ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
مجازات من برا درس نخوندنم چند روزی رو که تو مراسم بودمو نخوندم 10 ساعت باید به اندازه سه روزم مطلب مفید بزارم برا کنکوری ها
-
این خوراکی ها به تقویت حافظه شما کمک می کند
پیروی از یک الگوی صحیح تغذیه ای بر بهبود عملکرد تمام ارگان های بدن تاثیر بسزایی دارد. با نزدیک شدن به زمان امتحانات به ویژه کنکور، عملکرد سیستم مغزی و تقویت حافظه از یک سو و کاهش اضطراب از سوی دیگر، اهمیت مضاعفی پیدا می کند. مانند تمام روزهای سال، خوردن صبحانه اثر قابل ملاحظه ای روی حافظه و فراگیری دروس دارد. گنجاندن کربوهیدرات های پیچیده مانند نان و غلات به خصوص انواع سبوس دار آنها در صبحانه، موجب آزادسازی تدریجی قند خون و ثبات نسبی آن در طول روز شده و کارایی سامانه حافظه ای را ارتقا می بخشد. همچنین وجود پروتئین در این وعده مانند شیر و پنیر می تواند فراگیری فرد را افزایش دهد. مصرف مغزها (مانند مغز گردو) و آبمیوه نیز در صبحانه می تواند در این امر موثر باشد. به طور کلی فرد باید در همه زمان ها تغذیه مناسب داشته باشد تا در زمان های خاص نیازی نباشد که عادات غذایی خود را تغییر دهد. رعایت هرم غذایی استاندارد و استفاده از همه گروه های غذایی متنوع و متناسب به شکل متعادل، می تواند تمام نیاز های بدن را تامین کند. یعنی با استفاده از گروه نان، غلات، گوشت و جانشین های آن، لبنیات، میوه ها و سبزیجات به میزان کافی، تمام نیاز های فیزیولوژیک افراد برآورده می شود. اما یک روش بسیار رایج و در عین حال اشتباهی که بین افراد وجود دارد، استفاده از مکمل هاست. بیشتر این مکمل ها نه تنها سودی برای افراد در پی ندارد بلکه در برخی موارد، مواد نگهدارنده به کار رفته در این مواد می تواند اثرات سوء مستقیم و غیرمستقیم در فرایند یادگیری و تمرکز افراد داشته باشد.
-
خواب خوب تاثیر زیادی در کاهش استرس دارد
خواب خوب و مناسب تاثیر قابل ملاحظه ای در کاهش اضطراب، افزایش تمرکز و بهبود فراگیری دارد. نکته بسیار مهم، شب قبل از امتحان است. برای اینکه فرد در روز امتحان از تمرکز، شادابی و انرژی بیشتری بهره مند شود، لازم است شب قبل از امتحان خواب کافی داشته باشد، به همین دلیل برای داشتن خواب خوب به همراه آرامش، بهتر است قبل از خواب یک لیوان شیر بنوشید، زیرا نوشیدن شیر تا حد قابل توجهی آرامش فرد را تامین می کند. اساسا لحاظ کردن مصرف شیر و لبنیات در برنامه روزانه افراد توصیه می شود، زیرا این مواد به دلیل دارا بودن کلسیم، کارکرد سلول های عصبی اثر مطلوبی دارد.
به این ترتیب که باعث ایجاد آرامش در افراد می شود و واضح است که وجود آرامش در بالا بردن قدرت تمرکز تاثیر بسزایی دارد. برای این منظور، خوردن شیر در میان وعده قبل از خواب توصیه می شود. به علاوه برخی خوراکی ها در کاهش اضطراب موثرند که در این میان می توان از تخم مرغ، ماهی، خشکبار، حبوبات، سویا و مشتقات آن نام برد و لازم است تا مقادیری متناسب از آنها در رژیم غذایی روزانه فرد گنجانده شود.
-
شما هم بییین و گزارشاتتون رو بدین تا اخر شب
-
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
شما هم بیایین و گزارشاتتون رو بدین تا اخر شب
-
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
شما هم بیایین و گزارشاتتون رو بدین تا اخر شب
22ستاره من هرروز۱۰ساعتوخوندم بغیرامروزک چون مهمون داشتیم ویکم حالم خوب نبود نتونستم بیشتراز۹ساعت بخونم
-
22ستاره من هرروز۱۰ساعتوخوندم بغیرامروزک چون مهمون داشتیم ویکم حالم خوب نبود نتونستم بیشتراز۹ساعت بخونم
fatemeh201678 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
مرسی عزیزم
-
کسی دیگه ای نیست بگه دیگه ؟
-
ده ساعت شدددددد، صبح یک ساعت و نیم خوابم برد
-
aaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
پس خوبه خداروشکر
-
سلام بچها امیدوارم خوب تونسته باشید بخونید
-
امروز تا ساعت 5 تونستم 6 ساعت بخونم یهو مریض شدم دیگه نمیتونم باید بگیرم بخوابم
-
aaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
خوبه پس ولی مراقب خودتون باشین موقع درس خوندن مریض نشین
-
22ستاره سلام ستاره خانوم من از امروز شروع میکنم بنظرتون روزی 10ساعت برام خوبه؟؟
هفته ی بعد هم ازمون دارم@afsaneh-m در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
22ستاره سلام ستاره خانوم من از امروز شروع میکنم بنظرتون روزی 10ساعت برام خوبه؟؟
هفته ی بعد هم ازمون دارمسلام عزیزم اره اگه مدرسه ای نباشی خوبه
-
خب بچها چخبر من امروز 10 ساعت خوندم
4ساعت زیست
2شیمی
یکو نیم ساعت دینی
یکونیم ساعت عربی
نیم ساعت کلوز تست زبان -
بقیه کجان؟
-
من چون هفته بعدکلامراسم داریم کارزیادداشتیم کمک کردم واس همین تاالان فقط8ساعت خوندم اماخب2ساعت بعدشوهمالان میخونم
-
22ستاره درحال خوندن
-
من چون هفته بعدکلامراسم داریم کارزیادداشتیم کمک کردم واس همین تاالان فقط8ساعت خوندم اماخب2ساعت بعدشوهمالان میخونم
fatemeh201678 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
حتما بخون نتونستی باید مطلب مطابق کنکور بزاری طبق قانون تاپیک