گیرنده
-
سلام
گزاره هارو لطفا تحلیل کنید
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
سلام
گزاره هارو لطفا تحلیل کنید
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick
سلام
الف: درسته چون گیرنده های تماسی حس تماسه که جز حواس پیکریهب:غلطه گیرنده فشار در پوست پوشش چندلایه داره
ج:غلطه..توی اپی درم گیرنده درد هم داریم/یا اینکه توی پافت چربی زیر درم هم فشاری داریم
د:غلطه...میتونه یه جا بیشتر باشه که پوست اون ناحیه حساس تر میشه....میتونه کم تر باشه که خب قاعدتا حساسیتش کم تره/فاصله فشاری ها از هم یکسان نیست
.
جواب میشه گزینه۱؟ -
@Mr-Wick
سلام
الف: درسته چون گیرنده های تماسی حس تماسه که جز حواس پیکریهب:غلطه گیرنده فشار در پوست پوشش چندلایه داره
ج:غلطه..توی اپی درم گیرنده درد هم داریم/یا اینکه توی پافت چربی زیر درم هم فشاری داریم
د:غلطه...میتونه یه جا بیشتر باشه که پوست اون ناحیه حساس تر میشه....میتونه کم تر باشه که خب قاعدتا حساسیتش کم تره/فاصله فشاری ها از هم یکسان نیست
.
جواب میشه گزینه۱؟@Ali-Valicheki
بله پاسخنامه هم همینو گفته ولی خب من یک سئوال دارم از شما
وقتی میگه هر گیرنده تماسی پس ارتعاش که زیرمجموعه تماسی هست هم شامل میشه که ارتعاش رو در حلزون و نیم دایره ای داریم اینا حس ویژه نیستن؟ -
@Ali-Valicheki
بله پاسخنامه هم همینو گفته ولی خب من یک سئوال دارم از شما
وقتی میگه هر گیرنده تماسی پس ارتعاش که زیرمجموعه تماسی هست هم شامل میشه که ارتعاش رو در حلزون و نیم دایره ای داریم اینا حس ویژه نیستن؟@Mr-Wick ما یه گیرنده تماسی داریم مال حس پیکریه
ولی یه نوع دسته بندی داریم که کلا نوع تماس که زیر شاخه گیرنده مکانیکی هست رو در برمیگیره که دیگه براش تفاوت نداره حس ویژه باشه یا پیکری
همه نوع تماس رو داره و صرفا دسته بندیش بر اساس نوع محرکه
فرقش اینه که اگه بگه گیرنده تماسی میشه اونی که تو بخش پیکری کتاب توضیح داده
اما اگه بگه گیرنده ای که محرکش مکانیکیه و از نوع تماس اونوقت میشه هم پیکری هم ویژه -
@Mr-Wick ما یه گیرنده تماسی داریم مال حس پیکریه
ولی یه نوع دسته بندی داریم که کلا نوع تماس که زیر شاخه گیرنده مکانیکی هست رو در برمیگیره که دیگه براش تفاوت نداره حس ویژه باشه یا پیکری
همه نوع تماس رو داره و صرفا دسته بندیش بر اساس نوع محرکه
فرقش اینه که اگه بگه گیرنده تماسی میشه اونی که تو بخش پیکری کتاب توضیح داده
اما اگه بگه گیرنده ای که محرکش مکانیکیه و از نوع تماس اونوقت میشه هم پیکری هم ویژه@Ali-Valicheki اصلا نفهمیدم واقعیتش
-
@Mr-Wick
تقصیر خودمه...خیلی بد توضیح دادم
میگم وقتی میگه گیرنده تماسی یعنی فقط گیرنده تماسی توی حواس پیکری
با بقیه کاری نداره که محرکشون مکانیکز از نوع تماسه@Ali-Valicheki خب میدونم ولی ارتعاش مگه زیرمجموعه خود تماسی نیست؟
-
@Ali-Valicheki ای بابا
مگه الان صورت سئوال نگفته هر گیرنده تماسی؟
پس الان ارتعاش که جزو گیرنذه تماسی هستش نقض نمیکنه این گزاره الف رو؟ -
@Ali-Valicheki ای بابا
مگه الان صورت سئوال نگفته هر گیرنده تماسی؟
پس الان ارتعاش که جزو گیرنذه تماسی هستش نقض نمیکنه این گزاره الف رو؟ -
@Mr-Wick نه
چون گیرنده تماسی مال حس پیکریه
ارتعاش گوش مال حس ویژه
اون ارتعاشی که کتاب منظورش بوده تو متن ربطی به اون ارتعاش گوش نداله@Ali-Valicheki
من واقعا متوجه نمیشم
️
-
@Mr-Wick عزیز دلم منم الان همین صفحه جلوم بازه
ولی این صفحه دسته بندیه نوع محرکه
اسم گیرنده تماسی توش نیست که@Ali-Valicheki خب الان جلوی تماسی مگه ارتعاشی ننوشته؟
پس ینی زیرمجموعه هستش دا؟
نمیفهمم
-
@Mr-Wick ببیند فکر کنم منظور علی آقا اینه که ما یه نوع گیرنده تماسی داریم که ارتعاش اونو تحریک میکنه که نمونشو هم استاد موقاری گفتن در گوشه. خب ولی هر گیرنده تماسیای جز حواس پیکری هست حالا هرجایی که میخواد باشه. مثلا ما در بینی یا گوش گیرنده های دیگه ای ممکنه داشته باشیم یا در دهان آیا همه شون جز حس ویژه هستن؟
-
@Mr-Wick ببیند فکر کنم منظور علی آقا اینه که ما یه نوع گیرنده تماسی داریم که ارتعاش اونو تحریک میکنه که نمونشو هم استاد موقاری گفتن در گوشه. خب ولی هر گیرنده تماسیای جز حواس پیکری هست حالا هرجایی که میخواد باشه. مثلا ما در بینی یا گوش گیرنده های دیگه ای ممکنه داشته باشیم یا در دهان آیا همه شون جز حس ویژه هستن؟
Matin Mousavi 1 نه خب منم منظورم همینه که وقتی سئوال میگه هر گیرنده تماسی...
خب ارتعاشی هم تماسی هستش چرا پس در نظر نگرفته تو این گزاره الف -
Matin Mousavi 1 نه خب منم منظورم همینه که وقتی سئوال میگه هر گیرنده تماسی...
خب ارتعاشی هم تماسی هستش چرا پس در نظر نگرفته تو این گزاره الف@Mr-Wick خب ارتعاشی هم پیکریه
-
@Mr-Wick خب ارتعاشی هم پیکریه
Matin Mousavi 1 تو گوش هستش فقط ارتعاشی
جای دیگه ای نیس که -
Matin Mousavi 1 تو گوش هستش فقط ارتعاشی
جای دیگه ای نیس که@Mr-Wick نه در پوست هم داریم در بحث علمی بخوای بگی. اون رو استاد موقاری فقط یه مثال زد برامون. وگرنه جز پیکریه