تست
-
@Mr-Wick گزینه سه پاسخ تسته؟؟
Matin Mousavi 1 نه دوعه میگم😶
-
Matin Mousavi 1 نه دوعه میگم😶
@Mr-Wick آقا خدایی سه درسته وجدانن. برای سه چی گفته؟؟
-
@Mr-Wick آقا خدایی سه درسته وجدانن. برای سه چی گفته؟؟
Matin Mousavi 1 کجا سه درسته😕
سه میگه حفره ها بیشتر میشن درصورتیکه باید بگه اندازه حفره ها بیشتر میشن نه تعدادشون -
Matin Mousavi 1 کجا سه درسته😕
سه میگه حفره ها بیشتر میشن درصورتیکه باید بگه اندازه حفره ها بیشتر میشن نه تعدادشون@Mr-Wick اندازه حفره ها بزرگتر بشه، میشه پوکی استخوان که
-
@Mr-Wick اندازه حفره ها بزرگتر بشه، میشه پوکی استخوان که
Matin Mousavi 1 خب دیگه اینممنظورش همونه
پاراتیروئدو میگه -
Matin Mousavi 1 خب دیگه اینممنظورش همونه
پاراتیروئدو میگه@Mr-Wick این میگه حفره ها رو افزایش بده نگفته اندازه حفره ها رو بیشتر کنه یا حفره ها رو بزرگتر کنه که
-
@Mr-Wick این میگه حفره ها رو افزایش بده نگفته اندازه حفره ها رو بیشتر کنه یا حفره ها رو بزرگتر کنه که
Matin Mousavi 1 هورمونی که باعث اون میشه پاراتیروئیده...اینمخواسته گووول بزنه که تو فکرت بره سمت پاراتیروئید.
-
Matin Mousavi 1 هورمونی که باعث اون میشه پاراتیروئیده...اینمخواسته گووول بزنه که تو فکرت بره سمت پاراتیروئید.
@Mr-Wick جمله جواد خیابانی طوری گفتی نفهمیدم چی بود😂😂 منظورت چیه؟
-
@Mr-Wick آقا داره میگه هورمونی که حفره ها رو بیشتر میکنه یعنی ضد پوکی استخوانه اون هورمونه که میشه کلسیتونین
-
@Mr-Wick الان یه چیز دیگه به ذهنم رسید خب اگه بیاییم انسولین که هورمون مترشحه ار پانکراس هست رو در نظر بگیریم ، این هورمون باعث ورود گلوکز به یاخته میشه درنتیجه میتونه سوخت و ساز رو زیار کنه و اگه سوخت وساز زیاد شه تنفس زیاد میشه پس بیکربنات بیشتری هم تشکیل میشه تا co2 رو از یاخته ها دور کنه .....
بقیشم نمیدونم چه جوری ادامه بدم😁😅 -
@Mr-Wick الان یه چیز دیگه به ذهنم رسید خب اگه بیاییم انسولین که هورمون مترشحه ار پانکراس هست رو در نظر بگیریم ، این هورمون باعث ورود گلوکز به یاخته میشه درنتیجه میتونه سوخت و ساز رو زیار کنه و اگه سوخت وساز زیاد شه تنفس زیاد میشه پس بیکربنات بیشتری هم تشکیل میشه تا co2 رو از یاخته ها دور کنه .....
بقیشم نمیدونم چه جوری ادامه بدم😁😅@Alzahra-Daftar قشنگ قیمه ها رو ریختید تو ماستا ها😂😂 همه موضوع ها رو با هم مخلوط کردید
-
@Mr-Wick جمله جواد خیابانی طوری گفتی نفهمیدم چی بود😂😂 منظورت چیه؟
-
بقیشم نمیدونم چه جوری ادامه بدم😁😅@Alzahra-Daftar من سکوت میکنم😶
-
@Mr-Wick بله اتفاقا منم همینی که گفتید رو میگم طراح خواسته اشتباه کنیم بله منظورش افزایش تعداد حفره هاست منم دارم همینو میگم که منظور هورمون کلسیتونین هست که ضد پوکی استخوانه. من کی گفتم منظور طراح پوکی استخوانه😅
-
@Alzahra-Daftar قشنگ قیمه ها رو ریختید تو ماستا ها😂😂 همه موضوع ها رو با هم مخلوط کردید
Matin Mousavi 1 چرت گفتم ولی قشنگ گفتم 😅
-
@Alzahra-Daftar 😂😅
-
@Mr-Wick گفته هورمونی که حفره ها( تعداد حفره ها) رو بیشتر میکنه یعی ضد پوکی هست خب منظور کلسیتونین هست دیگه
-
@Mr-Wick بله اتفاقا منم همینی که گفتید رو میگم طراح خواسته اشتباه کنیم بله منظورش افزایش تعداد حفره هاست منم دارم همینو میگم که منظور هورمون کلسیتونین هست که ضد پوکی استخوانه. من کی گفتم منظور طراح پوکی استخوانه😅
Matin Mousavi 1 آها اره گفته نمیتواند درسته🙌🏼
خب دیگه غلطه دیگه گزینه 3 -
@Alzahra-Daftar ینی بریم زمین شخم بزنیم بعدش تخم بپاشیم؟
😅😂