سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
سهمیه کنکور
-
Dr.Lila در سهمیه کنکور گفته است:
nybbas اینگونه کارت داشتن برای فرزندانی ک پدر جوان داشتن و زمان جنگ نبودن ضرر میشود //////منظورتون از این جمله چی؟
نگاه کن عزیز پدر بنده سه سال در جبهه جنگ بوده و کارت ایثارگری داره . خداروشکر در مدت جنگ آسیبی ندیده . یعنی الان من کارت ایثارگری دارم که در کنکور به دردم نمیخوره .
منظورم از اون جمله اینه که . در زمان جنگ افراد بسیاری در جنگ بودن که الان کارت ایثارگری دارن . مثل پدر بنده و خیلی های دیگه . اگه این جمعیت که تعدادشون کم هم نیست شامل سهمیه میشدن . مثلا دانش آموزی که مثلا پدرش ۴۰ سالشه(چند سال بالا پایین) و در زمان جنگ نبوده که بازم تعدادشون کم نیست در برابر سیا عظیمی از نفرات با سهمیه ایثارگری مواجه میشدن که انصاف نبود .
امیدوارم واضح گفته باشم -
nybbas در سهمیه کنکور گفته است:
nybbas پس این کارت الکی و ب هیچ دردی نمیخوره
تو کنکور به درد نمیخوره . جاهای دیگه ازش استفاده کنید .
الان خوندم دیدم اشتباه کردم . ببین شامل میشه شامل میشه . خودمم شامل میشم . امسال اینطور شده . ماها ۵ درصدی هستیم .
آنچه که سابقا و از سال 63 درباره سهمیه ایثارگران می دانیم این است که سهمیه ایثارگران شامل جانبازان ( با هر درصد جانبازی ) ، همسر و فرزند جانبازان 25 % و بالاتر ، آزادگان و فرزندان و همسران آنان و همچنين فرزندان و همسران شهدا می شود . اما از کنکور 96 و با اجرای قانون برنامه پنجساله ششم اقتصادی ، جانبازان زیر 25 درصد ، همسر و فرزندان آن ها ؛ همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه نیز مشمول سهمیه ایثارگران می شوند . اما بهره مندی از سهمیه ایثارگران برای این دو گروه متفاوت است . به این شکل که 25 درصد از ظرفیت هر رشته محل به جانبازان ( با هر درصد جانبازی ) ، همسر و فرزند جانبازان 25 % و بالاتر ، آزادگان و فرزندان و همسران آنان و همچنين فرزندان و همسران شهدا اختصاص پیدا می کند ( سهیمه 25 درصدی ) و مشمولان جدید سهمیه ایثارگران که همان جانبازان زیر 25 درصد ، همسر و فرزندان آن ها ؛ همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه می باشند 5 درصد از ظرفیت دانشگاه ها را به خود اختصاص می دهند . ( سهمیه 5 درصدی ) -
EHSAN75 در سهمیه کنکور گفته است:
nybbas سلام وقتتون بخیر
بابای من ۳ ماه جبهه داوطلبانه و ۱۷ ماه غیر داوطلب داشتن من میتونم تو کنکور استفاده کنم، اون ۵ درصد رو میگم
با تشکر
رو کارت ایثارگری کل مدت خدمتو مینویسه . اگه بیشتر از ۶ ماهه آره میتونی -
nybbas سلام. اگ میشه جواب بدید لطفن سوالامو.خیلی مهمه برام. بابایه من ۱۴ماه جبهه بوده ولی نه جانبازه و ن ازاده. از طرفه سپاهم رفته بود چون بابام تو سپاه بوده اون سالا. بعد الان میگن پروندش ناقص شده و ۳ماهش ثبت نشده. ینی ۱۱ماه جهبه رفته تاحالا رو کاغذ! خاستم ازتون بپرسم ک باید چیکارکنیم الان ک کارت ایثارگریو بگیریم؟!درست میگم اصن!؟کارته ایثارگریه دیگه؟!همین ک ۵% سهمیه داره برا دانشگاه. و اینکه شامله من میشه اون ۵%؟من اطلاعاتم خیلی کمه درین باره حس کردم شما میتونید کمکم کنید.لطفن هرچیزی ک فک میکنید مهمه درباره این موضوعو برام بگید. ممنون میسم
-
nybbas ١٤ماهشم داوطلابانه بوده! ک الان روکاغذ ۱۱ماهه.چون ۳ماهشو میگن مدارکش گم شده!
-
Alizadeh.M در سهمیه کنکور گفته است:
nybbas سلام. اگ میشه جواب بدید لطفن سوالامو.خیلی مهمه برام. بابایه من ۱۴ماه جبهه بوده ولی نه جانبازه و ن ازاده. از طرفه سپاهم رفته بود چون بابام تو سپاه بوده اون سالا. بعد الان میگن پروندش ناقص شده و ۳ماهش ثبت نشده. ینی ۱۱ماه جهبه رفته تاحالا رو کاغذ! خاستم ازتون بپرسم ک باید چیکارکنیم الان ک کارت ایثارگریو بگیریم؟!درست میگم اصن!؟کارته ایثارگریه دیگه؟!همین ک ۵% سهمیه داره برا دانشگاه. و اینکه شامله من میشه اون ۵%؟من اطلاعاتم خیلی کمه درین باره حس کردم شما میتونید کمکم کنید.لطفن هرچیزی ک فک میکنید مهمه درباره این موضوعو برام بگید. ممنون میسم
سلام . عزیز اولن من هم دانش آموزم مثل شما اطلاعات ارگانی ندارم . اینکه کارت چطور بگیری رو باید از اداره سپاه بپرسی .اما اگه مدارک دارید زمان ثبت نام کنکور میرید بنیاد شهید و ایثارگران با توجه به مدارکتون بهتون یک کد میدن که زمان ثبت نام میتونید استفاده کنید همون زمان ثبت نام برید چون اون موقع همه برای گرفتن کد میرن خودشون راحت مراحل رو انجام میدن.
-
-
nybbas خیلی ممنون
-
nybbas بابای من سربازی جبهه بوده 28 ماه اون زمان سربازی 24 ماه بوده الان فک کنم کمتر شده مدت سربازی حالا نمیدونم من میتونم از این سهمیه کنم یا نه؟ و این ک جز سهمیه کنکور این کارت ایثارگری ب چ دردی میخوره//؟@administrators
تا اونجایی که خاطرم هست . روی کارت ایثارگری(اگه دارید کارتو) فقط مدت حضور در جبهه رو نوشته . نه داوطلب و سربازی و ... . اگه کارت و دارید بنظرم حله شما شامل سهیه ۵ درصد میشید. برای اطمینان برید از آموزش پرورش بپرسید مطمعن ترین جواب رو میدن