ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
امروز۵:۳۰بازهم ب دلیل مهمون اومدن و...
این یک هفته شرایط سختیه خداکنه مطالعم ب صفرنرسه
fatemeh201678 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
امروز۵:۳۰بازهم ب دلیل مهمون اومدن و...
این یک هفته شرایط سختیه خداکنه مطالعم ب صفرنرسه
دسته خودته سعی کن وقتا اضافیتو تلف نکنی من امروز خودمم خیلی بد بیدار شدم باز
-
پایین هر پیام
aaalizadeh79 فک کنم یاد گرفتم ممنونم
-
سلاااااااااااااام خوووووووووبین چطووووووورین من کسالت داشتم که نشد بیام درس هم متاسفانه نشد بخونم تا دو روز چطووووووورین شما
@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلاااااااااااااام خوووووووووبین چطووووووورین من کسالت داشتم که نشد بیام درس هم متاسفانه نشد بخونم تا دو روز چطووووووورین شما
سلام عزیزم تو خوبی ایشالله که بهتر باشی بخاطر درس نخوندنت باید قانون تاپیک رو اجرا کنی منم چند وقتی بود به دلیل فوت پدر دوستم درس نمیخوندم
-
سلام من امروز خیلییی بد درس خوندم اصلا از خودم راضی نبودم
-
ع درس بسیار مهم و تاثیر گذار توو کنکور که متاسفانه کتاب درسی بسیار ضعیفی داره و برای موفقیت تووش باید حتما از یه کتاب کمک آموزشی دیگه کمک بگیرید
بازم میگم ، اگه اعصاب خوندن کل مطلبو ندارین ، مستقیم برین سراغ انتهای مطلب و جمع بندی رو بخونین
١. عربی جامع خیلی سبزشاید اگه چند سال پیش بود، کتاب مبتکران و یا گاجو براتون میذاشتم اما واقعا این کتاب خیلی خفنه…عربی جامع خیلی سبز
درسنامه ی بسیار عالی ، تست های فوق العاده و بیان مثل همیشه شیوای خیلی سبز از ویژگی هایی هستن که این کتاب رو برای تک تک بچه های کنکوری و در هر سطحی مناسب کردن…
تستهای هر مبحث به ۳ قسمت کنکوری، سنجش و تألیفی تفکیک شدهاند. درسنامهی هر مبحث خیلی مفصل است با یه زبون ساده و روان. این کتاب یه پاسخنامهی تشریحی خفن داره که به غیر از گزینهی صحیح، علت رد سایر گزینهها رو هم براتون توضیح داده!
تلههای کنکوری، تکنیکها و مهارتهای تستزنی و … همه و همه رو توی درسنامه و پاسخنامه پیدا میکنی،
٢. عربی جامع مبتکران(ایادفیلی)عربی مبتکرانخیلی سخت بود برام که بین این کتاب و یا کتاب خیلی سبز یکی رو به عنوان اولویت اول انتخاب کنم، اما صرفا چون بیان خیلی سبز دانش آموز پسندتره ، اونو به عنوان اولویت نخست انتخاب کردم…
اما بدونید مبتکران پرفروش ترین کتاب عربیه بازاره و از هر نظر برای رسوندن شما به یه درصد عاالی کافیه
٣.کتاب عربی کامل گاجتازه آماده شده، کتاب خیلی خوبیه ولی به اون دو تا نمیرسه…
کلا گاج کتاب بد تولید نمیکنه ولی حالا شاید این یکم از رقباش عقبتر باشه، باید صبر کنیم ببینیم چطور توو کنکور جواب میده…عربی کامل گاج
از ویژگی های این کتاب:– بخش اول،آموزش قواعد: بیان کلیه قواعد عربی کنکور به شیوهی درس به درس
– بخش دوم، ترجمه ، تعریب و مفهوم: شامل درسنامههای کاربردی برای آموزش مهارتهای ترجمه
– بخش سوم، درک مطلب: حاوی ۴۸ متن کنکور سراسری از آسان به دشوار
– مرور قواعد سال اول دبیرستان به همراه پرسشهای چهار گزینهای
– بررسی تمام پرسشهای چهارگزینهای کنکورهای سراسری و آزمایشی سنجش با پاسخهای کاملاً تشریحی
– همراه با خلاصهی تمام مباحث عربی کنکور برای مرور سریع
۴. کتاب عربی میکروطبقه بندی سفید گاج (در جلد طوسی):عربی سفید با جلد طوسی!
از آنجا که نسل جدید کتابهای کنکور در انتشارات بینالمللی گاج در کلیهی دروس با جلد طوسی رنگ منتشر میشوند، کتاب محبوب “عربی میکروطبقهبندی کنکور” نیز که سالها با نام “عربی سفید گاج” شناخته میشد، پس از این با جلد طوسی و البته با نام عربی سفید منتشر خواهد شد.
عربی سفید گاج
مشترک همه رشتهها (بجز کارودانش و فنیوحرفهای)،سال اول، دوم، سوم
- ارائهی بیش از ۲۷۰۰ پرسش چهارگزینهای از آزمونهای:
سراسری، آزاد، آزمایشی سنجش، جامع علمی-کاربردی،فنی و حرفهای و المپیاد ادبی با پاسخهای کاملاً تشریحی
-
ارائهی تمامی پرسشهای چهارگزینهای سراسری و آزاد خارج از کشور
-
گزینش و طبقهبندی منحصر به فرد
-
ارائهی مباحث جدید با توجه به نگاه متفاوت و ترکیبی کنکور
-
ارائهی جعبه ابزارهای ویژه برای هر مبحث برای اولین بار در کتابهای کنکور
-
مطابق با آخرین تغییرات و حذفیات کتابهای درسی و کنکور
-
آموزش جامع قواعد در قالب درسنامههای کاربردی
اما فقط تسته و درسنامه نداره، بنابراین اگر معلمتون انقد خوبه که نیاز به درسنامه ندارید اینو بخرید
۵. کتاب عربی نشرالگو (انرژی اتمی)این کتاب هم مثل میکروی گاج،تستای عالی ای داره و قدرتش به تستاش شناخته میشه، پس اگه بازم جزوه ی خوبی دارید و فقط به تست فکر میکنید،این کتابم یه گزینه ی عاااالیه .
عربی نشر الگو
-کاملترین مرجع تستهای کنکور سراسری، آزاد، سنجش و تألیفی
-تستها به صورت درس به درس تفکیک شدهاند. از این رو میتواند کتاب مناسبی برای تمرین دانشآموزان طی سال تحصیلی باشد.
-پاسخهای سؤالات به گونهای هستند که از طرفی درس را به طور کامل دوره کنند و از طرف دیگر مطالب غیرکاربردی و بیمورد را مورد توجه قرار ندهد.
-پس از هر دو درس، آزمونی تألیفی قرار داده شده است که مباحث مطرح شده طی این دو درس را دوره میکند و از این راه دانشآموز میتواند سطح آموختههای خود را محک بزند.
-کتاب حاضر قابل استفاده برای دانشآموزان سال دوم، سوم و پیشدانشگاهی کلیهی رشتهها است.
-مؤلف کتاب با سابقهی سالها تدریس در مدارس برتر و نمونه، به روش ارزشمندی، سؤالات تألیفی و موضوعات کتاب را طبقهبندی نموده است.
-
من تاالان۵:۴۰خوندم برنامم بهم ریخته کلاگیج شدم نمیتونم بخونم..لطفای کمکی راهی حرفی ..واینکه بگین هردرس چندروزدرهفته بایدخونده شه
-
من تاالان۵:۴۰خوندم برنامم بهم ریخته کلاگیج شدم نمیتونم بخونم..لطفای کمکی راهی حرفی ..واینکه بگین هردرس چندروزدرهفته بایدخونده شه
عزیزم همینه دیگه سختی که میگن داره کنکور همیناس همینا سختیای کنکورن حالا تو باید خودتو نبازی با یه کم خوندن
-
عزیزم همینه دیگه سختی که میگن داره کنکور همیناس همینا سختیای کنکورن حالا تو باید خودتو نبازی با یه کم خوندن
22ستاره خیلی خوب بوداماازوقتی اینابرنامموبهم ریختن دیگه کلا همه چ بهم ریخت
-
درست میشه زیاد نگران نباش
-
درست میشه زیاد نگران نباش
22ستاره صبح میتونستم بخونم اماالان ن میتونم بخونم ن برنامه بریزم
-
این مهموناتون برن درست میشه منم چند روزه بهم ریختم ولی دوباره دارم جمعو جور میکنم خودمو
-
این مهموناتون برن درست میشه منم چند روزه بهم ریختم ولی دوباره دارم جمعو جور میکنم خودمو
22ستاره اره خیلی خوب خوندم دیگه بعدازظهرکمک کردم شبم دیگه نشد...خب بااین ساعت کم چکارکنم؟
-
22ستاره اره خیلی خوب خوندم دیگه بعدازظهرکمک کردم شبم دیگه نشد...خب بااین ساعت کم چکارکنم؟
بازم تنبیه رو داری ولی اشکال نداره و درست میشه دوباره تلاش بکن
-
بازم تنبیه رو داری ولی اشکال نداره و درست میشه دوباره تلاش بکن
22ستاره ازچندساعت ب پایین تنبیه؟احساس میکنم هممون ازاون جورقابت چندروزاول خارج شدیم
-
22ستاره ازچندساعت ب پایین تنبیه؟احساس میکنم هممون ازاون جورقابت چندروزاول خارج شدیم
10 ساعت به پایین
-
10 ساعت به پایین
22ستاره اگ بشه ک دیگه ازفردا دوباره تلاشمومیکنم..چون فعلاخونمون بازخلوتترشده
-
اره تو نباید تسلیم بشی
-
اره تو نباید تسلیم بشی
22ستاره امشبم دوساعت و۲۰مین دیگ میخونم حداقل ب ۸ برسم