تست
-
Matin Mousavi 1 هورمونی که باعث اون میشه پاراتیروئیده...اینمخواسته گووول بزنه که تو فکرت بره سمت پاراتیروئید.
@Mr-Wick آقا داره میگه هورمونی که حفره ها رو بیشتر میکنه یعنی ضد پوکی استخوانه اون هورمونه که میشه کلسیتونین
-
@Mr-Wick الان یه چیز دیگه به ذهنم رسید خب اگه بیاییم انسولین که هورمون مترشحه ار پانکراس هست رو در نظر بگیریم ، این هورمون باعث ورود گلوکز به یاخته میشه درنتیجه میتونه سوخت و ساز رو زیار کنه و اگه سوخت وساز زیاد شه تنفس زیاد میشه پس بیکربنات بیشتری هم تشکیل میشه تا co2 رو از یاخته ها دور کنه .....
بقیشم نمیدونم چه جوری ادامه بدم😁😅 -
@Mr-Wick الان یه چیز دیگه به ذهنم رسید خب اگه بیاییم انسولین که هورمون مترشحه ار پانکراس هست رو در نظر بگیریم ، این هورمون باعث ورود گلوکز به یاخته میشه درنتیجه میتونه سوخت و ساز رو زیار کنه و اگه سوخت وساز زیاد شه تنفس زیاد میشه پس بیکربنات بیشتری هم تشکیل میشه تا co2 رو از یاخته ها دور کنه .....
بقیشم نمیدونم چه جوری ادامه بدم😁😅@Alzahra-Daftar قشنگ قیمه ها رو ریختید تو ماستا ها😂😂 همه موضوع ها رو با هم مخلوط کردید
-
@Mr-Wick جمله جواد خیابانی طوری گفتی نفهمیدم چی بود😂😂 منظورت چیه؟
-
بقیشم نمیدونم چه جوری ادامه بدم😁😅@Alzahra-Daftar من سکوت میکنم😶
-
@Mr-Wick بله اتفاقا منم همینی که گفتید رو میگم طراح خواسته اشتباه کنیم بله منظورش افزایش تعداد حفره هاست منم دارم همینو میگم که منظور هورمون کلسیتونین هست که ضد پوکی استخوانه. من کی گفتم منظور طراح پوکی استخوانه😅
-
@Alzahra-Daftar قشنگ قیمه ها رو ریختید تو ماستا ها😂😂 همه موضوع ها رو با هم مخلوط کردید
Matin Mousavi 1 چرت گفتم ولی قشنگ گفتم 😅
-
@Alzahra-Daftar 😂😅
-
@Mr-Wick گفته هورمونی که حفره ها( تعداد حفره ها) رو بیشتر میکنه یعی ضد پوکی هست خب منظور کلسیتونین هست دیگه
-
@Mr-Wick بله اتفاقا منم همینی که گفتید رو میگم طراح خواسته اشتباه کنیم بله منظورش افزایش تعداد حفره هاست منم دارم همینو میگم که منظور هورمون کلسیتونین هست که ضد پوکی استخوانه. من کی گفتم منظور طراح پوکی استخوانه😅
Matin Mousavi 1 آها اره گفته نمیتواند درسته🙌🏼
خب دیگه غلطه دیگه گزینه 3 -
@Alzahra-Daftar ینی بریم زمین شخم بزنیم بعدش تخم بپاشیم؟
😅😂 -
@Mr-Wick گفته هورمونی که حفره ها( تعداد حفره ها) رو بیشتر میکنه یعی ضد پوکی هست خب منظور کلسیتونین هست دیگه
Matin Mousavi 1 که قسمت دوم هم در مورد کلسیتونین کاملا درسته. یعنی نمیتونه یونی که در انعقاد خون نقش داره(یون کلسیم) رو جذبش رو بیشتر کنه
-
خب دیگه غلطه دیگه گزینه 3@Mr-Wick اِاِ خب درسته دیگه. کلسیتونین خب نمیتونه جذب کلسیم رو زیاد کنه دیگه
-
خب دیگه غلطه دیگه گزینه 3@Mr-Wick دونستید چرا میگم گزینه سه درسته؟؟
-
@Mr-Wick اِاِ خب درسته دیگه. کلسیتونین خب نمیتونه جذب کلسیم رو زیاد کنه دیگه
Matin Mousavi 1 هولد آن ع سکند پلیز🙌🏼😐
شما دوتا چرا اینطوری میکنید من نمیفهمم😐😕
نوعی هورمون در بدن انسان که حفره های تنه استخوان ران را افزایش می دهد (پاراتیروئید و البته اندازه حفره ها نه اینکه تعداد حفره ها) نمیتواند جذب نوعی یون موثر در انعقاد خون را در روده افزایش دهد.اوکی؟
گزینه سه اینو گفتع -
Matin Mousavi 1 هولد آن ع سکند پلیز🙌🏼😐
شما دوتا چرا اینطوری میکنید من نمیفهمم😐😕
نوعی هورمون در بدن انسان که حفره های تنه استخوان ران را افزایش می دهد (پاراتیروئید و البته اندازه حفره ها نه اینکه تعداد حفره ها) نمیتواند جذب نوعی یون موثر در انعقاد خون را در روده افزایش دهد.اوکی؟
گزینه سه اینو گفتع@Mr-Wick آقا این کجا کفته اندازه حفره ها رو زیاد میکنه؟؟ گفته حفره ها رو افزایش میده. خب این یعنی اندازه حفره ها رو زیاد میکنه یا تعداد رو؟؟
-
@Mr-Wick آقا این کجا کفته اندازه حفره ها رو زیاد میکنه؟؟ گفته حفره ها رو افزایش میده. خب این یعنی اندازه حفره ها رو زیاد میکنه یا تعداد رو؟؟
Matin Mousavi 1 گفته حفره هارو زیاد میکنه....برای پاراتیروئید باید بگه اندازه حفره هارو زیاد میکنه.
نه اینکه بگه حفره هارو زیاد میکنه.
کلسی تونین هم حفره زیادنمیکنه🤷