عمل نکردن
-
@ida-shateri
maryam111
sarvin Piri
@m-hmt
@Kosar-mortazaviسلام امیدوارم که حالتون خوب باشه
حقیقتش یه بحثی توی تودلی پیش اومده بود راجع به اینکه بعد کنکور و دانشگاه ازاد میشیم و وقت بیشتری واسه کارهامون داریم و به قول معروف عشق و حال و...
میخواستم نظرتون رو بگین
ایا وقت اضافه تری داریم؟
ازاد تریم؟
راحت تر به کارای متفرقه میرسیم؟
دیگه نمیخواد مثل دبیرستان بخونیم؟
حجم درسها کمتره؟
درسها دیگه فشرده نیستن؟Gharibe Gomnam در عمل نکردن
گفته است:
@ida-shateri
maryam111
sarvin Piri
@m-hmt
حقیقتش یه بحثی توی تودلی پیش اومده بود راجع به اینکه بعد کنکور و دانشگاه ازاد میشیم و وقت بیشتری واسه کارهامون داریم و به قول معروف عشق و حال و...
میخواستم نظرتون رو بگین
ایا وقت اضافه تری داریم؟
ازاد تریم؟
حجم درسها کمتره؟
درسها دیگه فشرده نیستن؟سلام .همه این مواردی که اشاره کردین بهش به این بستگی داره که هدفتون از رفتن به دانشگاه چیه .اگه فقط بخواین یه مدرک بگیرین که بله درسا اسونتره وقتتتون ازاده اصلا هم نیاز نیس زیاد بخونین با نمره ده هم میشه پاس کرد درسارو ولی اگه هدف های بزرگتری دارین قطعا باید زمانتون رو مدریت کنین .
-
Gharibe Gomnam در عمل نکردن
گفته است:
@ida-shateri
maryam111
sarvin Piri
@m-hmt
میخواستم نظرتون رو بگین
ایا وقت اضافه تری داریم؟
ازاد تریم؟
حجم درسها کمتره؟
درسها دیگه فشرده نیستن؟سلام .همه این مواردی که اشاره کردین بهش به این بستگی داره که هدفتون از رفتن به دانشگاه چیه .اگه فقط بخواین یه مدرک بگیرین که بله درسا اسونتره وقتتتون ازاده اصلا هم نیاز نیس زیاد بخونین با نمره ده هم میشه پاس کرد درسارو ولی اگه هدف های بزرگتری دارین قطعا باید زمانتون رو مدریت کنین .
sarvin Piri بله مدیریت خیلی مهمه. نباید ول کنی که.ولی من میگم مثل الان آدم استرس رو نداره و آزاد تری
-
sarvin Piri بله مدیریت خیلی مهمه. نباید ول کنی که.ولی من میگم مثل الان آدم استرس رو نداره و آزاد تری
Matin Mousavi 1 در عمل نکردن
گفته است:
بله خب قطعا از خیلی از فشار ها و استرس هایی که دارین کم میشه ولی و خیلی راحت تر میشین از این بابت ولی درسا رو حتما و قطعا باید بخونین و فقط به جزوات استاد اکتفا نکنین و از رفرنس ها و منبع انگلیسی رشتتون حتما استفاده کنین چون دانشگاه دیگه وقت نیست سر کلاس براتون خیلی بسط بدن موضوعات رو .
-
یا اون یکی خانم ناظم
@ida-shateri
رشتشون فکرکنم مهندسی کامپیوتر یا مهندسی پزشکی باشه
ایشونم نظر مریم خانم رو داشتن
حقیقتش احساس میکنم دانشگاه کلااا با اون چیزی که فکرمیکردیم متفاوتهGharibe Gomnam سلام دوباره
من مهندسی علم مواد و متالوژی میخونم
درسته همونجوری که بقیه گفتن بستگی به خود آدم و هدفش داره
چیزی که من تا الان متوجه شدم اینکه(دریافت شخصیه منه)،استادها فکرمیکنن چون مجازیه ما وقت بیشتری داریم و کار بیشتری به نسبت حضوری ازمون میخوان
اون استادی که تو حضوری کلا یه میانترم میگرفته الان هرهفته کوییز جلسه قبلشو داره میگیره
و خب این حجم کارای درسی رو زیاد میکنه
من سال کنکور گیم و فیلمو ترک کردم (فیلمو کامل نه خیلی خیلی خیلی کمش کردم ولی گیم رو کامل کنارگذاشتم)
و فقط یه روز درهفته باشگاه میرفتم
الان روزایی که کلاس نداشته باشم سه روز درهفته باشگاه رو دارم
فیلم و گیم هم دارم
دانشگاه یه سری مهارت های آموزشی داره اوناروهم سعی میکنم پیگیری کنم
و اینجوری نیست که مثله کنکور تمام زمانم صرف درس و تست و مرور بشه
بازهم بستگی به انتخاب واحدت داره وخب من این ترم ۱۹ واحد دارم که شنبه تاچهارشنبه کلاسای دانشگاست و پنجشنبه و بعضی جمعه ها جبرانی و حل تمرین و اینجورچیزا
ازاون دورانی که مسولیتت فقط یک چیزبوده،اونم خوندن برای کنکور،و اون استرسی که هرچقدرم تلاش کنی ممکنه تو۴ ساعت همش به بادبره یا برعکس مفیدباشه گذرکردی،وحالا یه سری مسئولیت جدید نسبت به جای جدید داری
و اسمت میشه دانشجو،جوینده
یعنی اگرچیزی رو نفهمی نمیتونی به استادت بگی و اون جواب بده
باید بری بگردی پیداکنی و اگر به نتیجه نرسیدی به استادت نشون بدی و اونم تاییدو راهنمایی کنه
جواب رو بهت تعارف نمیکنن
اینکه میگن بخون کنکورو قبول شی بعدش راحتی اصلا اینطور نیست
من دولتی میخونم ولی دوستایی دارم که آزاد میخونن ولی واقعا آزاد نیستن و مشغولن
با همه اینا
اینکه میدونی کنکور دادی و تموم شده
دیگه نمیخواد نگران جمع بندیو و تراز و مشاورباشی
نگران اینکه یادت بره باشی
استرسه شب آزمون و کنکورو نداری
اینا باعث میشن ذهن بسیار آزادتری داشته باشی
و هرچقدر ذهنت آزادترباشه میتونی راحتتر مسائل رو هندل کنی و جلو بری -
Gharibe Gomnam سلام دوباره
چیزی که من تا الان متوجه شدم اینکه(دریافت شخصیه منه)،استادها فکرمیکنن چون مجازیه ما وقت بیشتری داریم و کار بیشتری به نسبت حضوری ازمون میخوان
اون استادی که تو حضوری کلا یه میانترم میگرفته الان هرهفته کوییز جلسه قبلشو داره میگیره
من سال کنکور گیم و فیلمو ترک کردم (فیلمو کامل نه خیلی خیلی خیلی کمش کردم ولی گیم رو کامل کنارگذاشتم)
فیلم و گیم هم دارم
بازهم بستگی به انتخاب واحدت داره وخب من این ترم ۱۹ واحد دارم که شنبه تاچهارشنبه کلاسای دانشگاست و پنجشنبه و بعضی جمعه ها جبرانی و حل تمرین و اینجورچیزا
ازاون دورانی که مسولیتت فقط یک چیزبوده،اونم خوندن برای کنکور،و اون استرسی که هرچقدرم تلاش کنی ممکنه تو۴ ساعت همش به بادبره یا برعکس مفیدباشه گذرکردی،وحالا یه سری مسئولیت جدید نسبت به جای جدید داری
باید بری بگردی پیداکنی و اگر به نتیجه نرسیدی به استادت نشون بدی و اونم تاییدو راهنمایی کنه
جواب رو بهت تعارف نمیکنن
با همه اینا
و هرچقدر ذهنت آزادترباشه میتونی راحتتر مسائل رو هندل کنی و جلو بری@ida-shateri الان کلاسا که حضوریه!
-
@ida-shateri الان کلاسا که حضوریه!
-
خب من فکرمیکنم اون موقع هم دغدغه های خاص خودش رو و به نظرم کسی که میخواد پزشکی یا دندون پزشکی قبول بشه خب سختی های درساش چندین برابر میشه وقتی ادم میخواد از دانشگاه بره واسه اشتغال دیگه باید واقعا درساشو فول باشه بنظرم
البته اینکه ادم فشار و استرس زمان کنکور رو نداره خیلی عالیه یا هزارتا مشکل دیگه کنار کنکور
اما هر مقطعی سختی های خودش رو داره
اما واقعا من هیچوقت یادم نمیاد از یه مقطعی به مقطع دیگه رفته باشم و وقتم ازادتر شده باشه
این یه ذره اذیت کننده است -
Gharibe Gomnam سلام دوباره
فیلم و گیم هم دارم
جواب رو بهت تعارف نمیکنن
با همه اینا
و هرچقدر ذهنت آزادترباشه میتونی راحتتر مسائل رو هندل کنی و جلو بری@ida-shateri
تا چندواحد مجاز هستید بردارید؟ -
البته خانم حسینی و خانم غیبی هم دانشجوی پزشکی هستن بدنیست از تجربیاتشون بهره مند بشیم
Elham Hoseni
z Gheibi
طبق پیام های پایین ممنون میشیم نظراتتون رو بفرمایین -
Gharibe Gomnam
رشته به رشته فرق می کنه ولی حداقل واحدی که میشه برداشت ۱۴ یا ۱۶ واحد هست بسته به رشته ها هم فرق می کنه حداکثر ۲۰ یا ۲۲ واحد هست که بسته به رشته هم بازم فرق میکنه -
@ida-shateri
تا چندواحد مجاز هستید بردارید؟ -
Gharibe Gomnam معدلت بالا باشه تا ۲۱ و۲۴
@ida-shateri
۲۴ واحد نمیدن -
@حامد-صباحی بستگی داره
معدل الف تا ۲۴ مجازه
(حداقل دانشگاه ما این اجازرو تو دستورالعملش داره)
بقیه رو اطلاع ندارم@ida-shateri
آره دانشگاه به دانشگاه فرق می کنه -
@حامد-صباحی بستگی داره
معدل الف تا ۲۴ مجازه
(حداقل دانشگاه ما این اجازرو تو دستورالعملش داره)
بقیه رو اطلاع ندارم@ida-shateri کدوم دانشگاه هستید؟!
چه رشته ای؟! -
@ida-shateri کدوم دانشگاه هستید؟!
چه رشته ای؟!arman jafari 2 پایین جواب دادید دیدم!
-
سلام وقت شما بخیر
من برنامه ریزی میکنم ولی مثلا اگر به جای ۵ صبح یهو ۸ صبح از جا بلند بشم تمااام انگیزمو از دست میدم
عمل میکنما به ادامه برنامه
ولی بدون تمرکز و ناراحت
کلا حااالم خرابه
بعد اگه یه دونه برنامم اجرا نشه اصلا حالم خراب میشه
نمیدونم چراGharibe Gomnam سلام برنامه طبق زمان نچین، طبق مباحث بچین که تفاوتی نداشته باشه از چه ساعتی شروع کنی
-
Gharibe Gomnam سلام برنامه طبق زمان نچین، طبق مباحث بچین که تفاوتی نداشته باشه از چه ساعتی شروع کنی
z Gheibi
اهان خیلی ممنونم ازتون -