ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
@afshani من چن روز بود سه شب بیدار میشدم ولی دیشب خیلی خوابیدم
-
بچه ها یه روشی می گم ان شاء الله که به دردتون بخوره
نگاه من همیشه شبها که میخوابم قبل خواب میگم خدایا صبح بیدار شم واسه نماز وتاانجا که یادمه بیدار شدم هروقت گفتم براس بیدار شدن واسه کنکور هم شما بگین البته این به نیروی درونی ادمها بستگی داره وخیلی ها گفتم وجواب گرفتن -
نگاه من همیشه شبها که میخوابم قبل خواب میگم خدایا صبح بیدار شم واسه نماز وتاانجا که یادمه بیدار شدم هروقت گفتم براس بیدار شدن واسه کنکور هم شما بگین البته این به نیروی درونی ادمها بستگی داره وخیلی ها گفتم وجواب گرفتن@afshani مرسییی عزیزم از راهنماییت این کارو میکنیم
-
نگاه من همیشه شبها که میخوابم قبل خواب میگم خدایا صبح بیدار شم واسه نماز وتاانجا که یادمه بیدار شدم هروقت گفتم براس بیدار شدن واسه کنکور هم شما بگین البته این به نیروی درونی ادمها بستگی داره وخیلی ها گفتم وجواب گرفتن@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
نگاه من همیشه شبها که میخوابم قبل خواب میگم خدایا صبح بیدار شم واسه نماز وتاانجا که یادمه بیدار شدم هروقت گفتم براس بیدار شدن واسه کنکور هم شما بگین البته این به نیروی درونی ادمها بستگی داره وخیلی ها گفتم وجواب گرفتناره منم همینطورم
-
22ستاره ووووووای خواب خیلی مهمه شبها دوازده بخواب همیشه اولش سخته اما کم کم عادی میشه وذقیق صبح زود بیدار میشی
@afshani اره عزیزم نه میخوابیدم سه بیدار میشدم
-
@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
نگاه من همیشه شبها که میخوابم قبل خواب میگم خدایا صبح بیدار شم واسه نماز وتاانجا که یادمه بیدار شدم هروقت گفتم براس بیدار شدن واسه کنکور هم شما بگین البته این به نیروی درونی ادمها بستگی داره وخیلی ها گفتم وجواب گرفتناره منم همینطورم
setare1999 ای ولااااااااااااا چطوری خوبی
-
@afshani مرسی از کمکت عزیزم
-
22ستاره خواهش فدات من که کاری نکردم گلم دوستان کنکور هم مثب امتحانها من دانشگاه رفتم تجربه اش رو دارم نباید به خودتون استرس بدین هیچ خبری نیست دانشگاه خیلی باارامش درس بخونین مطمن باشین بهترین نتیجه ها رو می گیرین
@afshani خییلی ممنون از لطفت عزیزم
-
@afshani نه عزیزم مراقب خودت باش
-
@afshani ممنون عزیزم خدانگهدار
-
@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
شُکر تو خوبی ؟
-
ده ساعت شد، الان تا 11 مرور میکنم درسا رو.
-
ده ساعت شد، الان تا 11 مرور میکنم درسا رو.
aaalizadeh79 افرین عالی خوندیییی
-
اولین دوازده ساعت سال تحصیلی با اراده ی پولادینم رقم خورد، 4 ساعت دیف 4 ساعت شیمی 2 ساعت فیزیک 2 ساعت مرور