
-
22ستاره بغیربادوم چیزدیه ای خوب نیس؟
fatemeh201678 گردو و خرما اینا انرزی دو چندان میدن بهت خستگی رو کمتر میکنن
-
22ستاره من کلامعروفم ب شب بیداربودن بعدهمیشه هم بعدازمدرسه میخوابیدم شب ازبعداذون تاصبح درس میخوندم یاتادو و سه بعدگفتن ک خیلی بده شب نخوابیاوخوندن توشب فایده نداره واینا واس همین دیگه اومدم امسال ازصبح شروع کردم اماخب خیلی زودخسته میشم واس همین خیلی وقت تلف شده دارم بین مطالعم وقتی هم میبینم مثلااز۷تا۱۲کلادوسه ساعت خوندم اعصابم داغون میشه
fatemeh201678 خوبه 2 سه ساعتم حالا اگه بتونی بخونی ولی خودتو بسنج ببین با چی جوری واقعا تا درستش کنی یه جمله هست که میگه برای درس خوندن هیچ دوستی بیرون از تو وجود نداره و هیچ دشمنی هم بیرون از تو وجود نداره