ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
شما ۲۱ روز رو از کی شروع کردید
@mohadeseh-m-m از همین شنبه
-
aaalizadeh79 غیر انتفاییا اینجور میرن سه روز در هفته
22ستاره دولتیه
-
تا حالا از خودت پرسیدی زندگی دقیقا همون چیزیه که میخواستی!!
چقدرازخواستهات محقق شدن ؟ یاد بگیر همیشه توی زندگیت هدف داشته باشی .هدف و خواسته های واضح و مشخص سعی کن خودتو توی اینده ینی وقتی که به به خواستها و اهدافت رسیدی ببینی اونقدر این کارو تکرار کن هرروز هرشب تاباورکنی به خواستهات میرسی . برای رسیدن به اهدافت نیاز نیست کارای عجیبو غریب انجام بدی فقط کافیه که قدم های کوچیک ولی متوالی رو برداری یادت باشه که باید بزرگ فکر کنی ولی کوچیک شروع کنی قدم های کوچیک تورو به هر خواسته ای میرسونه تنها کسی که میتونه جلوی تورو بگیره خودت هستی هیچ دشمنی بیرون از تو وجود نداره تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودت هستی هیچ دوستی بیرون از تو وجود نداره همه ی چیزایی که تو برای رسیدن به هدفت میخوای همین الان پیشته پس منتظر نباش تاهمه ی شرایط محیا بشه وبعد حرکت کنی چون هیچوقت این اتفاق نمیفته اگه حرکت کنی همه چیز خوبو عالی میشه اگه حرکت کنی شرایط فراهم میشه
باور کن از همین امروز شروع کن ........
یادت باشه هیچکس کامل نیستو همین الان هم خیلی خوبی تو همین الان هم فوق العاده ای تو همین الان هم بهترینی تو خودتم میدونی که اگه تابه حال با ایمان حرکت میکردی چیزای فوق العاده ای رو بدست می اوردی ولی همیشه دنبال بهونه و توجیه بودی اگه حرکت میکردی اگه گام های کوچیک ولی متوالی رو بر میداشتی تا الان شاید یه کتاب خوب نوشته بودی یه تخصص خوب ویا یه اینده ی خوب ساخته بودی خیلی از افراد ایمانشون رو از دست دادن اونا حرکت نمیکنن اوناخودشونو باورندارن اونا خدارو باور ندارن اونا دنبال رشدو پیشرفت نیستن اونا شغلی دارن که اصلا دوستش ندارن اونا با کسایی ارتباط دارن که همیشه باعث ضعفشون میشه ولی بازم ارتباطشونو حفظ میکنن وقتی شما هدفی ندارین که براش حرکت کنین دارین باسرعت هرچی بیشتر روحیتونو نابود میکنین یادت باشه که وقتی حرکت میکنی تابه هدفت برسی وقتی که صبا زودتر بیدار میشی و شبا دیر تر میخوابی اونوقته که داری طعم یه زندگی واقعی رو میچشی وقتی به هدفت میرسی اعتماد به نفست بیشتر میشه این ینی خوشبختی یادت باشه اگه اونجایی که باید باشی نیستی اگه از وضعیتت راضی نیستی یادت باشه که این موضوع هیچ ربطی به دولتو شرایط خانواده و محیط زندگی نداره این فقط به خاطر خودته اگه برای رسیدن به اهدافت حرکت نکنی اونوقت مجبور میشی ابزاری بشی برای اینکه دیگران به خواستهاشون برسن قبول دارم :قبول دارم بعضی وقتا تو مسیر رسیدن به خواستها و اهدافت اوضاع سخت میشه ولی مسایل و سختی ها جزوی از زندگین اونا اومدن تا تو به خواستهات برسی زخمی بشو اما نا امید نشو
اصلا مهم نیست قبلا چه کسی بودی پس از همین الان شروع کن و خودتو تغییر بده یادت باشه هییییییچ کس جزخودت مسئول زندگی تو نیست !!!!!......... -
تا حالا از خودت پرسیدی زندگی دقیقا همون چیزیه که میخواستی!!
چقدرازخواستهات محقق شدن ؟ یاد بگیر همیشه توی زندگیت هدف داشته باشی .هدف و خواسته های واضح و مشخص سعی کن خودتو توی اینده ینی وقتی که به به خواستها و اهدافت رسیدی ببینی اونقدر این کارو تکرار کن هرروز هرشب تاباورکنی به خواستهات میرسی . برای رسیدن به اهدافت نیاز نیست کارای عجیبو غریب انجام بدی فقط کافیه که قدم های کوچیک ولی متوالی رو برداری یادت باشه که باید بزرگ فکر کنی ولی کوچیک شروع کنی قدم های کوچیک تورو به هر خواسته ای میرسونه تنها کسی که میتونه جلوی تورو بگیره خودت هستی هیچ دشمنی بیرون از تو وجود نداره تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودت هستی هیچ دوستی بیرون از تو وجود نداره همه ی چیزایی که تو برای رسیدن به هدفت میخوای همین الان پیشته پس منتظر نباش تاهمه ی شرایط محیا بشه وبعد حرکت کنی چون هیچوقت این اتفاق نمیفته اگه حرکت کنی همه چیز خوبو عالی میشه اگه حرکت کنی شرایط فراهم میشه
باور کن از همین امروز شروع کن ........
یادت باشه هیچکس کامل نیستو همین الان هم خیلی خوبی تو همین الان هم فوق العاده ای تو همین الان هم بهترینی تو خودتم میدونی که اگه تابه حال با ایمان حرکت میکردی چیزای فوق العاده ای رو بدست می اوردی ولی همیشه دنبال بهونه و توجیه بودی اگه حرکت میکردی اگه گام های کوچیک ولی متوالی رو بر میداشتی تا الان شاید یه کتاب خوب نوشته بودی یه تخصص خوب ویا یه اینده ی خوب ساخته بودی خیلی از افراد ایمانشون رو از دست دادن اونا حرکت نمیکنن اوناخودشونو باورندارن اونا خدارو باور ندارن اونا دنبال رشدو پیشرفت نیستن اونا شغلی دارن که اصلا دوستش ندارن اونا با کسایی ارتباط دارن که همیشه باعث ضعفشون میشه ولی بازم ارتباطشونو حفظ میکنن وقتی شما هدفی ندارین که براش حرکت کنین دارین باسرعت هرچی بیشتر روحیتونو نابود میکنین یادت باشه که وقتی حرکت میکنی تابه هدفت برسی وقتی که صبا زودتر بیدار میشی و شبا دیر تر میخوابی اونوقته که داری طعم یه زندگی واقعی رو میچشی وقتی به هدفت میرسی اعتماد به نفست بیشتر میشه این ینی خوشبختی یادت باشه اگه اونجایی که باید باشی نیستی اگه از وضعیتت راضی نیستی یادت باشه که این موضوع هیچ ربطی به دولتو شرایط خانواده و محیط زندگی نداره این فقط به خاطر خودته اگه برای رسیدن به اهدافت حرکت نکنی اونوقت مجبور میشی ابزاری بشی برای اینکه دیگران به خواستهاشون برسن قبول دارم :قبول دارم بعضی وقتا تو مسیر رسیدن به خواستها و اهدافت اوضاع سخت میشه ولی مسایل و سختی ها جزوی از زندگین اونا اومدن تا تو به خواستهات برسی زخمی بشو اما نا امید نشو
اصلا مهم نیست قبلا چه کسی بودی پس از همین الان شروع کن و خودتو تغییر بده یادت باشه هییییییچ کس جزخودت مسئول زندگی تو نیست !!!!!.........22ستاره اگه میخواستم اینو بخونم که درسامو میخوندم. #شوخی
تا الان هشت ساعت شده مطالعم و 4 ساعت دیگه هم دارم. -
22ستاره اگه میخواستم اینو بخونم که درسامو میخوندم. #شوخی
تا الان هشت ساعت شده مطالعم و 4 ساعت دیگه هم دارم.aaalizadeh79 ادامه بده عالی بوده منم 4ساعت خوندم امروزو فقط
-
22ستاره اگه میخواستم اینو بخونم که درسامو میخوندم. #شوخی
تا الان هشت ساعت شده مطالعم و 4 ساعت دیگه هم دارم.aaalizadeh79 متنش انگیزشی و قشنگه بنظرم
-
ستاره دنبالم کن کارت دارم
@mohadeseh-m-m چیکارم داری ؟
-
22ستاره دولتیه
aaalizadeh79 من نمونه دولتی بودم از اول راهنمایی تا اخر پیش اینقدر اذیتمون کردن
-
سلاااااااااااااام خوووووووووبین سرحال وپرانرژی هستین؟
من که امروز جایی ام تا فردا شب این دو روز درس تعطیل چکار می کنین به امید موفقیت دوستان@afshani من خیلی بد بیدار شدم 4 ساعت بیشتر نخوندم
-
@afshani من چن روز بود سه شب بیدار میشدم ولی دیشب خیلی خوابیدم
-
بچه ها یه روشی می گم ان شاء الله که به دردتون بخوره
نگاه من همیشه شبها که میخوابم قبل خواب میگم خدایا صبح بیدار شم واسه نماز وتاانجا که یادمه بیدار شدم هروقت گفتم براس بیدار شدن واسه کنکور هم شما بگین البته این به نیروی درونی ادمها بستگی داره وخیلی ها گفتم وجواب گرفتن -
نگاه من همیشه شبها که میخوابم قبل خواب میگم خدایا صبح بیدار شم واسه نماز وتاانجا که یادمه بیدار شدم هروقت گفتم براس بیدار شدن واسه کنکور هم شما بگین البته این به نیروی درونی ادمها بستگی داره وخیلی ها گفتم وجواب گرفتن@afshani مرسییی عزیزم از راهنماییت این کارو میکنیم
-
نگاه من همیشه شبها که میخوابم قبل خواب میگم خدایا صبح بیدار شم واسه نماز وتاانجا که یادمه بیدار شدم هروقت گفتم براس بیدار شدن واسه کنکور هم شما بگین البته این به نیروی درونی ادمها بستگی داره وخیلی ها گفتم وجواب گرفتن@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
نگاه من همیشه شبها که میخوابم قبل خواب میگم خدایا صبح بیدار شم واسه نماز وتاانجا که یادمه بیدار شدم هروقت گفتم براس بیدار شدن واسه کنکور هم شما بگین البته این به نیروی درونی ادمها بستگی داره وخیلی ها گفتم وجواب گرفتناره منم همینطورم
-
22ستاره ووووووای خواب خیلی مهمه شبها دوازده بخواب همیشه اولش سخته اما کم کم عادی میشه وذقیق صبح زود بیدار میشی
@afshani اره عزیزم نه میخوابیدم سه بیدار میشدم
-
@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
نگاه من همیشه شبها که میخوابم قبل خواب میگم خدایا صبح بیدار شم واسه نماز وتاانجا که یادمه بیدار شدم هروقت گفتم براس بیدار شدن واسه کنکور هم شما بگین البته این به نیروی درونی ادمها بستگی داره وخیلی ها گفتم وجواب گرفتناره منم همینطورم
setare1999 ای ولااااااااااااا چطوری خوبی