ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
@afshani سلام مرسی..خیلی خوبه موفق باشی
️
fatemeh201678 همچنین گلمممممم شما شروع کردی خوندی
-
fatemeh201678 همچنین گلمممممم شما شروع کردی خوندی
@afshani آره
-
@afshani آره
fatemeh201678 موفق باشی فدات
-
fatemeh201678 موفق باشی فدات
@afshani مرسی همچنین
-
وقتی زنگ چهارم دیفرانسیل داری -
وقتی زنگ چهارم دیفرانسیل داریaaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
وقتی زنگ چهارم دیفرانسیل داریدر شرف بیهوشی
-
aaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
وقتی زنگ چهارم دیفرانسیل داریدر شرف بیهوشی
setare1999 حتی حال نداشتم خودکار آبی دربیارم
-
درک میکنم من کل جزوه ریاضیمو پارسال با مداد نوشتم بعد شب امتحان نوبت اول پاک نویسشون کردم یه دوره ای هم شد
در حدی هممون نابود بودیم ک جزوه من دیگه از همه کاملتر بود همه تو نوبت بودن دفتر منو ببرن نکته ها رو بنویسن
-
درک میکنم من کل جزوه ریاضیمو پارسال با مداد نوشتم بعد شب امتحان نوبت اول پاک نویسشون کردم یه دوره ای هم شد
در حدی هممون نابود بودیم ک جزوه من دیگه از همه کاملتر بود همه تو نوبت بودن دفتر منو ببرن نکته ها رو بنویسن
setare1999 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
دیگه برام درس عبرتی شد ترم دوم دیگه سرکلاس تمیز نوشتمشون
-
setare1999 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
دیگه برام درس عبرتی شد ترم دوم دیگه سرکلاس تمیز نوشتمشون
setare1999 من برا هیچ امتحانی جزوه نمیخونم، خیلی سبز شب امتحان یه جزوه کامل داره خیلی خوبه، برا تست هم که ویدیو و درسنامه کتاب تست هست.
-
setare1999 من برا هیچ امتحانی جزوه نمیخونم، خیلی سبز شب امتحان یه جزوه کامل داره خیلی خوبه، برا تست هم که ویدیو و درسنامه کتاب تست هست.
اخه معلممون همه سوالاشو از جزوه و کتاب میداد برا همین
-
چ همه فعال
-
داشتم میخوندم
-
امروز بدشانسی اوردم، داشتم شیمی میدیدم خوابم برد یک ساعت و نیم بعد بیدار شدم، در مجموع 4 ساعت خوندم که یک ساعت کمتر از نرماله
-
داشتم میخوندم
aaalizadeh79 اها
-
امروز بدشانسی اوردم، داشتم شیمی میدیدم خوابم برد یک ساعت و نیم بعد بیدار شدم، در مجموع 4 ساعت خوندم که یک ساعت کمتر از نرماله
aaalizadeh79 سخته مدرسه ودرس خوندن..بجاش فردایکساعت بیشتربخون..منم امروزخیلی گرفتاری پیش اومداماهرجورشده۱۰ساعتوخوندم
-
aaalizadeh79 سخته مدرسه ودرس خوندن..بجاش فردایکساعت بیشتربخون..منم امروزخیلی گرفتاری پیش اومداماهرجورشده۱۰ساعتوخوندم
fatemeh201678 آخه فردا هم مدرسست
-
fatemeh201678 آخه فردا هم مدرسست
aaalizadeh79 تاساعت چندمدرسه ای؟
-
aaalizadeh79 تاساعت چندمدرسه ای؟
fatemeh201678 ساعت 3 و ربع میرسم
-
fatemeh201678 ساعت 3 و ربع میرسم
aaalizadeh79 اوه چ دیر..پس جبرانوبذار واس اخرهفته..بعدشم هرساعتی ک برسی بایداستراحت کنی بعدمطالعه اینجوری بازدهیت بیشترمیشه