گیرنده
-
Hosein Moslemi کدوم معلم؟؟برا همینه میگم ساقیتو عوض کن.
من به معلمی بی احترامی نکردم.
برا همین میگمقشنگ بخون...خدا دوتا چشم خوشگل بهت داده از نوع شهلایی به این خوشگلی مغز بهت داده فکر کنی.یکی که یه چی میگه باید یه چی هم بشنوه...بد عادت شدی هرچی گفتی انتظار داری همون بشه.
من به قربانی هایی مثل تو نیاز ندارم.قربونی یارت کن خودتو
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Hosein Moslemi آفرین پسرم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
سلام
گزاره هارو لطفا تحلیل کنید
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick @M-an لطفا تاپیک رو ببنید و حذف کنید
اگر جو انجمن بهم ریخت معذرت میخوام یکسری افراد رو باید مثل خودشون باهاشون حرف زد -
این پست پاک شده!
-
@Mr-Wick @M-an لطفا تاپیک رو ببنید و حذف کنید
اگر جو انجمن بهم ریخت معذرت میخوام یکسری افراد رو باید مثل خودشون باهاشون حرف زدHosein Moslemi من اتفاقا خیلی رعایت حالتو کردم بیشتر از این مورد عنایت واقع نشدی آقای زینالی.
در ضمن دوستان حتما اومدن خدمتت؟سلام بنده رو رسوندن بهت فککنم.
هعی با یه اکانت بیای فک نکن کسی نمیشناستت
آره...
ماهم بلدیم.
آقای امیر جدی️
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Hosein Moslemi من اتفاقا خیلی رعایت حالتو کردم بیشتر از این مورد عنایت واقع نشدی آقای زینالی.
در ضمن دوستان حتما اومدن خدمتت؟سلام بنده رو رسوندن بهت فککنم.
هعی با یه اکانت بیای فک نکن کسی نمیشناستت
آره...
ماهم بلدیم.
آقای امیر جدی️
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Hosein Moslemi
من که گفتم میشناسمت
پس مثل اینکه سلاممو بهت رسوندن️
زندگی همینه از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری
یه خانواده محترمت سلام برسون -
Hosein Moslemi
من که گفتم میشناسمت
پس مثل اینکه سلاممو بهت رسوندن️
زندگی همینه از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری
یه خانواده محترمت سلام برسوناین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
آقا بسه دیگه خدایش چرا ما اینجا هر تاپیکی ایجاد میشه آخرش به دعوا کشیده میشه. یعنی ما نمیتونیم درست حلش کنیم؟؟! خب این کشورا در مورد ایرانیا بعضی چیزا رو میگن آدم میفهمه زیاد بیراه هم نیست. خدایی بس کنید امسال باید بریم دانشگاه هاا. دیگه سنمون داره از بیست میزنه بالا
-
آقا بسه دیگه خدایش چرا ما اینجا هر تاپیکی ایجاد میشه آخرش به دعوا کشیده میشه. یعنی ما نمیتونیم درست حلش کنیم؟؟! خب این کشورا در مورد ایرانیا بعضی چیزا رو میگن آدم میفهمه زیاد بیراه هم نیست. خدایی بس کنید امسال باید بریم دانشگاه هاا. دیگه سنمون داره از بیست میزنه بالا
Matin Mousavi 1 من معذرت میخوام دیگه بحث رو ادامه نمیدم
-
Matin Mousavi 1 به جای اینکه نزدیک کنکوره با هم صحبت کنیم و به همدیگه انرژی بدیم و استرس همدیگه رو کم کنیم داریم بدتر میکنیم اوضاع رو