تست
-
@Mr-Wick گفته هورمونی که حفره ها( تعداد حفره ها) رو بیشتر میکنه یعی ضد پوکی هست خب منظور کلسیتونین هست دیگه
Matin Mousavi 1 که قسمت دوم هم در مورد کلسیتونین کاملا درسته. یعنی نمیتونه یونی که در انعقاد خون نقش داره(یون کلسیم) رو جذبش رو بیشتر کنه
-
Matin Mousavi 1 آها اره گفته نمیتواند درسته🙌🏼
خب دیگه غلطه دیگه گزینه 3@Mr-Wick اِاِ خب درسته دیگه. کلسیتونین خب نمیتونه جذب کلسیم رو زیاد کنه دیگه
-
Matin Mousavi 1 آها اره گفته نمیتواند درسته🙌🏼
خب دیگه غلطه دیگه گزینه 3@Mr-Wick دونستید چرا میگم گزینه سه درسته؟؟
-
@Mr-Wick اِاِ خب درسته دیگه. کلسیتونین خب نمیتونه جذب کلسیم رو زیاد کنه دیگه
Matin Mousavi 1 هولد آن ع سکند پلیز🙌🏼😐
شما دوتا چرا اینطوری میکنید من نمیفهمم😐😕
نوعی هورمون در بدن انسان که حفره های تنه استخوان ران را افزایش می دهد (پاراتیروئید و البته اندازه حفره ها نه اینکه تعداد حفره ها) نمیتواند جذب نوعی یون موثر در انعقاد خون را در روده افزایش دهد.اوکی؟
گزینه سه اینو گفتع -
Matin Mousavi 1 هولد آن ع سکند پلیز🙌🏼😐
شما دوتا چرا اینطوری میکنید من نمیفهمم😐😕
نوعی هورمون در بدن انسان که حفره های تنه استخوان ران را افزایش می دهد (پاراتیروئید و البته اندازه حفره ها نه اینکه تعداد حفره ها) نمیتواند جذب نوعی یون موثر در انعقاد خون را در روده افزایش دهد.اوکی؟
گزینه سه اینو گفتع@Mr-Wick آقا این کجا کفته اندازه حفره ها رو زیاد میکنه؟؟ گفته حفره ها رو افزایش میده. خب این یعنی اندازه حفره ها رو زیاد میکنه یا تعداد رو؟؟
-
@Mr-Wick آقا این کجا کفته اندازه حفره ها رو زیاد میکنه؟؟ گفته حفره ها رو افزایش میده. خب این یعنی اندازه حفره ها رو زیاد میکنه یا تعداد رو؟؟
Matin Mousavi 1 گفته حفره هارو زیاد میکنه....برای پاراتیروئید باید بگه اندازه حفره هارو زیاد میکنه.
نه اینکه بگه حفره هارو زیاد میکنه.
کلسی تونین هم حفره زیادنمیکنه🤷 -
Matin Mousavi 1 گفته حفره هارو زیاد میکنه....برای پاراتیروئید باید بگه اندازه حفره هارو زیاد میکنه.
کلسی تونین هم حفره زیادنمیکنه🤷@Mr-Wick من نمیگم این منظورش پارتورمونه( هورمون های تیروئد) من میگم منظورش کلسیتونین هست که تعداد رو زیاد میکنه
-
کلسی تونین هم حفره زیادنمیکنه🤷@Mr-Wick چرا خب کلسی تونین وقتی از خروج کلسیم جلوگیری میکنه یعنی ضد پوکی استخوان هست و تعداد باعث افزایش تعدا حفره ها میشه
-
@Mr-Wick من نمیگم این منظورش پارتورمونه( هورمون های تیروئد) من میگم منظورش کلسیتونین هست که تعداد رو زیاد میکنه
Matin Mousavi 1 کدوم منبع گفته حفره هارو زیاد میکنه؟؟😐
من اولین باره دارم میشنوم اینو -
Matin Mousavi 1 کدوم منبع گفته حفره هارو زیاد میکنه؟؟😐
من اولین باره دارم میشنوم اینو@Mr-Wick آقا منبع نمیخواد کتاب مشخصه. شما اینو بگو ببینم مگه کمبود کلسیم در استخوان باعث بروز پوکی استخوان یعنی باعث افزایش اندازه حفره ها نمیشه؟؟
-
@Mr-Wick آقا منبع نمیخواد کتاب مشخصه. شما اینو بگو ببینم مگه کمبود کلسیم در استخوان باعث بروز پوکی استخوان یعنی باعث افزایش اندازه حفره ها نمیشه؟؟
Matin Mousavi 1 نه اتفاقا برعکس من برعکس اینو از کتاب برداشت کردم.
کمبودش بله ولی اینکه بگیم کلسی تونین میاد زیاد میکنه حفره هارو حرف درستی نیست -
Matin Mousavi 1 نه اتفاقا برعکس من برعکس اینو از کتاب برداشت کردم.
کمبودش بله ولی اینکه بگیم کلسی تونین میاد زیاد میکنه حفره هارو حرف درستی نیست@Mr-Wick کمبود کلسیم در استخوان باعث پوکی میشه یا نه؟؟
-
@Mr-Wick کمبود کلسیم در استخوان باعث پوکی میشه یا نه؟؟
Matin Mousavi 1
عرض کردم دیگه😕
کمبودش بله ولی اینکه بگیم کلسی تونین میاد زیاد میکنه حفره هارو حرف درستی نیست -
Matin Mousavi 1
عرض کردم دیگه😕
کمبودش بله ولی اینکه بگیم کلسی تونین میاد زیاد میکنه حفره هارو حرف درستی نیست@Mr-Wick خب مگه کلسیتونین از برداشت کلسیم از استخوان جلوگیری نمیکنه؟ یعنی ضد پاراتورمون؟
-
@Mr-Wick خب مگه کلسیتونین از برداشت کلسیم از استخوان جلوگیری نمیکنه؟ یعنی ضد پاراتورمون؟
Matin Mousavi 1 درست ولی این دلیل نمیشه که اضافه کنه..
یه مثال میزنم
یکی بیاد به زوور همه شمارو بکنه داخل خونه و بگه حق ندارین بیایین بیرون از خونه...شما تعدادتون زیاد میشه تو خونه؟؟ -
Matin Mousavi 1 درست ولی این دلیل نمیشه که اضافه کنه..
یه مثال میزنم
یکی بیاد به زوور همه شمارو بکنه داخل خونه و بگه حق ندارین بیایین بیرون از خونه...شما تعدادتون زیاد میشه تو خونه؟؟@Mr-Wick خب وقتی از برداشتن کلسیم از استخوان جلوگیری میکنه یعنی داره به بهبود استخوان کمک میکنه و به حالت طبیعی برمیگیرده و ضد پوکی استخوان عمل میکنه. خب شکل استخوان طبیعی هم توی کتاب هست. خب پس کلسیم باعث افزایش تعداد حفرات نمیشه با این کار؟
-
@Mr-Wick خب وقتی از برداشتن کلسیم از استخوان جلوگیری میکنه یعنی داره به بهبود استخوان کمک میکنه و به حالت طبیعی برمیگیرده و ضد پوکی استخوان عمل میکنه. خب شکل استخوان طبیعی هم توی کتاب هست. خب پس کلسیم باعث افزایش تعداد حفرات نمیشه با این کار؟
Matin Mousavi 1 خب مثالشو زدم ببینید کلسیم جزو ماده زمینه ای استخوانه...
ما نمیتونیم بگیم که گفته افزایش حفره پس منظورش کلسی تونین بوده.باید میگفت تعداد حفره های کوچک افزایش یافته...اگر هم اگر هم اگر هم منظورش اون بود بازم درست نمیشد.چون فقط جلوگیری میکنه که از خونه نیاد بیرون.همین.
حالا برعکس کلسی رو بخواییم درنظر بگیریم میگیم که اندازه حفره ها افزایش پیدا میکنه برای پاراتیروئید...
پاسخنامه اینم بذا پیدا کنم بفرستم تا منظورم کامل کفته باشم -
@Mr-Wick خب وقتی از برداشتن کلسیم از استخوان جلوگیری میکنه یعنی داره به بهبود استخوان کمک میکنه و به حالت طبیعی برمیگیرده و ضد پوکی استخوان عمل میکنه. خب شکل استخوان طبیعی هم توی کتاب هست. خب پس کلسیم باعث افزایش تعداد حفرات نمیشه با این کار؟