ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
اینو گذاشتم برا کسایی که هنوزم حس میکنن خوب نخوندن و خوب استارت نزدن یک روند 21روزه اجرا کنیم میگن 21 روز طول میکشه به یه چیزی عادت کنی هرروز بیشتر کنیم ساعتای مطالعمونو وبرسونیمش به 12ساعت در روز این کار 21 روز طول میکشه تا هرروز یک قدم به ارزومون نزدیک بشیم وهرشب ساعت 10 به هم گزارش بدیم تا21 روز هنوز 8ماه تا کنکور وقت داریم و میتونیم بهترین هارو کسب کنیم
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
اینو گذاشتم برا کسایی که هنوزم حس میکنن خوب نخوندن و خوب استارت نزدن یک روند 21روزه اجرا کنیم میگن 21 روز طول میکشه به یه چیزی عادت کنی هرروز بیشتر کنیم ساعتای مطالعمونو وبرسونیمش به 12ساعت در روز این کار 21 روز طول میکشه تا هرروز یک قدم به ارزومون نزدیک بشیم وهرشب ساعت 10 به هم گزارش بدیم تا21 روز هنوز 8ماه تا کنکور وقت داریم و میتونیم بهترین هارو کسب کنیم
ساعت مطالعه که هست
تاپیکش هست
-
fatemeh201678 انشالله
-
ساعت مطالعه که هست
تاپیکش هست
-
lale منظورتونو متوجه نشدم
تاپیک ساعت مطالعه داریم !
-
mimfatehi انشاا.. ازفردادیگه خوب پیش میریم
fatemeh201678
ایشالا دوست من -
fatemeh201678 تلاشت رو بکن منم فارغ التحصیلم درسته سال سختیه ولی می ارزه تلاش کنی
22ستاره اره واقعامی ارزه
-
22ستاره اره واقعامی ارزه
fatemeh201678 پس خووووووب خوب تلاشتو بکن
-
22ستاره اره داریم امااینطوری نیس ک کم کم زیادبشه واین چیزافقط ساعت مطالعه گفته میشه
-
fatemeh201678 پس خووووووب خوب تلاشتو بکن
22ستاره حتماا
️
-
22ستاره حتماا
️
fatemeh201678 افرین دوست عزیزمممممم
-
بچها من خیلیا رو دیدم که دیر شروع کردن و موفق هم شدن و به خواستشون رسیدن پسری بود که رتبه سال اولش 30000منطقه 3 بود و کنکور سال بعدش رتبه 407 رو کسب کرد پس نگران نباشین و استارتو هر چی سریع تر بزنین
-
بچها من خیلیا رو دیدم که دیر شروع کردن و موفق هم شدن و به خواستشون رسیدن پسری بود که رتبه سال اولش 30000منطقه 3 بود و کنکور سال بعدش رتبه 407 رو کسب کرد پس نگران نباشین و استارتو هر چی سریع تر بزنین
-
-
22ستاره
ستاره خانم منم شرایطی نزدیک این فردی که گفتینو دارمو تو کنکور 96 نتونستم خوب ظاهر بشم هر چند ک برخلاف انتظار خودمو اطرافیانمو شرایط آزمونای جامعم بود
وامسالم دیگه نمیخوام تجربه تلخ پارسالمو تکرار کنم -
ی سوال بنظرتون ازمون رفتن فایده ای داره یان؟
-
22ستاره
چ عالی
دیشب تو تل با ی دانشجوی دارو تهران کنکور94 که رتبش 2000 شده بود خیلی صحبت کردم
ولی متاسفانه خیلی فاز - بم دادنو ناامید ترم کردن
میگف من 5 سال خوندمو مشاور خصوصیم داشتمو انتظار رتبه دورقمی داشتم ولی 2000 شدم!
بعد گفت باید امسالو درحد مرگ حتی 25 ساعت! تو شبانه روزم بخونی تا موفق شی و امسال فقط آزمایشی 97 رو شکرت کن
حرفاش بی تعارف بگم داغونم کرد
ولی با اومدن اولین بارم ب انجمنای این سایت امشب یکم انگیزه گزفتم -
ی سوال بنظرتون ازمون رفتن فایده ای داره یان؟
fatemeh201678 حتمااااا حتماااا ازمون هارو شرکت کن چندتا ازمون شرکت کردن فایده نداره ولی یه ازمون رو حتمااا برین اگه به برنامهای فشرده عادت دارین قلم چی خوبه ولی اگه نمیتونین گزینه دو هم خوبه هم از لحاظ هزینه هم برنامه طولانی مدتش
-
22ستاره
چ عالی
دیشب تو تل با ی دانشجوی دارو تهران کنکور94 که رتبش 2000 شده بود خیلی صحبت کردم
ولی متاسفانه خیلی فاز - بم دادنو ناامید ترم کردن
میگف من 5 سال خوندمو مشاور خصوصیم داشتمو انتظار رتبه دورقمی داشتم ولی 2000 شدم!
بعد گفت باید امسالو درحد مرگ حتی 25 ساعت! تو شبانه روزم بخونی تا موفق شی و امسال فقط آزمایشی 97 رو شکرت کن
حرفاش بی تعارف بگم داغونم کرد
ولی با اومدن اولین بارم ب انجمنای این سایت امشب یکم انگیزه گزفتمmimfatehi ببین اولا این که روزانه25 ساعت درس خوندن کار کاملااااا اشتباهیه این فک کنم شمارو یه ربات فرض کرده و از شما خواسته که 24 ساعت درس بخونین یاحالا 25 ساعت ایشون جوری صحبت کردن که انگار شما ناهار و شامم نمیخورین و کارتون فقط باید خوندن باشه این اشتباه محضه و نمیدونم ایشون چطور به شما همچین توصیه ی اشتباهی رو کردن در ضمن دوستی داشتم که بقدری زرنگ بود وما اونو برای رتبه ی تک در نظر گرفته بودیمش ایشون رتبشون شد در سال 96 2500خودش گفت که بعد عید کم اوردم پس مطمئن هم باشین کساییم که از تابستاتون استارت انچنانی زدن خیلی هاشون بعد عید کم میارن
-
mimfatehi ببین اولا این که روزانه25 ساعت درس خوندن کار کاملااااا اشتباهیه این فک کنم شمارو یه ربات فرض کرده و از شما خواسته که 24 ساعت درس بخونین یاحالا 25 ساعت ایشون جوری صحبت کردن که انگار شما ناهار و شامم نمیخورین و کارتون فقط باید خوندن باشه این اشتباه محضه و نمیدونم ایشون چطور به شما همچین توصیه ی اشتباهی رو کردن در ضمن دوستی داشتم که بقدری زرنگ بود وما اونو برای رتبه ی تک در نظر گرفته بودیمش ایشون رتبشون شد در سال 96 2500خودش گفت که بعد عید کم اوردم پس مطمئن هم باشین کساییم که از تابستاتون استارت انچنانی زدن خیلی هاشون بعد عید کم میارن