shimi&jambandi
-
تایتان یا کتاب های موج ازمون و اینا هم خوب هستند به نظرم با ازمون جامع میتونید جمع بندی بکنید
-
-
تایتان یا کتاب های موج ازمون و اینا هم خوب هستند به نظرم با ازمون جامع میتونید جمع بندی بکنید
arthur morgan
تایتان پویان نظره؟ -
arthur morgan
تایتان پویان نظره؟@سمیه-صادقلو نه امیر بنی جمال هست فکر کنم
-
سلام به همگی
کسی ی همایش خوب برا جمع بندی شیمی سراغ داره ؟
به جز پویان نظر من تدریس پویان نظر و دوست ندارم (البته نکه بد باشنا من راحت نیستم با روششون )
از هر موسسه ای باشه فرق نمیکنه :)ممنون@سمیه-صادقلو
سلام برای نهایی یا کنکور؟ -
@حامد-صباحی
کنکور -
@سمیه-صادقلو نه امیر بنی جمال هست فکر کنم
arthur morgan
نمیشناسم ک:/ -
@سمیه-صادقلو
خودتون می تونین بخونین؟ -
@حامد-صباحی
میخونم اعصابم خورد میشع:// -
arthur morgan
نمیشناسم ک:/@سمیه-صادقلو منم تازه دیدم ولی طراح گاج هستن فکر کنم
-
@سمیه-صادقلو منم تازه دیدم ولی طراح گاج هستن فکر کنم
arthur morgan
اها -
arthur morgan
اها@سمیه-صادقلو اره ولی فکر کنم ماز و اینا هم همایش دارند
-
@سمیه-صادقلو اره ولی فکر کنم ماز و اینا هم همایش دارند
arthur morgan
اها مرسی دبیر ماز کیه؟ -
arthur morgan
اها مرسی دبیر ماز کیه؟@سمیه-صادقلو اینش را نمیدونم ولی فکر کنم داشته باشه
-
@سمیه-صادقلو اینش را نمیدونم ولی فکر کنم داشته باشه
arthur morgan
مرسی سایتشونو چک میکنم :) -
arthur morgan
مرسی سایتشونو چک میکنم :)@سمیه-صادقلو اهان اره تام لند یا کلاسینو هم ببینید و تایتان شیمی هم ببینید
-
@سمیه-صادقلو اهان اره تام لند یا کلاسینو هم ببینید و تایتان شیمی هم ببینید
arthur morgan
خودتون چجوری متن کتاب و میخونید تازگیا موقع مطالب حفظی سردرد میشم اعصابم خورد میشه ؟ -
arthur morgan
خودتون چجوری متن کتاب و میخونید تازگیا موقع مطالب حفظی سردرد میشم اعصابم خورد میشه ؟@سمیه-صادقلو من خودم برای جمع بندی میرم سراغ تست مباحثی را که تسلط دارم اون هایی را که مسلط نیستم میخونم و بعد میرم روی تست سردرد فکر کنم که روی مغز فشار زیادی میاد حتما ولی اگر تسلط دارید روی مباحث و اینا با تست ببندید تا هم سردرد نشید و هم مرور بشه
-
@سمیه-صادقلو من خودم برای جمع بندی میرم سراغ تست مباحثی را که تسلط دارم اون هایی را که مسلط نیستم میخونم و بعد میرم روی تست سردرد فکر کنم که روی مغز فشار زیادی میاد حتما ولی اگر تسلط دارید روی مباحث و اینا با تست ببندید تا هم سردرد نشید و هم مرور بشه
arthur morgan
اها مرسی لطف کردی -
arthur morgan
اها مرسی لطف کردی@سمیه-صادقلو خواهش اگر بازهم چیزی بود بگید راستی میتونید اگر که توی طول سال خلاصه نویسی و اینا کردید با اونا مرور کنید و بعد برید روی تیپ تست و اینا