نحوه مطالعه راه ابریشم
-
سلام دوستان
من سال دهم هستم و قصد دارم بعد از اتمام امتحاناتم
شروع به خوندن راه ابریشم کنم. بنظرتون فرسنگ به فرسنگ جلو برم یا فقط ترتیبی یعنی اول دهمو بعد یازدهم و دوازدهم؟؟
-
سلام دوستان
شروع به خوندن راه ابریشم کنم. بنظرتون فرسنگ به فرسنگ جلو برم یا فقط ترتیبی یعنی اول دهمو بعد یازدهم و دوازدهم؟؟
Ahmadreza Amanzadeh سلام ریاضی رو حتما فرسنگ به فرسنگ بخون زیست اگه می خوای تست هاشم بزنی که فرسنگ به فرسنگ اگر نه. می تونی خودت درسنامه رو فقط ببینی شیمی و فیزیک رو هر جور خواستی ولی بنظرم پایه به پایه بهتر باشه
-
سلام دوستان
Ahmadreza Amanzadeh من که تجربه کردم میگم فرسنگ به فرسنگ بهتره هم به خاطر تست ها هم به خاطر مرور کردن
-
ممنون
-
بنظرم راه ابریشم زیست رو نگیر...شاید امسال یکی بهترش بیاد...صفرتاصد اقای موقاری رو کار کنی خیلی بهتره تا راع ابریشمشون،در ضمن نیازی نیست که فعلا هزینه کنی راه ابریشم بگیری چون صفرتاصد ها هستن و ازونا استفاده کن
-
سلام دوستان
Ahmadreza Amanzadeh به نظر من فرسنگی
و خیلی کار خوبی کردید که راه ابریشم رو از الان خریدید
راحت می تونید استفاده کنید و تایمتون هم بیشتره -
بنظرم راه ابریشم زیست رو نگیر...شاید امسال یکی بهترش بیاد...صفرتاصد اقای موقاری رو کار کنی خیلی بهتره تا راع ابریشمشون،در ضمن نیازی نیست که فعلا هزینه کنی راه ابریشم بگیری چون صفرتاصد ها هستن و ازونا استفاده کن
Mohammad Ramezani راستش دیگه خریدم
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد