راه ابریشم ۱۴۰۲
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط mahdi komari 0 انجام شده
سلام دوستان راه ابریشم ۱۴۰۲ از اول ضبط میشه ؟؟!!!
@M-an -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
🥱
-
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط خانوم لوبیا انجام شده
mahdi komari 0
منشن کنید بچه هارو
تا تاپیکتونو ببینن -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
آره احتمالا یه بخشیش -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیزیک شم تغییر می کنه؟
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-128
سلام رفیق
هیچ کس اینجا چیزی راجع به تغییرات نمی دونه
همه چیز بعد از کنکور 401 مشخص میشه
ولی آلاء الان یه کد تخفیف گذاشته برای بچه 402 روی همین پکیج نمیدونم قضیه چی باشه واقعا! -
@M-anدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi komari 0 من از اقای پویان نظر پرسیدم موضوع رو و گفتن استاد راه ابریشم ۲ ایشون نیستن و راه ابریشم ۲ رو دبیر دیگری ضبط خواهد کرد
پس پرسیدم صبر کنیم که اون رو تهیه کنیم و پکیج شما چون دیگه هم اپدیت نخواهد شد رو تهیه نکنیم ؟؟
استاد گفتن :نه ، می تونید از راه ابریشم من هم استفاده کنید ،فقط بحثی که وجود داره اینه که با کدوم استاد ارتباط می گیرید
از اقای طلوعی هم این سوال ها رو پرسیدم و گفتن : از همون راه ابریشم ۱ استفاده کنید بهترین نتیجه رو می گیرید چون جامع ترین راه هست
و اون طور که جواب دادن ، می شد نتیجه گرفت دبیر راه ابریشم ۲ ایشون نیستن
از طرف دیگر موضوعی که الا گفته و کد تخفیف راه ابریشم برای ۱۴۰۲ ای ها فرستاده این موضوع تایید می شه
در واقع این که طبق بحث صفر تا صد ها ، بحث انتخاب دبیر خیلی مهم می شه
این رو هم بگم که اقای پویان نظر اشاره ای به تمدید کردن ، نکردن
ولی اقای طلوعی گفتن که بله انشاءالله اپدیت خواهند کرد -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون از همه بابت پاسخگویی
️
-
سلام
آره احتمالا یه بخشیشدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSadegh Abbasian من از استاد ها پرسیدم گفتن ما راه ابریشم1402نیستیم
-
Sadegh Abbasian من از استاد ها پرسیدم گفتن ما راه ابریشم1402نیستیم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi komari 0 در راه ابریشم ۱۴۰۲ گفته است:
Sadegh Abbasian من از استاد ها پرسیدم گفتن ما راه ابریشم1402نیستیم
ناراحتی نداره که
دلیلش همون طور که گفتم اینه که حق انتخاب داشته باشیم -
mahdi komari 0 من از اقای پویان نظر پرسیدم موضوع رو و گفتن استاد راه ابریشم ۲ ایشون نیستن و راه ابریشم ۲ رو دبیر دیگری ضبط خواهد کرد
پس پرسیدم صبر کنیم که اون رو تهیه کنیم و پکیج شما چون دیگه هم اپدیت نخواهد شد رو تهیه نکنیم ؟؟
استاد گفتن :نه ، می تونید از راه ابریشم من هم استفاده کنید ،فقط بحثی که وجود داره اینه که با کدوم استاد ارتباط می گیرید
از اقای طلوعی هم این سوال ها رو پرسیدم و گفتن : از همون راه ابریشم ۱ استفاده کنید بهترین نتیجه رو می گیرید چون جامع ترین راه هست
از طرف دیگر موضوعی که الا گفته و کد تخفیف راه ابریشم برای ۱۴۰۲ ای ها فرستاده این موضوع تایید می شه
ولی اقای طلوعی گفتن که بله انشاءالله اپدیت خواهند کردIlya Mansouri سلام ببخشید من امسال دوازدهم بودم و راه ابریشم خریدم ولی نخوندم جزوه شیمی هم بهم نرسید یعنی تموم شد الان میخوام بمونم پشت واسه ۴۰۲ الان راه ابریشم چی میشه؟کتابهای کنکوری های سال بعد با من فرق داره؟مثلا چیزی اضافه شده به کتابها یا حذف شده که تو کتاب های درسی من و راه ابریشم نباشه و تو کتابهای دوازدهمای ۴۰۲ باشه؟از کجا باید بفهمم؟و اینکه جزوه ی شیمی اقای پویان نظر دیگه چاپ نمیشه؟
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من خیلی هنوز گیجم:
جزوه ها چی میشه؟ دبیرا کیا هستن؟ آیا راه ابریشم 1 رو الان با کد تخفیف بخریم برامون آپدیت داره یانه؟
تحلیل آزمونا چی میشه؟ آیا دبیرای راه ابریشم 1 بازم فعالیت میکنن؟
آیا راه ابریشم 1 و 2 مطابق با تغییرات جدید کنکور 402 هستن یا نه؟
+تیکت و دایرکت و انجمن هیچ کدوم فایده نداره!
sohrab @M-an Arshia Yazdian -
Ilya Mansouri سلام ببخشید من امسال دوازدهم بودم و راه ابریشم خریدم ولی نخوندم جزوه شیمی هم بهم نرسید یعنی تموم شد الان میخوام بمونم پشت واسه ۴۰۲ الان راه ابریشم چی میشه؟کتابهای کنکوری های سال بعد با من فرق داره؟مثلا چیزی اضافه شده به کتابها یا حذف شده که تو کتاب های درسی من و راه ابریشم نباشه و تو کتابهای دوازدهمای ۴۰۲ باشه؟از کجا باید بفهمم؟و اینکه جزوه ی شیمی اقای پویان نظر دیگه چاپ نمیشه؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBahar Gh تغییرات و ... رو اصولا باید الا تو تابستون ارائه کنه
ولی الا هم با یه محصول جدید به اسم راه ابریشم ۲ ، هم خودش رو گیج کرده و هم ما رو -
من خیلی هنوز گیجم:
جزوه ها چی میشه؟ دبیرا کیا هستن؟ آیا راه ابریشم 1 رو الان با کد تخفیف بخریم برامون آپدیت داره یانه؟
sohrab @M-an Arshia Yazdianدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSadegh Abbasian در راه ابریشم ۱۴۰۲ گفته است:
من خیلی هنوز گیجم:
sohrab @M-an Arshia Yazdianدقیقا
در ضمن منشن کردن این ها، اثری نداره
دو هفته است که هیچ کدوم به انجمن سر نمی زنن ببینن بچه ها چی کار می کنن -
@M-anنوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi komari 0 در راه ابریشم ۱۴۰۲ گفته است:
@M-anسلام عزیز جان
برای کنکور 1402 احتمال اینکه راه ابریشم 2 ضبط بشه وجود داره.
هر موقع قطعی بشه و جزئیاتش بررسی بشه، شما رو درجریان میذاریم.
درسی که با دبیر دیگری از راه ابریشم 1 ضبط بشه، از نو ضبط خواهد شد، و هر درسی که با دبیر فعلی ضبط بشه، آپدیت میشه.
جمله بندیم شبیه استاد خیابانی شد :))
متوجه شدین چی دارم میگم دیگه؟ -
mahdi komari 0 در راه ابریشم ۱۴۰۲ گفته است:
@M-anسلام عزیز جان
برای کنکور 1402 احتمال اینکه راه ابریشم 2 ضبط بشه وجود داره.
هر موقع قطعی بشه و جزئیاتش بررسی بشه، شما رو درجریان میذاریم.
درسی که با دبیر دیگری از راه ابریشم 1 ضبط بشه، از نو ضبط خواهد شد، و هر درسی که با دبیر فعلی ضبط بشه، آپدیت میشه.
جمله بندیم شبیه استاد خیابانی شد :))
متوجه شدین چی دارم میگم دیگه؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmonirs
بله خیلی ممنون
-
mahdi komari 0 من از اقای پویان نظر پرسیدم موضوع رو و گفتن استاد راه ابریشم ۲ ایشون نیستن و راه ابریشم ۲ رو دبیر دیگری ضبط خواهد کرد
ولی اقای طلوعی گفتن که بله انشاءالله اپدیت خواهند کردنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهIlya Mansouri سلام ببخشید استاد ثابتی چی گفتن؟ برای راه ابریشم 2 هستن؟
-
Ilya Mansouri سلام ببخشید استاد ثابتی چی گفتن؟ برای راه ابریشم 2 هستن؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۱، ۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad javad Majlesi بله به جز استاد پویان نظر