ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
mimfatehi منم فارغ التحصیلم اره کم کم داشتم عادت میکردم یهویی همه چ خراب شددوباره بازدارم تلاش میکنم برگردم ب روال عادی
fatemeh201678 دقیقا مث من
من که کارای حاشیه الکی تایممو ب فنا داد کل دوهفته قبل
ولی باید دوباره از فردا واس آزمون 5 آبانم استارت جدیو بزنم
نمیخوام شکست دوباره پارسالمو تجربه کنم -
fatemeh201678 دقیقا مث من
من که کارای حاشیه الکی تایممو ب فنا داد کل دوهفته قبل
ولی باید دوباره از فردا واس آزمون 5 آبانم استارت جدیو بزنم
نمیخوام شکست دوباره پارسالمو تجربه کنمmimfatehi انشاا.. ازفردادیگه خوب پیش میریم
-
22ستاره باشه مرسی
️موضوع خوبیه چون منم دیگه زیاددرس نمیخوندم وناامیدشده بودم
fatemeh201678 خواهش میکنم عزیزم
-
mimfatehi منم فارغ التحصیلم اره کم کم داشتم عادت میکردم یهویی همه چ خراب شددوباره بازدارم تلاش میکنم برگردم ب روال عادی
fatemeh201678 تلاشت رو بکن منم فارغ التحصیلم درسته سال سختیه ولی می ارزه تلاش کنی
-
اینو گذاشتم برا کسایی که هنوزم حس میکنن خوب نخوندن و خوب استارت نزدن یک روند 21روزه اجرا کنیم میگن 21 روز طول میکشه به یه چیزی عادت کنی هرروز بیشتر کنیم ساعتای مطالعمونو وبرسونیمش به 12ساعت در روز این کار 21 روز طول میکشه تا هرروز یک قدم به ارزومون نزدیک بشیم وهرشب ساعت 10 به هم گزارش بدیم تا21 روز هنوز 8ماه تا کنکور وقت داریم و میتونیم بهترین هارو کسب کنیم
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
اینو گذاشتم برا کسایی که هنوزم حس میکنن خوب نخوندن و خوب استارت نزدن یک روند 21روزه اجرا کنیم میگن 21 روز طول میکشه به یه چیزی عادت کنی هرروز بیشتر کنیم ساعتای مطالعمونو وبرسونیمش به 12ساعت در روز این کار 21 روز طول میکشه تا هرروز یک قدم به ارزومون نزدیک بشیم وهرشب ساعت 10 به هم گزارش بدیم تا21 روز هنوز 8ماه تا کنکور وقت داریم و میتونیم بهترین هارو کسب کنیم
ساعت مطالعه که هست
تاپیکش هست
-
fatemeh201678 انشالله
-
ساعت مطالعه که هست
تاپیکش هست
-
lale منظورتونو متوجه نشدم
تاپیک ساعت مطالعه داریم !
-
mimfatehi انشاا.. ازفردادیگه خوب پیش میریم
fatemeh201678
ایشالا دوست من -
fatemeh201678 تلاشت رو بکن منم فارغ التحصیلم درسته سال سختیه ولی می ارزه تلاش کنی
22ستاره اره واقعامی ارزه
-
22ستاره اره واقعامی ارزه
fatemeh201678 پس خووووووب خوب تلاشتو بکن
-
22ستاره اره داریم امااینطوری نیس ک کم کم زیادبشه واین چیزافقط ساعت مطالعه گفته میشه
-
fatemeh201678 پس خووووووب خوب تلاشتو بکن
22ستاره حتماا
️
-
22ستاره حتماا
️
fatemeh201678 افرین دوست عزیزمممممم
-
بچها من خیلیا رو دیدم که دیر شروع کردن و موفق هم شدن و به خواستشون رسیدن پسری بود که رتبه سال اولش 30000منطقه 3 بود و کنکور سال بعدش رتبه 407 رو کسب کرد پس نگران نباشین و استارتو هر چی سریع تر بزنین
-
بچها من خیلیا رو دیدم که دیر شروع کردن و موفق هم شدن و به خواستشون رسیدن پسری بود که رتبه سال اولش 30000منطقه 3 بود و کنکور سال بعدش رتبه 407 رو کسب کرد پس نگران نباشین و استارتو هر چی سریع تر بزنین
-
-
22ستاره
ستاره خانم منم شرایطی نزدیک این فردی که گفتینو دارمو تو کنکور 96 نتونستم خوب ظاهر بشم هر چند ک برخلاف انتظار خودمو اطرافیانمو شرایط آزمونای جامعم بود
وامسالم دیگه نمیخوام تجربه تلخ پارسالمو تکرار کنم