مُردم
-
ولی جدا از شوخی
فکر کنم دینی زیاد خوندی تاثیرات اونه... -
ولی جدا از شوخی
فکر کنم دینی زیاد خوندی تاثیرات اونه...علیرضا تمدنی
چه ربطی داره -
علیرضا تمدنی
چه ربطی دارهNafas Hadian 0
نداره؟ -
Nafas Hadian 0
نداره؟علیرضا تمدنی
نه -
):
-
dani danii
یعنی سعی کردم بلد شم
بلد که شدم دیدم جسمم اونجا افتاده
خودمو از اون بالا دیدمNafas Hadian 0 یا حسیننن تو مرده ای هسی که زنده شد؟
خدایا شکر
-
اگه من بودم سکته میکردم از ترس
اینجوریشو ندیده بودم -
@s-ein
مرسی گلم
حرفات آروم کننده بودNafas Hadian 0 خیلی مثلا فاز بگیریم از سرت بپره اینه خواسته بهت بگه ول کتابو متابو اینا کن بابا تهش خاکه استرست چیه
-
Nafas Hadian 0 یا حسیننن تو مرده ای هسی که زنده شد؟
خدایا شکر
Aydamaleki Maleki سلام
وقتی که ما میخوابیم یه جورایی میشه گفت که یه مرگ طبیعی داریم و بعد مدتی به جسم خودمون برگشت میکنیم -
Aydamaleki Maleki سلام
وقتی که ما میخوابیم یه جورایی میشه گفت که یه مرگ طبیعی داریم و بعد مدتی به جسم خودمون برگشت میکنیمAlireza Varamanzar نمیخوام بهش فکر کنم حتی
️
️
-
Aydamaleki Maleki سلام
وقتی که ما میخوابیم یه جورایی میشه گفت که یه مرگ طبیعی داریم و بعد مدتی به جسم خودمون برگشت میکنیمAlireza Varamanzar نه مرگ واقعی نیست چون هنگام خواب فقط 70درصد روح از بدن خارج میشه
-
حس میکنم خواب بودی
خواب دیدی -
Alireza Varamanzar نه مرگ واقعی نیست چون هنگام خواب فقط 70درصد روح از بدن خارج میشه
Mohammad Lotfi 0 آره درسته
کامل نیست -
Aydamaleki Maleki سلام
وقتی که ما میخوابیم یه جورایی میشه گفت که یه مرگ طبیعی داریم و بعد مدتی به جسم خودمون برگشت میکنیمAlireza Varamanzar
درسته ولی ما اون مرگ کوتاه رو حس نمی کنیم روح از بدن داره خارج میشه -
Aydamaleki Maleki سلام
وقتی که ما میخوابیم یه جورایی میشه گفت که یه مرگ طبیعی داریم و بعد مدتی به جسم خودمون برگشت میکنیمAlireza Varamanzar
سلام -
Alireza Varamanzar نمیخوام بهش فکر کنم حتی
️
️
-
Alireza Varamanzar
درسته ولی ما اون مرگ کوتاه رو حس نمی کنیم روح از بدن داره خارج میشهNafas Hadian 0 بله درست
-
Nafas Hadian 0 علیک سلام
-
Alireza Varamanzar
درسته ولی ما اون مرگ کوتاه رو حس نمی کنیم روح از بدن داره خارج میشهNafas Hadian 0 چه حسی داشتی؟
-
Nafas Hadian 0 اون دنیارو دیدی؟
خب اگه ندیده باشی مرگ نیست خوابه
ازرائیل؟