ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
@afshani نه عزیزم مراقب خودت باش
-
@afshani ممنون عزیزم خدانگهدار
-
setare1999 ای ولااااااااااااا چطوری خوبی
@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
setare1999 ای ولااااااااااااا چطوری خوبی
شُکر تو خوبی ؟
-
ده ساعت شد، الان تا 11 مرور میکنم درسا رو.
-
ده ساعت شد، الان تا 11 مرور میکنم درسا رو.
aaalizadeh79 افرین عالی خوندیییی
-
اولین دوازده ساعت سال تحصیلی با اراده ی پولادینم رقم خورد، 4 ساعت دیف 4 ساعت شیمی 2 ساعت فیزیک 2 ساعت مرور
-
اولین دوازده ساعت سال تحصیلی با اراده ی پولادینم رقم خورد، 4 ساعت دیف 4 ساعت شیمی 2 ساعت فیزیک 2 ساعت مرور
aaalizadeh79 افرین دیدی بالاخره تونستی
-
@mohadeseh-m-m از همین شنبه
aaalizadeh79 پس منم هستم فکرکردم جا موندم ازتون خخخخ
-
کسایی که به کتاب درسی دسترسی ندارن برنامه همکلاسی رو نصب کنن
-
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء دوستان من یه سوال راجع به کانون داشتم، این آزمون و آزمون قبلی سوالای اختصاصی ریاضی و فیزیک و شیمی رو خیلی کم جواب دادم، این عادیه؟ سوالای کنکوری که حل میکنم سطحشون متوسطه ولی سوالای کانون اکثرن سخت ترن، من اشتباه میکنم یا واقعن اینطوریه؟ بعدشم الان من تو خیلی از مباحث از برنامه راهبردی عقب افتادم بنظرتون ولشون کنم و مباحث جدید بخونم یا اول مسلط بشم بعد برم مبحث بعدی؟ نکته دیگه اینکه اگه با این روند بخونم درسا تا اردیبهشت تموم میشه؟
-
خب ببین چرا نمیتونی حلشون کنی ، ینی چون زمانت کمه نمیتونی حل منی یا اصن جدیده تا ب حال ندیده بودی این تیپ رو یا اینکه وقت گیرن رهاشون کردی یا حل کردی تا نصفه کلن ببین علتش چیه ، برنامه کانون خوبیش اینه مرور زیاد داره نگران عقب افتادگیات نباش ایستگاه جبرانی داره ، اره اگه باهاش پیش بری تموم میکنی aaalizadeh79
-
خب ببین چرا نمیتونی حلشون کنی ، ینی چون زمانت کمه نمیتونی حل منی یا اصن جدیده تا ب حال ندیده بودی این تیپ رو یا اینکه وقت گیرن رهاشون کردی یا حل کردی تا نصفه کلن ببین علتش چیه ، برنامه کانون خوبیش اینه مرور زیاد داره نگران عقب افتادگیات نباش ایستگاه جبرانی داره ، اره اگه باهاش پیش بری تموم میکنی aaalizadeh79
forough در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
اصن سوالاش با سوالایی که حل میکنم فرق داره، هندسه تحلیلی رو مثال میزنم، از هر مبحث سی تا تست کنکور سراسری زدم، امروز تو آزمون یه تست بیشتر نتونستم حل کنم، فیزیک آقای طلوعی ویدیوش رو میبینم تستای گاج رو میزنم بعد تو سوالای کانون میمونم، دیفرانسیل و اینا رو که دیگه نگم، ولی آزمون گواهو خیلی خوب جواب میدم.
-
خب تعداد تستات کمه ، شایدم فیلمو دیدی اما مفهوم رو کامل درک نکردی ، توی ریاضی و فیزیک پیشرفت تدریجیه باید انقد تست بزنی و حل کنی تا بعد از یه چند ماه نتیجه رو ببینی ! سوالای گواه مال کنکورن ، خوبه ک اینا رو میزنی aaalizadeh79
-
سلام آلایی عزیز.جزوه یا هر چیزه دیگری وجود نداره که مطابق با جلسات آقای آقاجانی باشه و من فقط وقتم رو،رو فیلم دیدن بزارم.؟؟؟؟؟؟؟
@amirkonkuri97 از فیلم های سال ۹۵ ک از رو کتاب شون درس میدادن ، ولی واسه ۹۶ جزوه نداشتن خودمون باید مینوشتیم ، درسته وقت گیره اما ب نظرم خودت بنویسی بهتره ، من حتی سال ۹۵ ک درس دادن کتابشونو تهیه نکردم خودم نوشتم
-
خب تعداد تستات کمه ، شایدم فیلمو دیدی اما مفهوم رو کامل درک نکردی ، توی ریاضی و فیزیک پیشرفت تدریجیه باید انقد تست بزنی و حل کنی تا بعد از یه چند ماه نتیجه رو ببینی ! سوالای گواه مال کنکورن ، خوبه ک اینا رو میزنی aaalizadeh79
forough آره گواه رو خیلی راحت زدم، الان تصمیم گرفتم فیزیک پیش و دیفرانسیل و شیمی رو با آلا پیش برم، تستای مفهومی شیمی هم شروع کردم با حوصله بزنم ولی خب تو این دو هفته نتونستم به مسائل برسم و فقط مفاهیم رو خوندم، تستای مفاهیم هم زدم.
-
سلام آلایی عزیز.جزوه یا هر چیزه دیگری وجود نداره که مطابق با جلسات آقای آقاجانی باشه و من فقط وقتم رو،رو فیلم دیدن بزارم.؟؟؟؟؟؟؟
@amirkonkuri97 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلام عزیزم جزوه پیش ۱ و دوم وجود داره ولی باید شیمی ۳ رو خریداری کنی ک امشب تخفیف خورده از ۱۵ تومن شده ۱۰۵۰۰
-
ولی اگه میخوای فیلم ببینی حجم زیاد ی جا نبین ، مثلن من واسه شیمی می اومدم فصل ترمودینامیک رو ی جا نگا کردم بعدشم دیگه انقد خسته شدم نتونستم تست بزنم ، ی چن قسمت ببین بد تستاشو همون روز بزن ک چیزایی ک گفتن رو تو تست ببینی ، واسه شیمی کتاب مبتکران خیلی عالیه باهاش بخونی فیلمارو هم ببینی تا هشتاد میای بالا ! aaalizadeh79
-
@amirkonkuri97 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلام عزیزم جزوه پیش ۱ و دوم وجود داره ولی باید شیمی ۳ رو خریداری کنی ک امشب تخفیف خورده از ۱۵ تومن شده ۱۰۵۰۰