ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
22ستاره اخه مبحثش کوچیک بوداینکاروکردم بعددیدم تستش دوروزوقت گرفت البته اولش هنوزتوحال وهوای تست نبودم بعدش راه افتادم دیگه بیشترشودرست حل میکردم امامبحثای بیشتروگفتم بصورت فردوزوج میزنم
fatemeh201678 یادت باشه ادما پله به پله به موفقیت میرسن یهو نمیرسن به پله اخر
-
سلام خوبین نگاه ستاره جان من ریاضی وفیزیک وشیمی رو بافیلمهای الا پیش میرم روزی یک فیلم میبینم از هر درسی.ریاضی. وغیزیک جزوهاشون هست من تماشا می کنم جزوه ها رو تو سایت می خونم وتست درس شیمی رو ولی خودم مینویسم درسهای عمومی شبها روزی یک درس فردا شبش تست همون درس
-
اینم واقعا تو ذهناتون باشه که بعدا کسی رو بخاطر اشتباهاتتون مقصر ندونین
هیچ دوستی بیرون از تو و هیچ دشمنی بیرون از تو وجود نداره تو یه کلیپ انگیزشی که خیلی وت پیش دیده بودمش گفته بود موفق باشید بچها
22ستاره مرسی همچنین
️
-
سلام خوبین نگاه ستاره جان من ریاضی وفیزیک وشیمی رو بافیلمهای الا پیش میرم روزی یک فیلم میبینم از هر درسی.ریاضی. وغیزیک جزوهاشون هست من تماشا می کنم جزوه ها رو تو سایت می خونم وتست درس شیمی رو ولی خودم مینویسم درسهای عمومی شبها روزی یک درس فردا شبش تست همون درس
@afshani عزیزم رشتت تجربیه دیگه
-
@afshani اسم اصلیم مناست من
-
fatemeh201678 یادت باشه ادما پله به پله به موفقیت میرسن یهو نمیرسن به پله اخر
22ستاره اوهوم انشاالله اگ بشه میخوام برم ازمون ثبت نام کنم شایداونطوری استرسم کمترشه
-
22ستاره اوهوم انشاالله اگ بشه میخوام برم ازمون ثبت نام کنم شایداونطوری استرسم کمترشه
fatemeh201678 من فقط جمع بندیها میرم
-
fatemeh201678 اره حتما ثبت نام کن
-
@afshani منم خوشبختم عزیزم
-
@afshani اره جمع بندی ها حتما برو
-
@afshani من هر شب نمیتونم کل شیمی و فزیکو یاضی رو یه شبه ببینم
-
@afshani اره بابا میتونیم ما
-
@afshani منم میخواستم همینکاروکنم امامیترسم خوندنم اشتباه باشه واس همین میگم برم ک اون وقت کم نیارمومجبورشم بخونم
-
22ستاره هر شب مثلن من صبحها دوساعت برا فیزیک در نظر گرفتم یه ساعت فیلم میبینم یه ساعت جزوه رو میخونم با تست
@afshani میشه برنامه فرداتو بپرسم مثلا فردا چی میخونی
-
@afshani منم میخواستم همینکاروکنم امامیترسم خوندنم اشتباه باشه واس همین میگم برم ک اون وقت کم نیارمومجبورشم بخونم
fatemeh201678 اره شماها تجربی بودین اما من بعد چندسال دارم میخونم ورشته ام تجربی نبوده