ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
ولی اگه میخوای فیلم ببینی حجم زیاد ی جا نبین ، مثلن من واسه شیمی می اومدم فصل ترمودینامیک رو ی جا نگا کردم بعدشم دیگه انقد خسته شدم نتونستم تست بزنم ، ی چن قسمت ببین بد تستاشو همون روز بزن ک چیزایی ک گفتن رو تو تست ببینی ، واسه شیمی کتاب مبتکران خیلی عالیه باهاش بخونی فیلمارو هم ببینی تا هشتاد میای بالا ! aaalizadeh79
-
@amirkonkuri97 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلام آلایی عزیز.جزوه یا هر چیزه دیگری وجود نداره که مطابق با جلسات آقای آقاجانی باشه و من فقط وقتم رو،رو فیلم دیدن بزارم.؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم جزوه پیش ۱ و دوم وجود داره ولی باید شیمی ۳ رو خریداری کنی ک امشب تخفیف خورده از ۱۵ تومن شده ۱۰۵۰۰
-
@amirkonkuri97 از فیلم های سال ۹۵ ک از رو کتاب شون درس میدادن ، ولی واسه ۹۶ جزوه نداشتن خودمون باید مینوشتیم ، درسته وقت گیره اما ب نظرم خودت بنویسی بهتره ، من حتی سال ۹۵ ک درس دادن کتابشونو تهیه نکردم خودم نوشتم
-
@afshani ممنون عزیز خوب بود امروزو
-
بچها واقعا از امشب اونایی که هستن بیان بگن دیگه فردا هم که شنبس اول هفته کسایی که واقعااا پاین بگن لطفا همه راس ساعت 10 شب و پایه ثابت ها معرفی کنن با رشتهاشون خودشونو
-
@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلاااااااااااااام دوستای گلم خوبین اوضاع واحوالتون چطوره؟درسها خوب پیش میره
درسا خوب پیش میره ولی آزمونا نه
-
بچها واقعا از امشب اونایی که هستن بیان بگن دیگه فردا هم که شنبس اول هفته کسایی که واقعااا پاین بگن لطفا همه راس ساعت 10 شب و پایه ثابت ها معرفی کنن با رشتهاشون خودشونو
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
من که از وقتی تاپیکو زدی بودم دیروز هم رسید به دوازده ساعت مطالعم.
-
@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلاااااااااااااام دوستای گلم خوبین اوضاع واحوالتون چطوره؟درسها خوب پیش میره
درسا خوب پیش میره ولی آزمونا نه
aaalizadeh79 ازمونارو نگران نباش درست میشن اولش سخته همیشه من پارسال از تابستون میرفتم ترازم رسیده بود به 6600بعد دیگه قبل عید مشکلی برام پیش اومد ولش کردم و کنکورمم خوب نشد بدم
-
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
من که از وقتی تاپیکو زدی بودم دیروز هم رسید به دوازده ساعت مطالعم.
aaalizadeh79 اره دیگه واقعا بیان بگن بچها اون پایه ثابتا شمارو که میدونم پایه ثابت هستی و خوشحالم که رسوندیش به 12 ساعت
-
@njzamin والا من خودم که شخصا ادامه دادم و مطالعم خوب شد ولی برای بقیه که هنوز واردش نشده بودنو جدید هستن از شنبه مجددا اجرا میشه
-
@njzamin من پارسال میرفتم ترازم 6600 رسید ولی امسال دیگه ایشالله از دی میرم
-
@njzamin یه چیزی شما حالا جزو پایه ثابتا هستین؟ورشتتون رو لطفا بگین
-
من پایه ام رشته تجربی فارغ التحصیل
-
من پایه ام رشته تجربی فارغ التحصیل
@mohadeseh-m-m در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
من پایه ام رشته تجربی فارغ التحصی