انگیزه
-
سلام
خوبین؟
بچه ها من خیلی بی انگیزه شدم همش فکر می کنم تا کنکور کمتراز چهل روز مونده خوندن فایده نداره
شما در چه حالید؟
انگیزه دارید؟
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام...اره 40 روز مونده..ولی باید بخونی..(باید) .خب خوندی ولی فایده نداشت؟ نخوندن فایده داره؟ اصلا ببینم چاره ای جز خوندن داری؟...چاره ای جز ادامه دادن داری؟چاره ای جز نجات دادن خودت از این وضعیت داری؟ دلت میخاد سال بعدم همین جای الانت باشی؟ دوس داری این درسای کزائی دوباره تکرار شه؟ دوس داری بازم جمعه ها ازمون بدی؟ توان و طاقت تحمل روزهای تکراری دیگه رو داری؟ میفهمی! باید بخونی..باید .بخون نگو فایده نداره..داره..خیلی زیاد ..این یه ماه اخر خیلی خیلی خیلی مهمه و چه معجزه هایی ک نمیشه کرد !..فقط 40 روز دیگه همین..40 روز دیگه بخون...40 روز تمام تلاشتو بکن..بزار این پرونده کنکور بسته شه
نزار کش پیدا کنه...کاری کن موقع اعلام نتایج اون اشکی که از چشات جاری میشه اشک شوق باشه نه ناراحتی.. کاری کن اونروز ..شرمنده خونوادت نشی ..نه! از همه مهمتر شرمنده خودت نشی
...اِی ماهم محکومیم به ادامه دادن دیگ
انگیزه هم هست ...ینی اجازه نمیدم ک از بین بره !!! مطمئنم اخرش قشنگه
-
سلام...اره 40 روز مونده..ولی باید بخونی..(باید) .خب خوندی ولی فایده نداشت؟ نخوندن فایده داره؟ اصلا ببینم چاره ای جز خوندن داری؟...چاره ای جز ادامه دادن داری؟چاره ای جز نجات دادن خودت از این وضعیت داری؟ دلت میخاد سال بعدم همین جای الانت باشی؟ دوس داری این درسای کزائی دوباره تکرار شه؟ دوس داری بازم جمعه ها ازمون بدی؟ توان و طاقت تحمل روزهای تکراری دیگه رو داری؟ میفهمی! باید بخونی..باید .بخون نگو فایده نداره..داره..خیلی زیاد ..این یه ماه اخر خیلی خیلی خیلی مهمه و چه معجزه هایی ک نمیشه کرد !..فقط 40 روز دیگه همین..40 روز دیگه بخون...40 روز تمام تلاشتو بکن..بزار این پرونده کنکور بسته شه
نزار کش پیدا کنه...کاری کن موقع اعلام نتایج اون اشکی که از چشات جاری میشه اشک شوق باشه نه ناراحتی.. کاری کن اونروز ..شرمنده خونوادت نشی ..نه! از همه مهمتر شرمنده خودت نشی
...اِی ماهم محکومیم به ادامه دادن دیگ
انگیزه هم هست ...ینی اجازه نمیدم ک از بین بره !!! مطمئنم اخرش قشنگه
haniye -y- عزیزم :))))))))))) خیلی ممنون بابت حرفای قشنگت... اره انگاری راهی جز ادامه دادن نیست
-
سلام
خوبین؟
بچه ها من خیلی بی انگیزه شدم همش فکر می کنم تا کنکور کمتراز چهل روز مونده خوندن فایده نداره
شما در چه حالید؟
انگیزه دارید؟
@دانش-آموزان-آلاءغزل طاهری سلام گلم بالاخره چه باانگیزه چه بی انگیزه باید این راهو طی کنی وبخونیش چاره ای نداری اگرنمیخوای ترک تحصیل کنی من امسال اصن نخوندمه برای سال دیگه میخونم چون امسالم تلف شد برای امتحانات نهایی ومدرسه م که معدلمو ببرم بالا برای کنکور
-
دوست الایی سلام.........
40 روز بعد، در یک بعد از ظهر گرم تابستانی، در کرانه اسمان عقاب موفقیت تو را بر پیکره اش نشانده و در حال پرواز به سوی جزیره ارامش هستید ..........دریایی از ساعت ها در این 40 روز خواهند گذشت و انچه که میماند تله ای از غم است که چرا من نخواندم؟
اگر به جای تو بودم، زمزمه میکردم که کمی دیگر بخوان و عمری اسوده باش........
فقط در یاد داشته باش که رقبا هم مثل تو ، خستگی و درماندگی شان به اوج رسیده
پیروز ان کسی است که طریقتی یابد برای خروج از این وضعیت .........40 روز بعد منتظرتم ..............
در تایم های فراغت از درس ، یه موسیقی بی کلام یادت نره ............
موسیقی همدمی است که گویی ساعت ها از درد هایت برایش میگویی و خالی میشوی -
دوست الایی سلام.........
40 روز بعد، در یک بعد از ظهر گرم تابستانی، در کرانه اسمان عقاب موفقیت تو را بر پیکره اش نشانده و در حال پرواز به سوی جزیره ارامش هستید ..........دریایی از ساعت ها در این 40 روز خواهند گذشت و انچه که میماند تله ای از غم است که چرا من نخواندم؟
اگر به جای تو بودم، زمزمه میکردم که کمی دیگر بخوان و عمری اسوده باش........
فقط در یاد داشته باش که رقبا هم مثل تو ، خستگی و درماندگی شان به اوج رسیده
پیروز ان کسی است که طریقتی یابد برای خروج از این وضعیت .........40 روز بعد منتظرتم ..............
در تایم های فراغت از درس ، یه موسیقی بی کلام یادت نره ............
موسیقی همدمی است که گویی ساعت ها از درد هایت برایش میگویی و خالی میشوی -
@fazel-zakeri
به شیرینی های بعد کنکور فکر کن
و بگو میرسم به اونجایی که میخوام
یادت باشه که ادمی هر اون چه رو که بخواد میتونه به دستش بیاره@fazel-zakeri خیلی خیلی ممنونم حرفاتون واقعا کمک کرد بهم
-
غزل طاهری سلام گلم بالاخره چه باانگیزه چه بی انگیزه باید این راهو طی کنی وبخونیش چاره ای نداری اگرنمیخوای ترک تحصیل کنی من امسال اصن نخوندمه برای سال دیگه میخونم چون امسالم تلف شد برای امتحانات نهایی ومدرسه م که معدلمو ببرم بالا برای کنکور
Haniyeh Ahmadi
موفق باشی عزیزم