ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
میگم من یه سری مباحث رو دارم بسیار آهسته تر از کانون میخونم، مثلن فیزیک الان یک چهارم حرکت شناسی رو خوندم یا شیمی رو تا سر مسائل سینتیک خوندم، ولی سعیم بر اینه که مطالب رو کامل یاد بگیرم، بنظرتون این شیوه بعد از عید بهم آسیب نمیزنه؟ اگه بعد از عید کلی از مباحث بمونه رو دستم چیکار کنم؟ 22ستاره fatemeh201678 @njzamin
-
میگم من یه سری مباحث رو دارم بسیار آهسته تر از کانون میخونم، مثلن فیزیک الان یک چهارم حرکت شناسی رو خوندم یا شیمی رو تا سر مسائل سینتیک خوندم، ولی سعیم بر اینه که مطالب رو کامل یاد بگیرم، بنظرتون این شیوه بعد از عید بهم آسیب نمیزنه؟ اگه بعد از عید کلی از مباحث بمونه رو دستم چیکار کنم؟ 22ستاره fatemeh201678 @njzamin
aaalizadeh79 بنظرمنکه نه چون اینکه ی مبحثوکامل یادبگیرین بهترازاینه ک همه رونصفه یادبگیرین..اولا ک تموم میشه نشدم فوقش یکمشوحذف میکنین اما اونجوری موقع کنکور روهیچ فصلی تسلط ندارین حتی باعث میشه نمره منفی بگیرین
-
aaalizadeh79 بنظرمنکه نه چون اینکه ی مبحثوکامل یادبگیرین بهترازاینه ک همه رونصفه یادبگیرین..اولا ک تموم میشه نشدم فوقش یکمشوحذف میکنین اما اونجوری موقع کنکور روهیچ فصلی تسلط ندارین حتی باعث میشه نمره منفی بگیرین
fatemeh201678 راهی نیست که سرعت رو یکم زیاد کنم؟ کاتالیزگری چیزی
-
اونروزیک متنی خوندم درباره این بودک واس چ اونایی ک مثلااز۲فصل یکیونمیخونن ازاونایی ک ی فصلو نیم میخونن یاهردوروگذری میخونن درصدشون بهترمیشه..بعددلیلش این بودک اونایی ک نخوندن کلا سراغ سوالای اون فصل نمیرن امااونایی ک یکمشوخوندن میرن تستاشوباشک میزنن ونمره منفی میگیرن..تسلط خیلی بهتره از اینکه زیادبخونین..کم کاری نکنین و هی ی درسولفت بدین دوماه طول بکشه اماخب دقیقم بخونین
-
اونروزیک متنی خوندم درباره این بودک واس چ اونایی ک مثلااز۲فصل یکیونمیخونن ازاونایی ک ی فصلو نیم میخونن یاهردوروگذری میخونن درصدشون بهترمیشه..بعددلیلش این بودک اونایی ک نخوندن کلا سراغ سوالای اون فصل نمیرن امااونایی ک یکمشوخوندن میرن تستاشوباشک میزنن ونمره منفی میگیرن..تسلط خیلی بهتره از اینکه زیادبخونین..کم کاری نکنین و هی ی درسولفت بدین دوماه طول بکشه اماخب دقیقم بخونین
fatemeh201678 یکم وسواس پیدا کردم بخصوص تو فیزیک، هم دارم آقای طلوعی میبینم هم آقای فدایی فرد
-
البته الان به ثبات رسیدم تا حدودی
-
fatemeh201678 راهی نیست که سرعت رو یکم زیاد کنم؟ کاتالیزگری چیزی
aaalizadeh79 خخخخ چرا ب پسرخالم دبستانیه میگم باید۱۲س بخونم میگه پس بایدفقط یکم شبابخوابیو نهاروشام بخوری وفقط درس بخونی ...امابدون شوخی اگ ازوقتای تلف شدت استفاده کنی و سعی کنی اززمانت بیشترین استفاده روببری وهرروزتلاشت ازقبل بهتربشه کاتالیزگره
-
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلام بچها خوبین
کم پیدایی، خودت تاپیک میزنی سر نمیزنی
aaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلام بچها خوبین
پدر دوستم فوت شده تو مراسمم واسه همین کم پیدام
-
fatemeh201678 یکم وسواس پیدا کردم بخصوص تو فیزیک، هم دارم آقای طلوعی میبینم هم آقای فدایی فرد
aaalizadeh79 خب اینجوری کلی ازوقتت میره..منم مهراونجوری بودم اما هیچ فایده ای نداشت کلاضررکردم یکیونگاه کن وفقط تست بزن
-
22ستاره سلام مرسی
-
سلام بچها خوبین
22ستاره خدا بیامرزه تسلیت میگم
-
22ستاره فک کردم دیگه تایپیکوول کردی
-
ممنون مرسی رفتگان شماروهم بیامرزه
-
سلام بچها خوبین
22ستاره چ سخته
-
22ستاره چ سخته
-
شب خوش دوستان، به امید فرداهای بهتر
-
شب خوش دوستان، به امید فرداهای بهتر
aaalizadeh79 همچنین
-
سلام بچها لطفا گزارش کارتونو بدین چند روزی من مرسم بودم نتونستم قانونو اجرا کنم حالا کی نخونده ؟10 ساعترو
-
سلام بچها لطفا گزارش کارتونو بدین چند روزی من مرسم بودم نتونستم قانونو اجرا کنم حالا کی نخونده ؟10 ساعترو
سلام بچها لطفا گزارش کارتونو بدین چند روزی من مراسم بودم نتونستم قانونو اجرا کنم حالا کی نخونده ؟10 ساعترو
-
در روزهای کنکور از خوردن این مواد غذایی خوداری کنید
پرهیز در استفاده از قندهای ساده مانند قند، شکر، مربا، نوشابه و شکلات نیز در حفظ آرامش و تمرکز داوطلبان تاثیر دارد. مصرف اینگونه مواد سبب بالا رفتن ناگهانی قند خون شده که با بالارفتن سطح انسولین متعاقب آن افت قند خون، خستگی، بی حوصلگی و سردرد را در پی خواهد داشت که برای داوطلبان کنکور مصرف آنها توصیه نمی شود و به جای آن مواد حاوی فیبر مانند خرما به عنوان یک منبع مناسب تأمین قند خون توصیه می شود.
البته ممکن است در مورد شکلات تلخ برای افراد سؤالاتی ایجاد شود که توضیح من در این باره این است که خوردن شکلات تلخ در صورتی که شخص در خوردن آن زیاده روی نکند به اندازه مصرف انواع شکلات، مشکل ساز نیست. نکته حائز اهمیت در این مورد این است که اولا این نوع شکلات عاری از مواد قندی نیست و در ثانی مانند سایر انواع شکلات در تهیه آن از کره و انواع چربی ها استفاده شده است، پس این تفکر غلط را از ذهن خود دور کنید که شکلات تلخ فاقد کالری است یا حتی کالری کمتری دارد زیرا اگر نگاهی به جدول کالری ها بیندازید، متوجه می شوید این شکلات ها نسبت به شکلات های دیگر کالری کمتری ندارند.